Нашите кухни - 55

• 97 143
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Ето и нашите наченки на проект леко още недовършен. Ако имате някакви идеи моля споделете. Това са две срещуположни стени

Това до вратата не е довършено но горе ще има пак шкаф долу чекмеджета

А това съм избрала за плоскости
Долни шкафове Kronospam Кроно Орех Тиеполо
Скрит текст:
Горните МДФ Супер Гланц Капучино
Скрит текст:
И плота DUROPAL Камелот
Скрит текст:

# 16
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, покажи ни дръжките. Повече очи, по-голям шанс да ги намерим.

в черно обаче

# 17
  • Стара Загора
Дръжките са от Икеа, а при тях доста артикули свършват, някои се зареждат отново, други не се появяват. Не съм видяла подобни дръжки на друго място, иначе да съм взела.

За съжаление така е с нещата от Икеа... Потвърждавам от личен опит - едно ню-ню кошче за отпадъци се изчерпа от Икеа България, поне година следихме да се появи отново и да си го купим, тъй като това беше единственото удобно решение за нашата кухня.. и така и не го заредиха. Почнах да търся варианти за онлайн поръчка от друга Икеа, от ибей, амазон... най-накрая успях да го открия като частна обява в Германия и поръчах чрез посредник, изобщо - цялата врътка ми излезе двойно като цена Confused.
Гадамер, разтърси се в ikea.co.uk - мисля там имаше възможност за онлайн поръчка.

# 18
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ще погледна в английската Икеа, дано ги има.

Мерита - няколко коментара и въпроси:

1. Мивката мисля, че не е удобно да е граничи със стена, по-добре да е разположена така, че да има работен плот и от двете й страни, тоест да се измести на дясно и да се позиционира по средата.
2. Не разбирам какви са тези рафтчета около комина на абсорбатора?
3. Предполагам, че дръжките на горните шкафове няма да са разположени така, вероятно програмата така ги залага? По този начин са трудно отваряеми. Също така за горни шкафове е по-удобно да са с повдигащи механизми, но това ще повиши цената.
4. Къде е разположен хладилникът, съдомиялна ще има ли?
5. До фурната ми се вижда един допълнителен плот, който минава назад и прави ръб спрямо съседния. Какво е предвидено да има под плота? Хубаво е да се направи на едно ниво със съседния плот.
6. Какво е разстоянието между двата модула и не може ли да завъртиш кухнята да е П-образна като сложиш плот и шкафове под прозореца?

# 19
  • Добрич
Ето и нашите наченки на проект леко още недовършен. Ако имате някакви идеи моля споделете.
А това съм избрала за плоскости
Долни шкафове Kronospam Кроно Орех Тиеполо
Скрит текст:
Горните МДФ Супер Гланц Капучино
Скрит текст:
И плота DUROPAL Камелот
Скрит текст:
Мисля, че може мивката да е в средата на шкафа, че така е много навряна в стената на големия шкаф.  Писали сме заедно с gadamer. И аз смятам, че Г или П-образна кухня е за предпочитане , ако позволява да се използва пространството под прозореца
Моята кухня е от такива плоскости , но горе при мен е ванилия, защото нямаше налично капучино. Мисля, че е добър избор   newsm10

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 10:00 от mpetkova

# 20
  • В градината...
В Икеа Румъния ги има май http://www.ikea.com/ro/ro/search/?query=m%C3%A2nere

# 21
  • Пловдив
gadamer mpetkova
1. Мивката я сложих там защото ми се иска да има повече работен плот ако е посредата разделям плота на две части по малки
2. Това са полички около абсорбатора
3. Даа дръжките не са там Simple Smile Даже мисля да няма дръжки вратичките да са по дълги и да се хващат отдолу. Механизъм не искам за нагоре защото шкафовете са до тавана и няма да мога после да ги затварям
4. Точно до кухнята е трапезарията и хладилникът е там за съжаление но пак е на една ръка разстояние. Съдомиялната е в дясно от мивката.
5. Да до фурната има ръбче и да плота ще е на едно ниво. Под него ще има пак чекмеджета нагоре шкаф като на долния ще има микровълнова
6.Ако сложа модул под прозореца запушвам пе4ката която строго е определена да е там и също запушвам вратата към балкона

Ето и малко размери да придобиете представа защо не П образна

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 10:37 от merita

# 22
Благодарност за новата тема!
Моята кухня преди месец е показана и си я ползвам с удоволствие, но ми се иска да ви следя все още!
Успех на всички ремонтиращи в момента! Чакам с нетърпение новите ви кухни!

# 23
  • Добрич
gadamer mpetkova
1. Мивката я сложих там защото ми се иска да има повече работен плот ако е посредата разделям плота на две части по малки
2. Това са полички около абсорбатора
3. Даа дръжките не са там Simple Smile Даже мисля да няма дръжки вратичките да са по дълги и да се хващат отдолу. Механизъм не искам за нагоре защото шкафовете са до тавана и няма да мога после да ги затварям
4. Точно до кухнята е трапезарията и хладилникът е там за съжаление но пак е на една ръка разстояние. Съдомиялната е в дясно от мивката.
5. Да до фурната има ръбче и да плота ще е на едно ниво. Под него ще има пак чекмеджета нагоре шкаф като на долния ще има микровълнова
6.Ако сложа модул под прозореца запушвам пе4ката която строго е определена да е там и също запушвам вратата към балкона
Е щом съдомиялната е в дясно от мивката, то тя реално няма как да се измести по в средата на шкафа.
А не може ли хладилника да сложиш на мястото на големия шкаф. Така ще ти е по близо до мивката и работния плот?

# 24
  • София
gadamer, мисля, че имаше вариант да се поръчва с Еконт от румънската Икеа както от Българската, но не съм сигурна. Провери ако ги има.  Peace

# 25
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, мисля, че имаше вариант да се поръчва с Еконт от румънската Икеа както от Българската, но не съм сигурна. Провери ако ги има.  Peace
Мерси, ще проверя  Peace

По принцип мивката и съдомиялната могат да си разменят местата, но Мерита не иска. Мен би ме притеснявало и това, че стената от ляво на мивката ще се мокри. Мерита, можеш ли да пуснеш план на помещението с размерите и отбелязано къде има врати, че не се ориентирам добре.

# 26
  • В градината...
В Букурещ май има 15 от големите и само 2 от малките.
/на мен Букурещ ми е 3 пъти по-близо от Сф  Naughty/

# 27
  • Отвъд алеята зад шкафа
В Букурещ май има 15 от големите и само 2 от малките.
/на мен Букурещ ми е 3 пъти по-близо от Сф  Naughty/

От малките мисля, че ще заредят скоро в нашата Икеа, обаче от големите май няма. Ще ходиш ли скоро до румънската Икеа  Mr. Green?

# 28
  • В градината...
Ами мъжът ми ходи поякога до Румъния за метални керемиди, но ще го питам скоро дали ще ходи.

# 29
  • Пловдив
Ето и малко размери да придобиете представа защо не П образна

Скрит текст:
Скрит текст:

А за хладилникът... . Ами дългият шкаф е по тесен.
Забравих да спомена и точно за мокренето на мивката. Мисля лявата страница да е от плота обърнато парче

Общи условия

Активация на акаунт