И аз имам проблем с последните два хляба. Надуват се перфектно, но после хлътват на вътре и изглеждат ужасно. Имам съмнение, че ми е много олиото. Макар че все на око слагам и не мисля да съм се оливала. Коричката на първия прецакан хляб ми стоеше като пържена, а вътре беше на едри шупли все едно пък маята е била в повече. А не беше. Едно кубче го режа на 4, така че маята си е все толкова.
Кекс правих по рецептата на ... а де Премесих два пъти както беше писано, но сложих баш на края и какао с надеждата да стане двуцветен, ама стана кекс негър. Нито бял, нито какаов. Но пък вкусен.
Тази вечер пуснах хляб с два вида бяло брашно на две различни фурни. Ще видим проблема къде е. Обаче ми заскърца машината и какво да видя?! Брашното малко кът. Сложих малко вода и пуснах на ново месене. Сега се пече вече, обаче гледам пак хлътва Утре ще сложа 3 капки олио само
Пробвах да махна бъркалките след баш последното премЯсване, но не ми хареса как се получи хляба. Все още съм на момент "експеримент", но мисля да продължа да махам бъркалките веднага след като спре и второто премесване.