Нашите кухни - 55

• 98 526
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • York
Не успях да го открия на сайта на фабер, та затова и предложих другия  Peace

# 316
страх ме е само от оцветяване на фугата.
И мен това ме притеснява.

Затова много се колебая за гърба дали да е като плота, технически камък или някакви плочки.
За вратичките харесах гланц, но познати ме отказват, защото лесно се драскал и всичко личало повече.
И пдч/мдф не сме измислили.  ooooh!

# 317
  • Раковски

Той е в каталога на Лино, по-евтините им уреди.

# 318
  • York
Аз ползвам хладилник и фурна Lino (Beko) и съм доволна. добро съотношение между цена и качество. Вече 6 години си работят безпроблемно. Peace

# 319
    Здравейте! Предстои ни обзавеждане на апартамент и все още сме на етап проекти.В момента обмисляме варианти за кухнята и все още проучваме нещата,като материал за шкафовете, плотовете и т.н. Почти имаме идея как да изглеждат и разположат шкафовете, но сме в дилема за плот. Двоумим се за технически камък или стандартен плот . Според вас кое е за предпочитане? И дали има разлика в качеството на обикновените плотове и съответно на коя фирма доставчик е за предпочитане?

# 320
  • Раковски
Двете неща са много различни като материал и цена. Плота от ПДЧ е по-лесно нараним и ако нещо не е направено както трябва то влагата може да пробие и да се надуе, при техническия камък това го няма. ПДЧ плотовете също имат малка разлика като това се разбира от човека правещ кухнята.

# 321
shaodwman, благодаря! И с риск да стана нахална,да попитам има ли значение дебелината на техническия камък?

# 322
  • малко градче

Той е в каталога на Лино, по-евтините им уреди.

Имам го същият.Наистина е много тих и нямам никакъв проблем- нито миризма, нито нещо друго се усеща в кухнята. Помещението ми е около 55 квадрата. 

Имам и фурна  и плот 4-ка на Лино- също засега перфектни. Фурната я вземах с телескопичен водач, но виждам ,че няма нужда от него- решетките отстрани играят същата роля.

Така, че макар и евтина марка , уредите не са никак лоши.

# 323
  • Вила Великула
Момичета, може ли идея как да закрепим микровълновата под горните кухненски шкафове, за да не заема място на плота. Нещо да е и красиво. Кухнята ми е бяла, а плота и гърба е избелен дъб.

# 324
# 325
  • Вила Великула
благодаря ти Веси7 !
Искам да е нещо, което по-скоро да не се набива на очи. Да не е като ниша в шкаф, както е на снимките, а и кухнята е готова, сега те първа да се слага някаква ниша-не ми се иска.

# 326
последната снимка не е с ниша или шкаф, а е закачена под шкафовете - за черно-бялата кухня говоря...
Макар че аз лично бих предпочела да е с монтаж върху рафт...

# 327
  • Вила Великула
последната снимка не е с ниша или шкаф, а е закачена под шкафовете - за черно-бялата кухня говоря...
не се вижда добре на какъв принцип е закачена микровълновата. Това ми е интересно.

# 328
доколкото видях на последната снимка е МВ за вграждане тя се постава в шкаф на снимката е един шкаф с хоризонтален делител горната част е затворен с врати а в долната е вградена МВ
Обикновена МВ може да се монтира по няколко начина - директно с винтове през дъното на шкафа с конзоли  с дюбел шип

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 18:03 от 4efits

# 329
Питам ,повечето от вас имат вградени фурни , нужно ли е фурната да е под абсорбатора?Парата ,ако не е под абсорбатора не съсипва ли шкафовете? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт