Отговори
# 630
Ransun, станала съм в 7,30 Simple Smile Даже и поработих! Ама сега ми се спи, та две не видя.

# 631
Лоли - много красива булка! И страшно ми харесва цветът на косата ти. Много щастие и любов в съвместния живот ви желая!

# 632
 Леле Лоли страхотна булка си била Heart Eyes
Рансун Кристи е много сладка като се събуди Flutter
Голденче много гуш Wink Разбира се че ще махнеш за сбогом на гадната депресия  bouquet
Данито сори за леката Hug
При мен няма и помен от зацапване и леля newsm78 С ММ сега сме в спор кога да щракна теста Twisted Evil Много ме сърбят ръцете но ще си тествам волята. ..
Тиата мерси за линка мила сега ще те разгледам  bouquet

# 633
Забравих да ви питам ако някоя разбира. ..живачен термометър може ли да си смъкне сам измерената температура?  Защото сутринта бях с нов термометър и сънена ми се стори една темп. А като станах след 4 часа беше много по - ниска стойност newsm78

# 634
МечтичкаД, я давай теста!

# 635
Забравих да ви питам ако някоя разбира. ..живачен термометър може ли да си смъкне сам измерената температура?  Защото сутринта бях с нов термометър и сънена ми се стори една темп. А като станах след 4 часа беше много по - ниска стойност newsm78
Мечтичка, аз ползвам галиев и съм обърнала внимание, че Т пада. При моя е с до 2-3 стотни  Peace
Аз първоначално си държах едно листче на шкафчето и си записвах. Но вече не пиша, защото след меренето ставам и нямам възможността да забравя колко е било  Crazy

Мина ми кривото от М на мен, излязах, бягах, направих една йога и така. Само ме е яд, че ми закъсня, а така се бавя и с изследванията, които трябва да пратим в клиниката. В понеделник ще ходим с ММ и след това пак се започва чакането на писмо  Peace

Йоли, какви вкусотии изброи  Crazy Моята програма е като твоята, без гладенето  ooooh! И ние ще имаме гости утре, но този път съм решила без 1,2,3-то, а ще правя основно хапки, брускети и торта  Crazy
Лоли, Тиата, и двете сте прекрасни булки  Heart Eyes Heart Eyes Стана ми носталгично  Hug
Приятен уикенд момичета, аз подхващам задачите   bouquet

# 636
Кристи не ме подстрекавай че малко ми трябва Crazy Утре ще си направя един Шуър ми е останал стискайте палци Praynig
Тиата страхотна си мила като холивудски актьори сте Heart Eyes
Преди малко така ме дръпна ниско стомах че чак се шашнах...хайде върви не си вкарвай филми  #Crazy И до сега продължава. ..луда работа Grinning

# 637
Чакай малко  Laughing Аз ли нещо изглупявам, или според графиката ти, преди два дни е била О?

# 638
Диамантче термометъра ми нещо се бъгна и тези стойности не са верни затова съм с нов Tired И ме е яд че не мога да се ориентирам по БТ
Данито Мерси мила и аз ставам веднага след алармата за работа но е само през седмицата Rolling Eyes Радвам се за теб че си се оправила и дано всичко е наред с вас и скоро след това да видите и писмото  bouquet

# 639
Мечтичкааа  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 640
Аз работата с термометъра я разбрах, ама виждам, че си отбелязвала и ЦС. Дано да не е прекалено рано за тест и да сте хванали яйцето  fingerscrossed

# 641
Здравейте,момичета-кокичета  Hug

Есенна , много ти благодаря за ичерпателният отговор  Hug

Данито  spoko

О,Рансън ,малиноа  Heart Eyes

Лоли ,страхотна си   bouquet

Бери,стискам палци  Hug

Скрит текст:
Ние днес ходихме да се снимаме пак и утре живот и здраве попълвам документите за ЗК.
Сигурно ще приличаме всички на serial killers  hahaha

# 642
Йоли, недей му споделя, наистина. ММ си ме обявява за луда от време на време  Hug За дългосрочните планове - и аз ги имам и когато не става както искам и съм си го намислила, полудявам, така че те разбирам. Опитай наистина с по-краткосрочно планиране. И евала на готварските ти умения и желанието да го правиш. Аз събота и неделя намам желание даже да се надигна от дивана, само с прането се преборвам едвам едвам  hang
Ели, нямам кой знае какво голямо влияние над него, така че ще го чакам сам да се реши и само ще го ръчкам от време на време, ама надли с голям успех Sad А под следене в клиника, имаш предвид фоликуметрия, нали? И аз го правя, но и меря БТ.  Peace
Бери, няма да се развълнува сигурно чак докато не усети как му рита под ръцете в корема ти. Не се притеснявай, мъжете доста си пазят емоциите май. Щом е отрицателен, не искам да те отчайвай, но не се пренавивай. После само ще ти е по-тегаво, ако/когато/ ти дойде. Съжалявам  Hug
Лоли, прекрасна си! И се влюбих в цвета на косата ти като Скийтър  Flutter
Мечтичка, може да се смъкне, даже със сигурност. Разбира се в рамките на 1-2 десети. А Иначе О ми се струва, че ти е била на 17тия ден, нищо няма да видиш още, даже и да е била по-рано, пак е много рано според мен  Crazy

Днес ми се лежи даже два пъти повече от нормалното, щото лелката много ме мъчи. Имам чувството, че всеки месец ме тялото ми  ме наказва все повече и повече, че не съм забременяла   ooooh!

# 643
Прави сте момичета : bouquet :
Ще изчакам наистина и няма смисъл толкова рано,  въпреки че търпението ми е най - големият недостатък Hug Така като се замисля и гърдите ме болят от сряда-четвъртък така че. ..
Лисичке ще изглеждаш супер спокойно  bouquet
Къде се изгуби Естлар
Бременните да ни наръсят малко че още нямаме за този месец а пък и съм си го заплюла да му се невиди Crossing Arms
Да ви кажа нещо друго. .. преди 4 години сънувах че съм бременна и раждам момче на 26 Октомври. ..След това темата е 88 а аз съм този набор, сутринта счупих една чаша, трепери ми дясното око а то ми е на хубаво и едно още по - странно нещо. ..като бяхме малки със сестра ми имахме кукли, нови и трябваше да им измислим рождения ден и аз си намислих 10 Юли. ....ако забременея сега познайте кога ми е термина #Crazy ....станаха много съвпадения. ..трябва да забременея сега няма начин hahaha

# 644
Мечтичка  Hug

Пожелавам това да е твоят месец  Hug

Имам един френд роден на 26.10  Crazy ама така жили  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт