Отговори
# 30
Добро утро, момичета Hug
Снощи успях само да се запиша в просъница и умрях Sleeping Тази сутрин дори спах до 7ч... Естествено, в единствения ми почивен ден вали като из ведро #Cussing out Боядисах се, направих си мляко с нес след първото еспресо (не бях пила от дете такова, ама що се сетих та ми се допи newsm78) и сега докато чакам магически да изчезнат белите коси и да се превърна в натюрише блондише сядам да ви чета Joy Гледам, Кристи се е събудила рано-рано и домакинства, ама нещо се ядосва на пералнята hahaha
https://www.facebook.com/video.php?v=815085221849221&fref=nf
Аз пък съм и леко нервна, че довечера в 20ч съм при док и това ме качва отново на въртележката от надежди и разочарования, ама няма как... времето лети и нямам излишно време за губене да пропадам в дупки, да излизам от тях и да си давам почивки за възстановяване на психиката - да се троши, м...а му като не й е дошъл акъла навреме fight

# 31
  • От Луната
Привет и от мен в новата прекрасна тема на Фло   bouquet
Благодаря за кафетата и закуската!

Много ме боли и много ми се спи ... две несъвместими неща. Едвам се домъкнак лазешком до тук и хоп изненада нова тема и аз съм чак на 3та страница. Ужас!  Joy Joy Joy

Кристи явно нещо много важно е забравила в някоя дреха, та така дебне пералнята ... може да е някой тест  Joy Joy Joy

Афро, изборите идват съвсем скоро. Точно на нашата годишнина, ние ще празнуваме, а на цяла България, ще и се реве.  Crazy Crazy Crazy

Стискам палци, за много тестчета с две черти.  Hug Hug Hug

За ММ, той знае, аз съм го подготвила отдавна, но в работата е много сложно и затова се ядосвам. Той самия не е виновен и аз не съм бясна на него ... е в първия момент като ми каза изчакай, веднага побеснях, но добре че се одържах ... можеше да се заинати и да откаже! Та СГ ще има, въпроса е кога?

# 32
  • София
Добро утро и от мен
Благодаря за кафето и закуската
Никинка съжалявам за гадината  Hug
Рансун успех на прегледа

# 33
y00li, и аз се ядосвам като ми се провалят плановете или се отлагат #Cussing out Търпението не е от положителните ми качества и като всеки уважаващ себе си скорпион искам всичко тук, сега и веднага Mr. Green И май точно затова съдбата ми спретва подли номера Confused Ох, кога ще дойде довечера ooooh!
Благодаря, Мел Hug - избих си глупостите от главата, така че се надявам да не се издухвам твърде много този път, ама знае ли се (като си знам какво съм куку понякога и като си наумя нещо... Embarassed)

# 34
Един запис и от мен!

Ииии..... малко прашец!
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 35
Суити Благодаря за прашеца. Задължително си взимам,  че като гледам май това ще ни е последния месец в който ще опитаме да се случат нещата естествено  Hug
Мелче  Hug
 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28

# 36
Запис от мен  Whistling

# 37
  • София
Nianka  Hug дано е вашият месец   bouquet
Суити благодаря за прашеца бързо си смуквам  Hug  newsm28 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 38
Sweety, взимам си и аз от прашеца.

# 39
  • Plovdiv
Добро утро, мили мои...Днеска ми е почивен ден и се наспах както си трябва. Кучо ме събуди преди малко и сега двамата си пийваме кафенце с вас. Добре де аз пия кафе, той си ръфа играчката до мен.  

Да ви разкажа колко съм луда. Вчера съм си купила списание и накрая нали има хороскоп и чета си аз. Значи този месец ще ми се сбъдни нещо, което много искам и нещо, което дълго съм чакала. Да очаквам изненада към края на октомври. Викам си това ще е моя месец явно. Заспах толкова щастлива. Тая сутрин ставам и си викам: ама и ти една патка само надежди си вкарваш и знаци търсиш.

# 40
Sweety, благодаря Hug Включвам на турбосмучене, че имам нужда от много прашец и късмет
newsm79 newsm79 newsm79
Лоли, знаците всички ги търсим навсякъде - във формата на облак, в слънчевия ден или в някоя прекрасна случайност... само някои не си признават дори пред себе си, че чакат знак свише за чудото Rolling Eyes Embarassed #Crazy

# 41
  • София
Привет момичета Simple Smile

Флорита, благодаря за новата тема, много е хубава  Heart Eyes

Тиата, честито! Много разбирателство, прекрасни мигове и безкрай поводи за радост ви пожелавам, много ми харесваш като булка  Heart Eyes

Есен, и на теб честит празник, или по-точно - честити празници Simple Smile

Четох ви през телефона и малко по диагонал през последните дни, та ако има някоя с положителен тест и съм пропуснала - честито и на нея!

При мен М още няма, както няма и никакви признаци да се е засилила червената напаст към мен..... но за сметка на това съм почти сигурна, че този цикъл беше ановулаторен, така че взех да се притеснявам леко - след лапарото не съм имала закъснение дори с ден до момента  Confused

Само вчера имах ужасна болка в кръста при прав стоеж, но е само от едната страна, където си ме боли по принцип, аз съм на опашката за дискова херния и това не го считам за симптом на каквото и да е, свързано с бременност.

Много  Hug  Hug за всички

# 42
  • Plovdiv
Момичета, току що така ми развалиха настроението, че ревнах напрааво...Една приятелка ми пише цитирам дословно :"Поздрав Х е бременна...Ама няма да се плашиш де и ти ще забременееш някой ден". Това е приятелка, която ми е наистина близка, ужасно се почувствах заклевам се. После последва кратко обяснение как да не се притеснявам, че ако ми имало нещо имало инвитро и така нататака. Cry Cry Cry Cry

# 43
Лоли, от колко време опитвате, ако не е тайна?

# 44
  • Plovdiv
От май месец...Но аз съм си такава, винаги съм искала всичко от раз да става при мен и то никога не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт