Отговори
# 540
Кристи чак ме хваща яд  ooooh! Като ми показа листчето с цената и гледам 330лв. и викам "Супер" ....обаче после като ми се облещи тая единица.....ужас  Tired Дано са си ги заслужили....ти си била супер 2 в 1   bouquet Стискам палци котките ви да лягат по вас в близките 9 месеца заради  preggo
Рансънче като дойде това време със зимнините....лошо ми става  Sick
Манянка дано се изненадаш приятно този месец....наистина графиката е огън  Praynig
Бери наистина малките неща правят "големи" впечатления  Flutter Хайде дано до НГ имате късмет и   preggo
Шоко липсваш много да знаеш   bouquet Аз закусвах цигари с кафе  Blush

# 541
Ей това е закуска! Как ми се пие кафееее!  Coffee

# 542
Ей това е закуска! Как ми се пие кафееее!  Coffee
милата...поне по 1 не ти ли дават?  Flutter Кажи ти как си иначе...беба расте ли...мъж или жена ще е .....ако си казвала сори, пак не съм разбрала  Crazy Имаш ли си вече хубаво коремче  Heart Eyes

# 543
Сега аз ще издам Шоко, защото веднага ще се изкара едва ходещ кит, че когато за последно се видяхме, беше най-фината бременна със страхотно коремче Simple Smile Шоко, нидей мрънка, изглеждаш страхотно!

# 544
Ох,супер,малко сладко коремче  Heart Eyes

# 545
  • София
Добро утро   bouquet

Мел, съжалявам за гадината  Hug

Рансън, после да черпиш с камби и ракийка. Wink

Маняна, дано скоро и на друго да се порадваш, не само на хубави графики  Peace

Нианка, Лисичке, много хубаво кафенце със закуска  Simple Smile

ШокоHug Hug Hug

Аз вчера бях при Док – на 11-ти ден имам матрак 8М и фоликул 22мм. Този месец отказах да ми бият Прегнил. Поговорихме си малко за моите притеснения за качеството на яйцеклетките и т.н. Тя още в началото на прегледа ме попита дали продължаваме със следене на О и инжекции или искаме вече те да се намесват. Попитах какво да разбирам под тяхна намеса, инсеминация ли? Тя ми обясни, че при нас няма смисъл защото ММ е с добра СГ и инсето е все едно да си правим секс у нас. В нашия случай каза, че направо ще минем на инвитро на ЕЦ. Каза да си помислим и да си определим някакъв срок, в който да продължим да опитваме "естествено", например до нова година  Tired Още не съм казала на ММ...

# 546
Ели, в периода, в който чакате инвитро, не отказвай прегнила. Той подпомага правилното доузряване на яйцеклетките. Я ми прати лични какво сте пускали и правили до момента

# 547
Добро утро!
Ще пиша на бързо,че съм на работа и да нямам пак гаф както предния път  Laughing

Бери дано зацапването да е от хубаво и да развееш един хубав положителен тест.Иначе аз почти през месец съм така 3 4 дни ми зацапва кафеникаво и после си ми идва гадината, ходила съм много пъти на прегледи за това, но все нищо не откриват.

Нигел,Скитър добре дошли момичета дано не се задържите много тук и бързо,бързо в отчетни.

При мен нищо ново настинала съм много здраво,а и гадината е толкова обилна този месец,че снощи ставах 3 пъти,най-вероятно знае,че този месец мисля да и последен и да се видим чак след 9 месеца,та затова и тя така ме мъчи. Laughing
Момичета  Hug  Hug  Hug за всички.

# 548
Добро утро и от мен!
Малката лисичка, благодаря ти за кафето! Simple Smile
mel, съжалявам за лелката. Но нов месец-нов късмет! Ще стане, ще видиш  Hug

Аз за момента, закусих само кафе.
 Hug

# 549
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile Момичета, благодаря на всички за искрените пожелания.
Bery_82, според мен това си е чиста имплантация, при мен беше по същия начин, но един ден преди редовния ми цикъл. Стискам палци да съм права и да ни зарадваш с хубавата новина  Praynig

# 550
Естлар на тебе ще ти вярвам относно Шоко да знаеш  Flutter
Току що кораба майка ми предаде следната дилема....след лапарото питах да продължавам ли да пия медикаментите за ПКЯ или да ги спра....проф. ми каза "Недей ги пи още изчакай...недей да бързаш"...до тук добре, обаче знам че с моя проблем е също и качеството на яйцеклетките (като видях поста на ЕлиД се сетих) ....та според вас да ги почвам ли....да чакам ли.....тези медикаменти уж ми спомагаха за по-качествен "материал", но.....бла бла и аз не знам вече  Whistling

# 551
За цените на лапарото си говорите. На мен във Вита ми обявиха някаква космическа сума, от рода на 1500-1700 лв.  ooooh!
Нианка, Трибестана за какво се пие  Thinking

За графиките и витамините:
Не знам, дали аз си втълпявам или просто стечение на обстоятелствата, но откакто с ММ пием Pregnacare His&Her графиките ми изглеждат много по-добре. Прави ми впечатление, че дори този месец във ФФ стойностите са ми почти еднакви и не "играят" както друг път.

# 552
Според мен витамините - Инофолик (инозитол и фолиева) са си витамини, тях ги пий спокойно. Други неща, които подобряват качеството на яйцеклетките са Q10, пчелно млечице, спирулина, Nac. Нищо, което да вреди. Виж, ако под лекарства има предвид Дуфастона... там мнение нямам.

Диамантче, не си въобразяваш. Смятай какви болкуци ядем, щом едни прости витамини имат такъв ефект.
П.С Трибестанът е бабешки зъби (май така беше, или магарешки, не помня) в лекарствена форма, за подобряване на СГ, но билково. Има ефект и върху либидото. По едно време го пихме и майка ми се засмя, защото мислеше, че го пием, за да вдигаме самолета, а не за повече пътници.

# 553
  • От Луната
Добро утро и от мен.

Шокоооо  Hug Hug Hug от кога си мисля за теб? Кога си на преглед, обещах ти торта ... да си облечена с дрехи на точки (нали това беше рецептата за момиче?).
Мел  Hug нов месец нов късмет ... отърси се малко от мислите за бебе и ще стане, няма причина да не стане.  Hug
Маняна  Hug скоро ще стане Simple Smile
Бери, дано да стане по естествен начин Hug
Нианка, Лисичке благодаря за закуската
Рансън и ние ще слагаме тази седмица камбите Simple Smile, сложихме домати, краставички, печени чушки и патладжан за една специална салата и сега остават зелето и камбите. Тази зима ще е тежка ...  Sad
Атланта и аз съм на кафенце за сега Simple Smile
ЕлиД Hug Hug Hug

ММ си сецна кръста и ще постои малко вкъщи. Сега не можело да си вземе болничен, но никой няма да ги пита! После 100% ще има проблеми в работата, ще му орежат заплата ... бясна съм. Мислех да говоря с шефката му, но тя е мъжемразка (ЛУДА) и няма да разбере, нито да запази дискретност. Искам да се махне от там, но и моята работа не е сигурна, за да си позволим да остане без работа. Ще полудея ей! Не знам вече какво да правя ... тази пияница (шефката му - всеки обяд се напива) няма да разбере, а от тук нататък, ще се налага да го няма по-често. #Cussing out

За витамините ... ами съгласна съм, миналия месец пих витамин Ц (аз съм много кекава и пия пролет и есен, че иначе съм все болна, като не излизам много много сред хора, нямам имунитет и един да ми кихне и аз един месец бухам и се влача като сопол) + фолиева киселина, такава равна графика не бях имала ... сега спрях да пия, ще видим в понеделник какво ще ми каже АГто

# 554
Естларче благодаря ти много   bouquet Става въпрос за Инофолика да и за Сиофор....значи ще ги почна от другият месец (ако има такъв)   bouquet А това за самолета и пътниците ме разби  Joy Извинявай, но ми стана много смешно  hahaha
Диамантче защо такива космически суми  Shocked Да няма включено нещо в цената?

Общи условия

Активация на акаунт