Нашите кухни - 55

• 97 668
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз му казвам мат, но май се води сатен. Акрилна боя е. Интериорните ми врати са такива.

# 226
  • Раковски

Към shadowman.

Моля, за оптимални размери на горни шкафове. Височината е 110см, колко широки /и евентуално дълбоки,/ могат да са, та вратите  да не провиснат /приемаме, че механизмите са обикновени/. Вие бихте ли ги разделили на две по височина? Шкафовете са от тавана и на 65см от плота. За кривия таван знам мнението и решението, за което съм благодарна, не бих се сетила.

Сега си правя кухня в нас и шкафовете са до тавана , височината е 101 см, но и да бяха 120 не би трябвало да има проблем, ако вратите са цели и широки (което на външен вид изгледа добре), дълбочината им е 34 см с вратата

# 227
shadowman, мога ли и аз да се включа с въпрос какво означава широки шкафове, в моята кухня шкафовете са до тавана, някой са около 110 см, и 45 см широки.

# 228
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вероятно има предвид широчината от ляво на дясно, ето на тази снимка са по-широки, вероятно 80 см.

# 229
  • Варна
ipppi, какъв цвят се водят плотът и гърбът на кухнята ти и на коя фирма са?

# 230
да, сигурно е за тази широчина, аз просто исках да попитам при каква широчина изглежда добре? малко се притеснявам за моите 45.

# 231
Момичета ,отдавна искам нова кухня ,обаче си имам старата и понеже не ми е родила главата идея как да изглежда новата само проучвам за сега.Искам да ви питам на кухните шкафовете миришат ли ви???На дъщерята обзавеждането беше по поръчка и секцията в къщи също ,платих за плоскости Егер ,ама мирише............ Sick В службата шкафовете са поръчка от друга фирма на Габровица са плоскостите и пак мирише newsm78 Как е при вас???Питам защото ако ще давам повече пари то да знам за какво ги давам ,а и си мисля че каквото и да платя който и да го прави ще ми сложи каквото реши Mr. Green

# 232
  • Някъде на път....
..........мисля че каквото и да платя който и да го прави ще ми сложи каквото реши Mr. Green

Това пък е абсолютно недопустимо!!! Naughty

# 233
  • Пловдив
Момичета ,отдавна искам нова кухня ,обаче си имам старата и понеже не ми е родила главата идея как да изглежда новата само проучвам за сега.Искам да ви питам на кухните шкафовете миришат ли ви???На дъщерята обзавеждането беше по поръчка и секцията в къщи също ,платих за плоскости Егер ,ама мирише............ Sick В службата шкафовете са поръчка от друга фирма на Габровица са плоскостите и пак мирише newsm78 Как е при вас???Питам защото ако ще давам повече пари то да знам за какво ги давам ,а и си мисля че каквото и да платя който и да го прави ще ми сложи каквото реши Mr. Green
Кухнята е нова-всичко е егер без плотовете-те са на Геталит /ако така се пише/-на нищо не мирише.
Детските стаи и 2 спални-от миналото лято-и те не миришат-пак са егер.
Не вярвам някой да смени плоскостите,още повече че ти ги виждаш като донесат елементите.

# 234
  • София
Винаги има някаква миризма на "ново" и "ремонтирано", но тя изчезва за някакви дни.

# 235
  • Раковски
Най-много мирише фазера.

# 236
За първи път ще ползвам вградена фурна. Кухнята ми е поръчана вече, но на мен ми взъникна въпрос свързан с фурната, а именно как се вентилира и при положение, че плоскостите ми са ПДЧ, а пода под нея ще бъде ламиниран паркет - да очаквам ли да се раздуят от конденза, който евентуално ще се появи от фурната? Има ли начин да се избегне и какъв е той? Благодаря предварително!  newsm78

# 237
За първи път ще ползвам вградена фурна. Кухнята ми е поръчана вече, но на мен ми взъникна въпрос свързан с фурната, а именно как се вентилира и при положение, че плоскостите ми са ПДЧ, а пода под нея ще бъде ламиниран паркет - да очаквам ли да се раздуят от конденза, който евентуално ще се появи от фурната? Има ли начин да се избегне и какъв е той? Благодаря предварително!  newsm78

Фурните за вграждане се вентилират отпред. Няма конденз.  Peace

# 238
 shadowman, Благодаря!   bouquet

# 239
  • Cambridge, UK
доколкото разбрах при отваряне на вратичката събралата се пара излиза
моята фурна има допълнителна тръба, от която излиза и аз не знам какво - пара, топло, аромати и беше голям цирк при монтажа й

Общи условия

Активация на акаунт