Отговори
# 45
Почвай с БТ и тестове за О, доколкото помня хормоните ги беше пускала и бяха наред, има поне още 5-6 месеца да изядеш преди да се отчаеш така. Аз те водя с година и половина опити и не съм се отчаяла. Я излез на бебе шопинг да си повдигнеш настроението. Купи нещо за бъдещото отроче, играчка, книжка, нещо, което да го чака и като се сдухаш да го виждаш и да знаеш, че е реалност и ще стане.

# 46
  • София
Лоли разбирамете прекрасно,всички роним сълзи при тези новини и не защото не се радваме,а защото нашите мечти се сбъдват на друг.Горе главата  Hug
dzveronika в закъснение ли си вече???Я вземи врътни един тест,колко момичета забременяха като са си мислили,че им е ановулаторен,може пък да се изненадаш  Praynig

# 47
Фло, благодаря за новата тема!  bouquet
Ниана, дано скоро успеете, ако не този месец, то с първия опит още!Стискам ти много палци, да знаеш! Hug
Аз след дълго мислене, да купя ли нещо на бъдещото отроче, най -после се реших и му взех едно боди за момченце, разбира се! Нали съм убедена, че ще е момък, ама аз колкото повече съм убедена, толкова повече не познавам! hahaha A бодито е надпис: "mammy's baby, daddy's man"! Mr. Green

# 48
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Michelle Petrova първи ден 21.08, предполагаема дата на О 04.09, дата на М или тест 18.09fingerscrossed
teddytoi първи ден 23.08, предполагаема дата на О 08.09, дата на М или тест 22.09fingerscrossed
Innocent Lies първи ден 30.08, предполагаема дата на О 12.09, дата на М или тест 25.09fingerscrossed
Dzveronika първи ден 29.08, предполагаема дата на О 11/12.09, дата на М или тест 26.09fingerscrossed
Danito:) първи ден 28.08, предполагаема дата на О 12.09, дата на М или тест 27.09 fingerscrossed
vili_t0 първи ден 29.08, предполагаема дата на О 13.09, дата на М или тест 27.09 fingerscrossed
Joyfull Joy първи ден 30.08, предполагаема дата на О 13-15.09, дата на М или тест 27.09fingerscrossed
Affroditta първи ден 31.08, предполагаема дата на О 13.09, дата на М или тест 28.09.fingerscrossed
shinzou първи ден31.08, предполагаема дата на О 14.09, дата на М или тест 28.09fingerscrossed
Vanesita първи ден 29.08, предполагаема дата на О 15.09, дата на М или тест 29.09
*mel* първи ден 03.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 30.09
Azira_smile първи ден 31.08, предполагаема дата на О 15.09, дата на М или тест 01.10
Goldengirl първи ден 03.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 01.10
krasima84 първи ден 01.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 02.10
Sarah Lou първи ден 03.09, предполагаема дата на О 17.09, дата на М или тест 02.10
Mañana първи ден 11.09, предполагаема дата на О 21.09, дата на М или тест 05.10
Crystalline първи ден 04.09, предполагаема дата на О 21.09, дата на М или тест 06.10
Bery_82 първи ден 07.09, предполагаема дата на О 20.09, дата на М или тест 06.10
Atlanta_85 първи ден 05.09, предполагаема дата на О 20.09, дата на М или тест 07.10
Merita първи ден 08.09, предполагаема дата на О 23.09, дата на М или тест 07.10
Maya_the_bee първи ден 08.09, предполагаема дата на О 24.09, дата на М или тест 08.10
fl0ri7a първи ден 12.09, предполагаема дата на О 27.09, дата на М или тест 10.10
Coffee time първи ден 14.09, предполагаема дата на О 25.09, дата на М или тест 12.10
Nayla първи ден 16.09, предполагаема дата на О 29.09, дата на М или тест 12.10
МечтичкаД първи ден 14.09, предполагаема дата на О 26.09, дата на М или тест 13.10
Cristi първи ден 18.09, предпологаема дата на О 30.09, дата на М или тест 13.10
Кофеин Simple Smile първи ден 14.09, предполагаема дата на О 31.09, дата на М или тест 14.10
Диамантче първи ден 20.09, предполагаема дата на О 03.10, дата на М или тест 17.10
shushulina_88 първи ден 20.09, предполагаема дата на О 04.10, дата на М или тест 18.10
Ransun първи ден 19.09, предполагаема дата на О 05.10, дата на М или тест 19.10
Niana първи ден 23.09, предполагаема дата на О 05/06.10, дата на М или тест 19.10
Ellie D първи ден 22.09, предполагаема дата на О 06.10, дата на М или тест 21.10
Зла овца първи ден 24.09, предполагаема дата на О 08.10, дата на М или тест 22.10
y00li първи ден 26.09, предполагаема дата на О 09.10, дата на М или тест 23.10
LOLI{P} първи ден 25.09, предполагаема дата на О 10.10, дата на М или тест 25.10
nikinkaaa{P} първи ден 27.09, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест 26.10
Estlar първи ден 27.08, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест ....
Nektarina първи ден 05.09, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест ...

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12 EFP          megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP             Каая - на 06.01 EFP    
Maqqq91 - на 16.12 EFP             matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP           VV - на 09.01 EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP     valpetga - на 11.01 EFP
                                                  molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                  presi1974 - 17.01  EFP
                                                  sugarpup - 20.01 EFP
                                                  desss9011 - 20.01 EFP
                                                  shantall - 23.01  EFP
                                                  Ан - 25.01  EFP
                                                  Shakazul - 31.01 EFP
                                                   Elenna - 31.01 EFP

Февруари                                       Март
Klarheit - 05.02 EFP                    Ellie_bg 04.03 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP             адинка 05.03 EFP
Roki81 - 15.02 EFP                     Irene 08.03 EFP

Април                                             Май
darkangel-Ели - 01.04 EFP           iggiberry - 10.05 EFP
NikoStorm - 06.04 EFP                 bgzvezdi4ka - 10.05 EFP
baby83 - 07.04 EFP                     M0ni7o_ - 16.05 EFP
4erna pantera - 07.04 EFP          _Стаси_ - 18.05 EFP
vili123 - 09.04 EFP                      Mademoiselle Chocolate - 23.05 EFP    
vl81 - 10.04 EFP                         La Jolla - 26.05 EFP
                                                  koricimu - 28.05 EFP
                                                  June101 - 29.05 EFP
                                                  @Sunny@ - 29.05 EFP
                                                  AMARIA - 29.05 EFP
                                                 ˙Веси˙ - 31.05 EFP

Юни                                                Юли        
dotiraz - 01.06 EFP                     Nikol3108 - 01.07 EFP          
Kristina1989 - 15.06 EFP             Dеsɣ - 20.07 EFP
sindi_87 - 15.06 EFP                   amy_lee - 27.07 EFP
Котаранка - 19.06 EFP               maceto85 - 28.07 EFP
slunchogleda - 30.06 EFP            

Август                                          Септември                                
*карамел* - 20.08 EFP               асита - 02.09 EFP  
Christians Mum - 22.08 EFP          Sweety ஜ - 03.09 EFP
                                                  vitaminka - 05.09 EFP
                                                  Solace - 14.09 EFP
                                                  Eudaimonia - 24.09 EFP
                                                  жабурана - 24.09 EFP

Гледам, Кристи се е събудила рано-рано и домакинства, ама нещо се ядосва на пералнята hahaha
https://www.facebook.com/video.php?v=815085221849221&fref=nf
Хахахахаха. Моят беше същия като малък Laughing С доктора всичко ще е наред, няма къде да ходи!

# 49
Здравейте,сладуранки.

Вчера имахме родителска среща на малчовците в градината ,ще купуваме килим за децата и столове за двете госпожи  Grinning

Много лошо време днес  #Crazyи много студено.

Атланта  Hug
Скрит текст:
Излезнала е информацията за зелена карта,и чакам да стане 01.10 - 19 ч и да се залавям да попълвам заявлението,утре ще си правим нови снимки и така,само се чудя дали да са при една жена (която сама си е правила нейните снимки и на семейството й за Канада) или във фотостудио.
Ти ще пускаш ли ?

Danito:), Joyfull Joy ,стискам палчета и аз за тестчетата  Hug

Рансън , успех при док   bouquet

Йоли,точно така с тия избори ... аз се чудя да гласувам ли въобще  Crossing Arms

Суити , благодаря и аз за прашеца  newsm79

Нианка и аз ти пожелавам да е вашият месец   bouquet

Лоли,силно гуш за случката с приятелката ти  Hug Hug Hug

Аз мисля да започвам всичко наново, мерене на БТ ,ФК ...че хич ме няма напоследък.

# 50
Здравейте момичета   bouquet
Флори, благодаря за темата Simple Smile Много ми харесва как ги правиш с тематични цветове   bouquet
Нианка, дано успеете сега Praynig Ако пък ли не от първия опит  Hug И моите надежди са такива  Blush
Лоли, много неприятно  Hug Аз все още нямам толкова приятелки с деца или пък бременни. Поне не и от близките ми такива. Сега е период на омъжване при тях, така че скоро и други новини ще дойдат. Живи и здрави да сме и нашия ред ще дойде  Hug
Рансън, успех на прегледа  Simple Smile
Вили, Лисичка, не знам дали има смисъл от стискане на палци при мен, но ви благодаря все пак  Hug
Този месец не смятам, че М ще се появи на 27. Предния месец така ми го прогнозира, но с попълване на допълнителна информация, датите във фертилити френд непрекъснато се местят. Сега ми дава очаквана М на 30. Може би заради положителния О тест от 18-и  Embarassed
Отделно днес се събудих в 4:30 от бурята, а часовника за БТ беше направен в 6:30. Да, ама познайте дали заспах, въртях се, въртях се и в 5 я измерих. Та сега не знам доколко е точна стойността  ooooh!

При нас времето е отвратително, има ураганен вятър от вчера и вали почти непрекъснато  Crossing Arms
Гледам, че и на много места в България е дъждовно.
Поздрави на всички с пожелание за бебеносен уикенд   bouquet

# 51
Цоп в новата темичка...
Как сте мили мой,2 часа докато  прочета и старата  и новата тема...Аз да се похваля остана ми само един изпит за догодина,взех цели 5 без особено учене и вече официално съм трети курс ,за награда татко ми купи  нов телефон с андроид Flutter Heart Eyes
За мое щастие,няма да ме оперират,една лекарка в Пирогов ми  изписа на 18.09 оргаметрил по схема до вчера го пих,а на 22 ходих в Дева Мария Бургас на платен,но качествен ехограф..Казаха че десния яйчник функционира идеално,матката с одебелена лигавица,а кистата тогава беше само 1 см..Предполагам че е изчезнала вече...Лекарката каза че 2-3 дни след спирането на лекарството ще ми дойде,лигавицата била като за пред цикъл,но не знам,внушила съм си че няма да дойде...От 3 дни ме болят гърдите,излизат ми пъпки по лицето,зацапва ми едно розово-кафеникаво и съм с ежедневна превръзка ..Днес започнаха болки ниско,в кръста,дано да ми дойде,страх ме е.. Иначе Агнеса си продължавам до край...останаха 45 таблетки от него... Като ми свърши,ако изобщо дойде съм на преглед при д-р Димитър Папукчиев в 25 ДКЦ в Младост,до общината,това е най-добрия,внимателен,и нежен и опитен лекар при който съм била някога..Има страхотно отношение към пациентките,и съм страшно доволна от него,препоръчвам го с две ръце..Ще му обясна всички проблеми от до,ще поискам фоликумерия,и ако се окаже че нямам овулация, и за това не се пукат кистите,и от това ми е нередовен цикъла,да изписва нещо,бих се прежалила да ми дупчат дупето с Прегнил...  Crazy Whistling Whistling
Стискам палци на нечакащите лелка,много успех и две черти  Peace Peace
Профилактично пак да кажа че аз ще направя темите 90 и 93,тъй като ММ е 90,а аз съм 93..Гушкам ви ..

# 52
  tiptoe запис  Hug Hug Hug

# 53
  • От Луната
Лисиче, аз ще гласувам 100%, винаги гласувам ... рядко ми се случва обикновено на местни избори, но после ме е яд. Така че ще отида, пък каквото сабя покаже ... не мога да подкрепя никоя от водещите партии, но мога да помогна на някоя по-малка да се опита да влезе в парламента. Не че съм 100% сигурна в коя да е партия, но просто знам че трябва да дам гласа си за някой - пък дано той да съумее да го използва по правилния начин.

Данито, щом няма М, значи ще стискаме силно  Hug

Рансън, успех на прегледа, после на отчет  Mr. Green Иначе аз съм близнак и вчера беше "бесния" на смяна, днес е "веселяка" ... скоро трябва да ги сменя с "работохолика", че работата няма сама да се свърши  Mr. Green Аз съм доста организиран човек, само в критични моменти обаче ... всичко трябва да стане спешно и тогава се мотивирам и свършвам всичко за отрицателно време. Трябва да имам график за всичко иначе, цял ден мога да се мотая Simple Smile И когато нещо не зависи от мен ... тогава изпадам в паника. Сега съм си наумила за СГ и ще я имам, леко послъгах - за добро   Rolling Eyes hahaha

Да си смета каквото е останало от прашеца ... скоро ще ми трябва  newsm75 newsm75 newsm75 Суити, благодаря, скоро пак да ни наръсиш  Hug

Лоли, не се натъжавай. Когато някой е чакал и искал нещо повече от другите, го оценява повече когато го получи!

Теди1993, радвам се да те видя обнадеждена. Браво само така! Всичко ще се нареди.  Hug За д-р Папукчиев и аз съм чувала много хубави неща ... ама пустия срам, все ме кара при жена да ходя  Crazy. Аз и от там излизам треперейки ... оххх и с този страх ще трябва да се боря. Сигурно като зараждам ще се падна в някоя учебна болница и ще има 20 студенти вперили поглед  Joy

Шоко, къде се загуби?!

