Отговори
# 60
  • София
Естлар хайде имай утре бледнушка   Praynig това с гърдите е странна работа,винаги съм си мислила,че ако не спрат да болят е на бременност  Hug
Йоли само така  Peace

# 61
  • От Луната
Естлар, дано дано дано  Praynig Praynig Praynig  Hug Hug Hug
Мел, благодаря  Hug
За гърдите аз съм живо доказателство, спрат ли да ме болят цъфвам до 2-3 часа. Даже постепенно усещам как "олекват" ... вчера доста ги щипах, ама не помага Simple Smile

# 62
  • София
Оооо, Естлар, всичко това звучи много обнадеждаващо! Стискам ти палци и на ръцете и на краката! Ако утре не дойде, бих направила кръвен още в понеделник сутринта  fingerscrossed

# 63
То хубаво, ама имам два отрицателни теста Simple Smile Sure Check, вярвам им.

# 64
Estlar, дано, стискам палци  Praynig

# 65
  • София
За гърдите аз съм живо доказателство, спрат ли да ме болят цъфвам до 2-3 часа. Даже постепенно усещам как "олекват" ... вчера доста ги щипах, ама не помага Simple Smile
Peace същата съм и аз-спират и след няколко часа цъфвам,много разчитам на тях,те са моя тест,ама докато ме болят издумквам по 10 теста  Laughing-Цъ....хич не помага,нито щипане,нито мачкане да почнат пак да болят....
Естлар да де...ама ще се молим да е било рано за тях  Praynig

# 66
  • Plovdiv
Естлар, мисля от този месец да почна с БТ, но не знам как ще стане, защото ставам да пишкам и през нощта. Но ще стискам ако трябва...Сега само да ми свърши почвам БТ и тестове от първия ден.

Толкова ми стана криво и така се ядосах, че чак херпес ми излезе. ММ и той днеска е решил да ми се прави на интересен и ми дига кръвното. Абе идва ми да тегля една майна на всички и да замина някъде за години напред.

# 67
Лоли, ограничи течностите непосредствено преди лягане, ако ти се припишка ставай и си върши работата през нощта, необходими са 2-3 часа сън преди мерене, не осем. Ако си го нарушиш и е неспокоен от опити да стискаш, ще си опропастиш усилията. Важното е сутрин да мериш преди тоалетната.

# 68
  • Plovdiv
Добре, благодаря ти много...Трябва ли да чакам да ми спре или може и от сега да почна? Съжалявам за хилядите въпроси ама ми е много тъмна Индия.

# 69
В началото бих ви препоръчала да мерите и по време на МЦ, за да свикнете и за да се ориентирате по-бързо какво и как. След това - въпрос на избор и място (ако мерите вагинално очевидно няма как), при ректалното мерене пак под въпрос, но ако мерите орално - никакъв проблем.
Няколко страници по-рано, ако се върнеш назад ще видиш мнението и на други девойки  Sunglasses

# 70
Estlar, ха дано! Peace А и моите наблюдения от прочетеното за тестовете за Б. са, че Шуъра стопля най-бавно, най-рано в деня на МЦ, така че надежда има! И моята ТТ след О.  е толкова, но ден -два преди М. спада.

# 71
Маняна, почерпих се  Blush ММ ми сипа почти 150мл ракия, не знам защо, като гледам бях изпила около половината. За моето непиене в последните години си е направо много Mr. Green
Атланта, по какъв предмет учи?
Рансън, чакаме после да споделиш  Hug
Лоли, направо се чудя как може чак толкова директно да ти го каже. Обикновено близките приятелки се държат помежду си много свободно и затова не осъзнава сигурно, че те наранява. За БТ почвай от сега направо, не чакай. Аз едно време много грешно смятах кога ли е О. С графика обаче в повечето пъти си е доста ясно видимо.
Данито, при мен ситуацията е още годежи и бракове. Бебе само 1 и то още в корема на майка си  preggo
Йоли, отиди при мъж. Ако трбява ще дойда с теб да ти пазя страха! Мъжете са в пъти по-внимателни от жените. Обиколила съм доста гинеколози, така че говоря от опит  Peace
Мая, аз не мисля, че спориш  Peace Може и аз да съм се заблудила като съм броила. Иначе ми е ясно, че самия ден на О не се брои. Мисля за тест на 14тия ден. По-рано единствено ако ми се задържи БТ без спадове.
Естлар, ще стискаме палци, но ако си приемала Утрогестан, може и там да е разковничено  Thinking Надявам се обаче, да е нещо по-хубаво.

Аз си и потанцувах бая хорца на сватбата, нещо обаче ме стегна корема ниско долу. Като че ли матката точно. Малко се ошашках като го усетих и сега в къщи глътнах но-шпа профилактично.

Имам и едно питане към момичетата, които са по-навътре в нещата. Миналия месец док ми направи схема на Дуфастона да го пия 12 дни след О, защото беше късна. И така  ми закъсня и с 2 дни заради него. Тоя месец каза пак да ги пия, макар и с горе-долу нормална О. Само че не ми каза кога да го спра, за да ми дойде. И ако пък нещо е взело да се хване  Thinking Дали ако го спра, няма да направя някоя беля. Много върпоси за русата ми глава  Flutter

# 72
Уча за военни формирования, основи на военната стратегия и т.н. Simple Smile

# 73

Здравейте!   bouquet Hug
Шокоооо  Heart Eyes губиш се наистина..  newsm78
Естлар  Hug Hug Hug
И на всички много гуш!
Кристи, давам нови дати за списъка:
МЦ - 27.09 О - Не знаам!Дано да има -напиши 11.10 /за къдем/ следващ МЦ или тест 24.10 Simple Smile
П.П. днес баща ми има РД,а на 23.10 съм аз... Така се надявам на подаръъък-заслужавам го!

# 74
Уча за военни формирования, основи на военната стратегия и т.н. Simple Smile
На мен ми звучи много скучно, ама ти щом си си го избрала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт