Проблеми с изплащането на болнични листове от НОИ-5

• 125 698
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
да, имам пик код и съм видяла входящия номер от представянето - 30.09.2016 год., има ли смисъл да подавам жалба

# 751
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Говоря за входящ номер от работодателя, че си му дала болничният още Август.
Жалба не виждам нещо да промени.
Срокът за изплащане започва да тече от датата на корекцията, да уточня.

# 752
  • София
Парите за септември ще получиш този месец. За октомври може би следващия... Независимо дали са два или един болничните.

# 753
от 5 дни проверявам в нои и статуса на болничния ми е обработва се непрекъснато нормално ли е това колко време им отнема да обноват информацията в сайта случвало ли се е и на друг

# 754
Нормално е.Ще излезе след това дата на плащане и сума.

# 755
от 5 дни проверявам в нои и статуса на болничния ми е обработва се непрекъснато нормално ли е това колко време им отнема да обноват информацията в сайта случвало ли се е и на друг

До 10 работни дни от датата на входиране в НОИ ще имате дата за изплащане.

# 756
а преводите от ной са само вторник и четвъртък нали щом до сега нямам превод да чакам за вторник

# 757
а преводите от ной са само вторник и четвъртък нали щом до сега нямам превод да чакам за вторник

Вижте в справката ви в НОИ на коя дата са входирани и от тази дата броите 10 работни дни. Тогава ще имате превод.

# 758

Вижте в справката ви в НОИ на коя дата са входирани и от тази дата броите 10 работни дни. Тогава ще имате превод.
ДА ПРОВЕРЯВЯМ ЗАТОВА ПИТАМ НАЙ НАКРАЯ МИ СЕ ПОЯВИ ИЗЧИСЛЕНА СУМА 206ЛВ И ИЗПЛАТЕНА СУМА 206 ЛВ АЗ НЯМАМ ПРЕВОД

# 759
  • Пловдив
На ПОЛУЧЕНИ обезщетения виж каква е датата на тези 206 лв

# 760
На ПОЛУЧЕНИ обезщетения виж каква е датата на тези 206 лв
там не ми отвара пише липсват данни

# 761
Здравейте,
Много ще съм благодарна ако някой откликне на въпроса ми. Не зная какво да правя, наистина!
От НОИ ми спряха изплащането на болничния поради надвишаване на 360 дни без прекъсване в за две предходни години и годината на боледуване. До 45 дневния ми остават още 21 дни.. Следователно ще бъда без изплатен болничен за последните 51 дни  преди 45- дневния. Как да реша този казус? Да обжалвам, да минавам на телк комисия, какво да предприема, и мога ли въобще да предприема нещо..

# 762
Освен да минеш ТЕЛК друго не виждам.

# 763
Да и аз така си мислех.. Много благодаря за светкавичния отговор!!

# 764
Да и аз така си мислех.. Много благодаря за светкавичния отговор!!

az kogato biah sys schupen krak mi kazaha che imam pravo na 6 meseca na bolnichen i posle da mina na telk
_______
Пишете на кирилица.

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 10:57 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт