Нашите кухни - 55

• 97 643
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Цитат
И аз имам един въпрос към онези, които ползват индукционни котлони. Чувате ли при нагряване едно странно скърцане?Не зная как да го обясня, но съм сигурна, че ако и при вас е така, ще ме разберете.

На нашия се чува едно не особено силно "бзззз", ако работи абсорбатора почти не се чува. Но не бих го оприличила на скърцане.
Имали сме и подвижно индукционно котлонче, то е доста по-шумно.

# 166
интересуваме каква е разликата между гланц и акрил и дали някой има кухня мдф, акрил в бяло и какво е мнението му?

# 167
  • Пловдив
Не мога да кажа за акрил в бяло, моята е акрил бордо. Като цяло си иска доста редовно чистене. Остават пръсти и много личи. Иначе кухнята ми е на повече от 8 години не е мръднала.
За разликата в качеството между гланца и акрила не знам, но има външни разлики. Акрила е с кант, не може да се заобля или да се правят шарки по вратичките.

# 168
  • Раковски
Под гланц се има предвид, че материала е лъскава, мат не е лъскав. Акрила е вид покритие на някой видове плоскости, има още полиестер, полиглос, пвц фолио... ся за друго не сещам.

# 169
  • Cambridge, UK
Обезмаслител или препарата на dr.Beckmann
Обезмаслителят да не е Astonish, ако не изчистиш веднага става на бели точки, които не могат да се изчистят след това с нищо,.... е поне с препарат, трябва на сухо да търкаш.
Върнах се на "стария" Меглио

при мен се получи нещо подобно, но не съм сигурна дали ползвах Астониш по онова време
как точно изчисти по-светлите точки?
  bouquet

# 170
Дами и господа, някой има ли отзиви за тази (или подобен вид) мивка:

http://www.aliexpress.com/item/Pro-LED-Free-Shipping-Wholesale-P … l/1646670920.html

На крачка съм да я поръчам, малко ми трябва  Laughing Само лед-светлинката ми идва в повече, но предполагам, че може да се елиминира  Rolling Eyes

# 171
  • ту тук, ту там
Здравейте! Някой да има мнение за тази фурна? А ако е пряко впечатление още по-добре!    Grinning
http://www.bosch-home.bg/продукти/готвене/фурни-за-вграждане/HBN532E5.html

Хммм, не знам защо така ми излиза линка?!

# 172
  • София
Обезмаслител или препарата на dr.Beckmann
Обезмаслителят да не е Astonish, ако не изчистиш веднага става на бели точки, които не могат да се изчистят след това с нищо,.... е поне с препарат, трябва на сухо да търкаш.
Върнах се на "стария" Меглио

при мен се получи нещо подобно, но не съм сигурна дали ползвах Астониш по онова време
как точно изчисти по-светлите точки?
  bouquet

При мен се получиха тези точки върху плота (черен технически камък) и керамичния плот.
Използвах гъбичката за стъкло (твърдата част не драска) след като с препарат и кърпа не се получи, а като опитах с нокът се махаха.

# 173
  • София
Дами и господа, някой има ли отзиви за тази (или подобен вид) мивка:

http://www.aliexpress.com/item/Pro-LED-Free-Shipping-Wholesale-P … l/1646670920.html

На крачка съм да я поръчам, малко ми трябва  Laughing Само лед-светлинката ми идва в повече, но предполагам, че може да се елиминира  Rolling Eyes
Имаш предвид батерията, не мивка, нали? При тази невъзможна цена очаквай китайски боклук. Ще бъде адски шумна и дразнеща, уплътненията ще изпуснат на втория месец...

# 174
Ох, да, батерията  Embarassed И ММ снощи същото ми каза - че най-вероятно ще е боклук и ако се наложи нещо да се сменя по нея, нямало рез. части -Бг не ставали  Rolling Eyes Така, че за сега съм пас  Confused

# 175
Здравейте,моята кухня е готова.Имам въпрос може ли МДф да се раздуе от вода,защото щкафа под мивката или по скоро вратата се разду,малкия изсипа вода .Мисля че ме излъгаха за материала и че това е пдч ,но няма как да съм сигурна в момента съм бясна,кухнята е на 1 месец и се предполага че е Мдф ,поне затова платих.Немога да разбера как може всичко да е такъв боклук.Така и не свикнах да качвам снимки тук Инъче щях Да ви покажа

# 176
  • София
Здравейте,моята кухня е готова.Имам въпрос може ли МДф да се раздуе от вода,защото щкафа под мивката или по скоро вратата се разду,малкия изсипа вода .Мисля че ме излъгаха за материала и че това е пдч ,но няма как да съм сигурна в момента съм бясна,кухнята е на 1 месец и се предполага че е Мдф ,поне затова платих.Немога да разбера как може всичко да е такъв боклук.Така и не свикнах да качвам снимки тук Инъче щях Да ви покажа
Можеш да качиш снимки от тук : http://www.album.bg/

# 177
  • Някъде на път....
ipppi, разликата между ПДЧ и МДФ е голяма, едва ли някой производител ще те "излъже"... Каво пише в договора ти?

# 178
  • В градината...
Важното е за батерията не кой я е произвел, а дали може да й се сменя главата. Т.е., дали в Бг може да се намери същата. Ние сме с китайска батерия на Форма вита, за 50лв., но имат гаранция и могат да се намерят резервни глави. За сега нямаме проблеми. Това, че нещо е китайско, не означава, че е боклук - вече почти всичко се прозвежда там и почти нищо в Европа. Е, да, само си  пише, че е прозведено в Европа.

# 179
Момичета, благодаря за отзивите и мневията за шкафовете. Ще ги направя и аз от 50 см да почват.Вярно е и ече с открит рафт ще се цапа повече, но ще поема този риск.

Ние си купихме.теракот за пода, в началото мислехме че ще се бие много с цвета на плота, но ходихме да го видим на живо и цвета му доста се различаваше от снимката в сайта, така че се оказа че са в идеална цветова комбинация.

Сега търся правоъгълни бели плочки за гръб. Четох старите теми, че такива има в Баухаус. Моля , ако някой е взимал наскоро да сподели има ли още и каква е цената, че ни е доста далече , да не се разкарваме излишно. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт