Отговори
# 645
Ама не е честно така! Значи снимки на булки може, а на бременни не може! Я забременелите веднага да онагледят това толкова чакано от всички закръгляне! Mr. Green
  202uu oсвен, ако бременните ни  момичета, не са суеверни!
Наистина е време за първия положителен тест този месец! Кой ли ще е късметлията??? Thinking

# 646
Аз мога да развея положителен... ама за О  Laughing

# 647
Леле, Йоли, направо ми се дояде пак, нищо че скоро ядох... За десерта с белтъци, ако можеш да споделиш рецептата... Simple Smile

Хайде, момичета, време е за първи + тест този месец. Аз няма да съм, но трябва някой да се отчете скоро. Simple Smile

# 648
Мечтичка, никъде не се губя, просто съм  smile3545 Ill buria yu5 smile3524 smile3524

Йоли, браво за мисленето и поведението. Напомняш ми на някого и много ти се радвам на разсъжденията. Прегръдки и все така силни и заедно.

# 649
  • София
хайде че от днес официялно съм в 4ти месец  Sunglasses

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 650
 newsm79 newsm79 newsm79
Ихааа, дойдох тъкмо навреме да събера прашец, че имам нужда - Маце, благодаря Hug

# 651
# 652
Смук смук...благодаря ти Маце е честито мила...вече можеш да се успокоиш поне малко надявам се  bouquet
Лисичке мерси много дано и моя и на всички останали Hug
Естларче много гуш и за теб! Оправяй се бързо и пак на линия. ..има някакъв вирус в цялата страна  ooooh!

# 653
Да се наредя и аз  newsm79

# 654
като бяхме малки със сестра ми имахме кукли, нови и трябваше да им измислим рождения ден и аз си намислих 10 Юли. ....ако забременея сега познайте кога ми е термина #Crazy ....станаха много съвпадения. ..трябва да забременея сега няма начин hahaha

Наръсвам те специално, защото 10 юли е моя рожден ден Simple Smile babydust7 babydust7 babydust7

# 655
Благодаря на всички момичета за хубавите пожелания. Аз съм още 2 в 1 и като гледам ще съм си така в обозримото бъдеще. Много ми стана хубаво от вашите думи и положителни мисли и ги връшам 100-кратно във ваша посока!! Успех и стискам палци на всички, независимо я коя фаза на цикъла сте!

# 656
Oх Еленна, като видях, че е твой последния коментар си помислих, че имаш новина! Mr. Green

# 657
Oх Еленна, като видях, че е твой последния коментар си помислих, че имаш новина! Mr. Green

То вече всички чакат с такова напрежение, станала съм като телефонистка в нас да отговарям на един и същи въпрос, а камо ли пък аз да звънна на някой - ха-ха, направо ме прекъсват да питат дали се обаждам от болницата. Ама така ще е, дано да не е още много време.

# 658
 Здравейте момичета!голямо мрънкане за първи тест за този месец.на ви моя Simple Smile
http://www.zachatie.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=50 … ttach=18583;image
преди няколко теми си бях заплюла за късметлийска точно тази тема 88 понеже съм такъв набор викам ще е на късмет и то взе че стана  Mr. Green пожелавам на Мечтичка и ти да се похвалиш скоро   bouquet
дай Боже всичко да е наред ви Обещавам че ви наръся хубаво. за сега ви желая темата,която сте си заплюли да ви е късметлийска   bouquet
Благодаря на ДжойфулДжой че ме светна за нейните бременни  симптоми,че и аз да се осъмня в себе си  Bulb

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 21:22 от shinzou

# 659
Шинзу, честитоооо!  bouquet Лека бременност до финал!

Общи условия

Активация на акаунт