Нашите кухни - 55

• 97 668
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Момичета ,отдавна искам нова кухня ,обаче си имам старата и понеже не ми е родила главата идея как да изглежда новата само проучвам за сега.Искам да ви питам на кухните шкафовете миришат ли ви???На дъщерята обзавеждането беше по поръчка и секцията в къщи също ,платих за плоскости Егер ,ама мирише............ Sick В службата шкафовете са поръчка от друга фирма на Габровица са плоскостите и пак мирише newsm78 Как е при вас???Питам защото ако ще давам повече пари то да знам за какво ги давам ,а и си мисля че каквото и да платя който и да го прави ще ми сложи каквото реши Mr. Green
Кухнята е нова-всичко е егер без плотовете-те са на Геталит /ако така се пише/-на нищо не мирише.
Детските стаи и 2 спални-от миналото лято-и те не миришат-пак са егер.
Не вярвам някой да смени плоскостите,още повече че ти ги виждаш като донесат елементите.
Ами плоскостите на детето са бели на цвят и как да ги видя Егер ли са или не са давам поръчка във фирмата.......мебелите идват почти сглобени Hug Леглото  го поръчах при други "майстори" таблата трябваше да е пръскан МДФ и да няма обкантване !!!Докараха ми леглото с табла мдф с акрил покритие супер гланц и обкантена  Mr. Green на гърба на таблата пръскали с цветен шпрей та да имитират че е пръскан мдф....................е какво да кажа?!Мирише и гардероба ,мирише и секцията в хола..... #Crazy вече две години откакто са сложени мебелите.Ще търся майстор с когото да пазарувам плоскостите ,ама това отнема адски много време и си е главоболие.Притеснявам се и от обкантването да не се отлепи защото тези дребните майстори нямат такива машини като големите фирми и знам ли newsm78

# 241
  • Раковски
Не ми се вярва някой да сменя материала без знанието на клиента. Дребните майстори нямат машини (трябва да се уточни точно какво значи това) като големите фирми, но плащат за извършване на услугата рязане и кантиране на добри машини.

# 242
доколкото разбрах при отваряне на вратичката събралата се пара излиза
моята фурна има допълнителна тръба, от която излиза и аз не знам какво - пара, топло, аромати и беше голям цирк при монтажа й

При отваряне на вратата на фурната винаги излиза пара, независимо дали е за вграждане или не. По този повод моята фурна е монтирана под абсорбатора  Peace

Не знам за каква тръба говориш Thinking

# 243
  • Пловдив
Много съм щастливааааааааа  Hug Вчера от ЛИДЛ си купихме светлодиодна лента за кухнята. Пък даже може и цвета да си сменя. Ще имам весела кухняяяяяя

# 244
  • Варна
Имам един малко страничен въпрос - според вас може ли да се направи врата за гардероб с примерни размери 240 см висока и 40-50 см широка с механизма на Блум AVENTOS HL

Имам в предвид това нещо да се отваря не нагоре, а настрани. Става въпрос за тясно място в спалнята, иска ми се да избегна плъзгащи врати, че не ми харесват видимите релси, а обикновена врата ще се отваря само донякъде.

# 245
  • Варна
Lady April, тези механизми не са предназначени за такъв тип отваряне. Ето това ще е от полза

# 246
Здравейте,
искам да попитам тези от вас които имат диспозер (мелачка) каква мивка избрахте - с две големи корита или едно голямо и едно малко? И каква марка са ви диспозерите?

благодаря предварително   bouquet

# 247
  • Варна
Lady April, тези механизми не са предназначени за такъв тип отваряне. Ето това ще е от полза
Аууу, много ти благодаря! Да казвам ли, че ако не науча нещо от форума, едва ли някой майстор ще ме светне. Кажете сега дали такива механизми ги има на БГ пазара, например в Салекс мога ли да намеря?

Редактирам се, видях, че са на Хетих, значи трябва да има.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 11:45 от Lady April

# 248
  • Варна
Цитирания механизъм е на Hettich, но не го виждам в Salex. Може би ще стане с поръчка от там или от Киров, но цената му е дебела #Crazy
Скрит текст:
780,88 без ДДС
По бюджетен вариант са механизмите тип хармоника (wing line), а ако няма голяма дебелина за преодоляване при отваряне на врата и панти с ъгъл на отваряне 165 ще свършат работа.

# 249
  • София
  Или от тези врати които при отваряне се сгъват на две (с панти през средата и изглеждат като по - тесни вратички) и при отваряне заемат 2 пъти по - малко място. Нещо такова
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fnapravisam.net%2 … art=0&ndsp=13

# 250
  • Cambridge, UK
ние на морето сме с такива вратички, адски удобни са!

# 251
  • Добрич
Здравейте,
искам да попитам тези от вас които имат диспозер (мелачка) каква мивка избрахте - с две големи корита или едно голямо и едно малко? И каква марка са ви диспозерите?

благодаря предварително   bouquet

Моята мивка е с едно малко и едно голямо корито. Диспозера е монтиран на малкото. И мивката, и смесителя и диспозера са на Piramis.

# 252
 mpetkova, благодаря
А някакви кокалки мелиш ли? Ще ми се да избера най-"мощната"  Laughing ...

# 253
  • Добрич
мелила съм глави на почистена риба-скумрия,и шаран, както и кости от купено пиле, не домашно. Меля костилки, черупки от яйца, обелки, динени кори и много други.  На Пирамис има два модела, моята е по-мощната, а разликата в цената беше около 20-30 лв.

# 254
мелила съм глави на почистена риба-скумрия,и шаран, както и кости от купено пиле, не домашно. Меля костилки, черупки от яйца, обелки, динени кори и много други.  На Пирамис има два модела, моята е по-мощната, а разликата в цената беше около 20-30 лв.
Супер звучи, браво на машинката  Peace
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт