Отговори
# 615
  • София !
Добро утро  Hug !

Много сте изписали, връщам се назад да ви чета   animal037 Laughing .

Прегръдки за всички и една закуска от мен  Hug Hug !

bouquet

# 616
Охо, Бъни добрутру!
Благодаря за закуската, сега ще се чудя да врътна ли един кекс или да се въздържа  newsm78 Упс, имам предвид Кекс от ония вкусните, дето трябва да ги забранят със закон, а не Секс (там нямам грам дилема дали да се въздържам Mr. Green)
Кристи, спиш ли още Sunglasses

# 617
  • София
Привет, момичета! Последвах съвета ви и направих тест (Престо) - отрицателен е, дори няма бледа втора черта. Днес е 13ти ден от О.
Забравих да ви кажа, че 2-3 дни преди зацапването имах болки като преди цикъл. Странното е, че след като зацапа болките престанаха... Това не знам как да го тълкувам, но се филмирах вече, че има нещо. Котарачето току-що пак ми се настани в скута Simple Smile))). Ако се окаже, че съм бременна, ще го прекръстя на Престо (Преста - защото е момиченце)  Joy
Продължавам да си чакам. Споделих на ММ за подозренията ми за имплантация. Не се развълнува грам. Тия мъже са си емоционални инвалиди и това е положението!  Grinning

# 618
  • Plovdiv
Добро утро и от мен...Едвам си отворих очите тази сутрин. У нас всичко живи спи, само аз съм будна и работя  #Cussing out.

Ransun, какво куче имате. Нашата рошавщина хич не е по-ранните ставания.

Бери, моят е същия. Виж го обаче как се развълнува, ако му звънне някой приятел с някаква малоумна новина от рода какви плочки за банята си е купил. По-лошото е ако въобще не ме отрази какво му говоря.

Ето да ме видите булка
Скрит текст:

# 619
Лоли, прекрасна си  bouquet
Кучо е малиноа - вече е пенсионер, ама с акъл на пале Heart Eyes
Бери, дано да е рано или да си купила от тестовете със срамежливи черти...

# 620
  • София
Лоли, прекрасна булка си била!

# 621
  • Plovdiv
Благодаря ви, момичета  Hug

Рансън, вие сте много големи, на фона на нашите 4 кг Simple Smile

# 622
Добро утро, девойки!  Hug
Някой да ме пита, що, аджеба се събудих  Mr. Green
Изгоних депресията да си ходи и сега с нови сили ще продължавам напред, аааа ма ха, ще ме ядосва  Crossing Arms  Mr. Green
Лоли, прекрасна си!  Hug
Голямо гуш за всички!  Hug

# 623
  • София !
Рансън  Hug , Голден  Hug .

Лоли, прекрасна си   bouquet  Hug !

Бери, и аз стискам палци да е, срамежлива чертичката  Praynig Hug !

# 624
Добро утро момичета!!!

Взимам си от закуската и кафенцето,че трябва да си пия хапчетата, ммммм мого е вкусна.

Лоли прекрасна булка си,нека живота ви бъде пълен с приятни емоции и никога да не угасва пламъка на любовта,бъдете много щастливи!

Бери съгласна съм,че мъжете са много обрани от към страна на емоции.Когато бях бременна през април,за кратките 2 седмици в които знаехме мъжа ми хич не реагира,нито когато му показах положителния тест,нито в следващите дни,а когато направих спонтания аборт каза само... Моляте недей да плачеш всичко ще се нареди искам само ти да си добре.И повече на тази тема не е говорил.А аз нямам и ден в който да не съм помислила за това и че ако всичко беше наред след един месец щях да си гушкам бебчето.Абе мъжка му психика да има биричка и хубава вечеря пък другото е лесно.Хаиде дано днешния ти тест да е с две много чрки чертички.

# 625
  • Plovdiv
Благодаря ви, още веднъж...Трябва да оправям из нас по-късно, а мързела е по-силен от трифазния ток при мен.

# 626
Добро утро и от мен!
Днес с ММ сме почивка и си поспахме Simple Smile .

Взимам си и аз от закуската.
Лоли, прекрасна си!

# 627
  • София
Лоли, прекрасна си, честито мила!Много да се обичате и да умножите! Hug

# 628
  • От Луната
Привет и от мен,

спирам със самосъжалението и мислите за това. Ще опитам да изкореня навика си да правя планове и да живея ден за ден. За сега най-дългия план е до понеделник, после до следващия преглед и така. Иначе ще полудея  Tired , аз и без това съм си ку-ку  Rolling Eyes

Днес съм се развихрила да чистя и готвя ... утре ще имаме гости. С ММ решихме, че вместо почивка за годишнината, ще спестим парите за лечение. Не ме е яд, само да се оправим Simple Smile Иначе менюто е пилешка, руска и зелева салата, основното патица в гърне със зеленчуци и картофи (допълнително). Взели сме и скара, нали сме в къща имаме барбекю и всички искат това! Десерта е домашно тирамису и кекс с белтъци Simple Smile обмислям мандаринена заливка (много съм горда с тези две рецепти Blush ). Мезета и ракийка ... оххх как ще издържа до утре да не ги излапам Crazy.

Сега остава великото чистене и гладене (цели 4 перални, цялата спалня е в дрехи) Sad

Лоли, прекрасна си! Желая ви много любов! Hug Мързела е диагноза ... аз винаги съм била болна  Joy
Тиата и ти  Hug
Голди, само така! Hug
Каролина, аз не съдя никой (не казвам, че някой го прави), всеки се справя както може с проблемите. Важното е че сте заедно и ще опитвате докато стане. Ние сме тук за да си споделяме да не се дразним за това на мъжете ни.  Hug

Хайде някой да наръси, че имам огромна нужда  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 13:50 от y00li

# 629
  • Plovdiv
Благодаря ви отново  Hug

Йоли, така вкусно звучи всичко, което си намислила да сготвиш, че лигите ми потекоха. Освен, че съм хроничен мързел, съм и хроничен чревоугодник  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт