Нашите кухни - 55

• 98 533
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Ава и още един въпрос имам. Шкафът на абсорбатора е със стъкла. Не се ли цапат много? В дилема съм да вградя моя по същия начини не мога да избера да са стъклени вратичките му или плътни.

# 301
mumbas вратичките са масив дъб.За абсорбатора и вратичките - така ми се "падна", исках през един шкаф от витрината да е пак стъкло.Не се цапа, аз я търкам често с мерак.Най-се притеснявах за мозайката и многото фуги, но толкова ми харесва, че си я поддържам и й се радвам.
Ето снимка по-отблизо на вратичките и мозайката.
Скрит текст:

# 302
Бихте ли препоръчали хубав абсорбатор до около 200-300 лева

За колко голямо помещение става дума? Само кухня или общ дневен трак?
Общ, около 30 кв м

# 303
  • София
Ава, кухнята ти е прекрасна, със здраве да си я ползваш! А плочките -гръб са уникални, това ми е много любимо цветово съчетание  Heart Eyes Да попитам и аз, този шкаф-колона крие ли нещо? При нас има едни тръби за криене и сега ми даваш идея, че с имитация на шкаф ще стои много по-естествено  Wink

# 304
Ава, много хубава кухня!  Heart Eyes

# 305
  • Софето
Ава, стилна, красива и уютна изглежда кухня, много ми харесва. Покажи ни я цялата  Simple Smile.

blondie_anna много добре изглежда кухнята на проекта, ако може да сложите вратичка на пералнята.

# 306
  • Пловдив
Ава ,просто е прекрасно.
От днес съм без мебели -дадох ги за прелакиране или незнам как му се вика.Обещаха че до края на другата седмица ще са готови.Та с това приключвам тази част от ремонта и се надявам вече и аз да се похваля

# 307
Teka или Gorenje за фурна и котлони?Имам Gorenje фурна с керамични котлони и съм доволна ама нещо сдаде багажа вентилатора и понеже не е за вграждане и новата кухня ми е в ход сега е времето да реша.Имам оферта и за двата варианта за 1000лв фурна и двойка котлони и се чудя кой от двата производителя newsm78.Днес гледах и мивките ,понеже искам голяяяяяяма мивка ,варианта е на Тека инокс ,до батерия не съм стигнала.Предложиха ми и на Санитек ултрагранит SickСтава все по-зле работата затова не ми се почваше ooooh!

# 308
Renydent, моля те сподели коя е тази фирма извършваща подобна услига.

# 309
  • Пловдив
Мебелите са масив -естествено не изцяло.Дала съм за рециклиране маса със столове,холна маса един телевизионен шкаф и една малка маса на която си държа лаптопа.Собственикът е работил в Ретро М,а там се правят само класни неща за износ.Препоръчаха ми го.Не знам как се казва фирмата му,но мога да дам телефон на лични,за да не звучи като реклама.А ако не ти е спешно изчакай да видим какво ще направи  и дали ще съм доволна.
Смело обаче препоръчвам дивани Начеви.И предишната ми гарнитура беше тяхна.За 10  години не е мръднала.Просто ми омръзна.Сега изпълниха поръчката в срок даже седмица по рано.Дивана е повече от удобен и практичен.Супер доволна съм

# 310
Благодаря ви за комплиментите, наистина си я харесвам кухнята.
geri_koleva ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ за гръб сложихме мозайка - мрамор, травертин и стъко, от Баня стил ги поръчах.На сайта им са много лоши снимките, поисках първо мостри да донесат и чак тогава си избрах.
Мозайката е страхотна! Може ли да ме ориентираш като цена как излиза? И също така лесна ли е за почистване?

От няколко седмици обикаляме магазините и досега никъде нищо не харесахме!  #Crazy Аз определено бях доста оптимистично настроена, че бързичко ще се получат нещата, а още сме на 0-та.

# 311
Мозайката излезе около 680-700лв.За сега се почиства лесно, страх ме е само от оцветяване на фугата.Така и не я фиксирах.

# 312
Ава, страхотна кухня! Поздравления! Със здраве да си ползваш!

# 313
  • York
Бихте ли препоръчали хубав абсорбатор до около 200-300 лева

За колко голямо помещение става дума? Само кухня или общ дневен трак?
Общ, около 30 кв м

Eurolux модел winner EG6 A60 с цена по каталог 289 лв  Peace

# 314
  • Раковски
http://www.geraka.com/221-iztegliashti/5330-aspirator-eurolux-li … 60-a90-mcf-x.html
За 200 пари май по-добро няма, а и е много безшумен.

Общи условия

Активация на акаунт