# 54
Флори чудесна е темата   bouquet Цитатите много ми харесаха  Heart Eyes
Рансънче успех на прегледа! Мисля, че когато съставите план за действие ще се чувстваш по-сигурна и обнадеждена в бъдещето  Hug
Нианка силно се надявам да успеете!
Лоли като го прочетох, на мен ми идеше де тегля една майна на приятелката ти. Не че е виновна тя, но хората хич не разбират, че нито успокояват, нито помагат.
Йоли много се смях на твоите близнаци  Hug
Дани успех и на вас!
Лисиче липсваше в темичка, пожелавам ти още първата ти графика да е бременна.
Кристалайн и графиката ти показва О на 16ти ден, не споря за това. Идеята е, че денят на О е нулев и започваш да броиш от следващия ден като първи. Казвам го, за да не се разочароваш, ако направиш тест по-рано и той не отчете правилно  Peace Температурата ти върви добре, но все пак това нищо не значи. Момичетата тук сигурно си спомнят, че миналия месец и моята графика изглеждаше "бременна" с хубав връх, но си ми дойде по график. Ако имаш повече от 15-16 дни с висока температура, чак тогава може да се говори, че е признак за бременност. Пиша това с най-добри чувства и ти пожелавам ти да видиш двете чертички още този месец!

# 55
Малката лисичка, ще попълня документите, само трябва да се разберем за снимките кога ще правим. Hug

# 56
Записвам се и аз да ви следя   bouquet

# 57
  • От Луната
Мая,  Hug настроението ми се оправи, сама съм си и вместо да рева както обикновено, аз съм доволна. Най-накрая направих първата крачка. Ще ми струва доста пари, но ... си заслужава, знам го.

Иначе за графиките, моите всичките се хубави и изглеждат бременни до даден момент, но явно хубавата графика нищо не значи ... Хубавото на БТ е, че за 3 месеца можах да извадя някаква статистика - 13 дни след О ми идва. На 28мия ден в повечето случаи - за цялата година имам две закъснения на 31ви ден, и няколко по-къси цикъла - 25-26 дни. С тази информация, просто ще спра да си филмирам при евентуално закъснение. Лелееее кога минаха 3 месеца, имам чувството че дойдох в темата вчера  Hug Crazy

Nayla, не се промъквай и ти като Голди. Няма да се скриете ей! Naughty Hug

Скрит текст:
Днес съм доволна и много позитивна ... нищо че ми дойде и боли доста, аз това чаках за да си запиша час. Надявах се, но нещо вътрешно ми подсказваше, че не е станало. Не е пораженческо мислене, а по скоро чаках да дойде за да се хвърля в търсене на проблема. Такъв има, в това съм сигурна, сигурна съм и че като разберем ще съжалявам, че сме чакали толкова ... ама моето теле не се дава лесно. Вече сме се разбрали по този въпрос ... дано имат свободен час за вторник  Praynig Това ми дава надежда, че ще имаме решение в най-скоро време ... дори нямам търпение! Радвам се, не се притеснявам ...

Иначе си записах час, при АГ на моя приятелка. Само на нея съм споделила и тя много ме подкрепя, дори ще дойде с мен. Лекарката е д-р Ралица Василева и изражда в Тина Киркова, аз ще отида в частния и кабинет. За СГ във Владимиров, изследванията в Цилаб и така, вече мога да спя спокойно и да чакам търпеливо Praynig

Атланта, Лисичке ... Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover дано ви изтеглят Praynig

# 58
Хоп, троп в новaтa темa! Флоритa, прекрaснa е и червенa, обичaм червен цвят. Ей, то кaкво стaнa, зaплюх си 90-тa темa и имa сaмо две до нея, зaбaвете мaлко.  Blush   Simple Smile
Блaгодaря  още веднъж нa всички, които ни поздрaвихте, много сте мили!

# 59
Така, отчет от 14-ти ден след О.
- гърди не са се отпуснали, напротив
- температурата не е спаднала. При положение че през деня е 37.3 не смятам да си правя труда да меря и БТ, ще е фалшиво висока, ако е настинка
- пишкам често и ако утре тестът е отрицателен ще ходя до лаборатория да се изследвам за цистит, няма парене обаче
- виенето на свят поне го няма, нужда от постоянно хранене, за да не се повтори, обаче, е налице.
- тече ли тече, но не кръв, а бял секрет като ЦС

Ха де! Как да не се филмира човек. Имам зареден тест за утре сутрин, ако и той е отрицателен приемам, че трябва да отида на лекар или поне да пусна кръв и урина.

П.С Обикновено ми идва на 14-ти ден от О, ЛФ = 13 дни, утре съм в официално закъснение, ако не приема, че О не е била когато  докторката смята, че е била, или че Утрогестанът е удължил ЛФ с ден

Общи условия

Активация на акаунт