Соларна козметика.Помощ.

• 3 367
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте ! От скоро ходя на солариум, доста съм бяла, но съм ходила 8 пъти и вече имам някакъв тен. Използвам козметика на Soleo - Coffee Sun, но мисля, че от това мазило по-скоро оранжaвeя отколкото да ставам по-кафява. Сега мисля да пробвам  Body Chocolate Tanning Milk на Tannymax.

http://www.sunkingbg.com/cosmetics/Tannymaxx/Body+Chocolate/Body … te+-+Tanning+Milk

Някоя от вас ползвала ли го е ? А какво бихте препоръчали за шоколадов тен ако според вас това няма да помогне?

# 1
  • София
А важно ли е да се ползва такава козметика?И откъде мога да си поръчам?

# 2
Chocolate Tanning Milk е хубава масло,много време го ползвах,ползвала съм и Body Chocolate - Bronzing Milk,но от него съм ставала на петна,защото има голямо количество бронзант.
От година и малко ползвам Australian Gold и съм супер доволна,горещо препоръчвам. Flutter

# 3
  • София
Мерси много,а откъде може да се купи Australian Gold,или някое от другите от които си доволна?

# 4
Дали ще станеш оранжева или кафява от солариума зависи от лампите. И не гледай колко по-мощни са или да е турбо, това значи, че с по-малко минути те хваща, но не ставаш шоколадова. Има и турбо лампи с изключително висок процент на раковообразуващи лъчи, те са UVA и UVB лъчи. Разпитай с какъв процент са и с каква степен на дълбоко почерняване.
Там, където ходя аз стоя по 15-20 мин наведнъж, но вече ми е 7-ми път и лампите са им за дълбок и траен загар, като има и едни розови за производство на колаген, дето ми облъчват в същото време корема и гърдите  Crazy Много време отделих , преди да се реша да ходя на солариум, защото рака на кожата се образува за седмици, ако не нацелиш правилните лампи!!!
.... редактирам се.
Понеже темата е за соларната козметика - с бронзант и аз съм ставала на петна, но в хоризонталния не съм. Сега ползвам пак с бронзант от салона , ще видя как се казваше, май е мегатен, защото или ми е свършил, или не го намирам из чантите....

# 5
Аз ходя през ден на солариум за по 10 минути. Мислех, че от мазилото става тази грешка с фон дю тена и съм сигурна, че не ми се струва, а наистина си е така.  Солариума им е нормален поне така ми казаха, не е турбо.  А щом това е от лампите, значи  може би трябва да сменя студиото. Sad 

# 6
Мерси много,а откъде може да се купи Australian Gold,или някое от другите от които си доволна?

Аз си поръчах моето от този сайт. Ето моето.

http://www.sunkingbg.com/cosmetics/Tannymaxx/Body+Chocolate/Body … te+-+Tanning+Milk

Писах им по пощата и така си го поръчах.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 23:00 от pufkisha

# 7
Ако си от София може да си вземеш хубава соларна козметика от Mega sun на бул.България или Beauty for ever на бул.Витоша. Съответно препоръчвам и тези солариуми,ходила съм къде ли не и тези са най-добрите в София. Peace

# 8
Някоя от вас изприщвала ли се е от соларна козметика ? Това май не ми понася добре на кожата.  Имам 2 малки петънца и съм сигурна че са от маслото, дали да го сменям?

# 9
  • София
Доволни ли сте от -Funatic dark bronzing lotion на Тани макс ?Взимам си  го от салона,където ходя на солариум.Дозичката от 15 мл е 3 лв,а 200 мл. е 14 лв

# 10
Аз ходя през ден на солариум за по 10 минути. Мислех, че от мазилото става тази грешка с фон дю тена и съм сигурна, че не ми се струва, а наистина си е така.  Солариума им е нормален поне така ми казаха, не е турбо.  А щом това е от лампите, значи  може би трябва да сменя студиото. Sad 
При теб наистина не е от соалриума, а от мазилото. Пишеш, че е масло, трябва да е крем, не масло. Т.е. не трябва да е мазно като олио, как да се изразя...
А петънцата ако са червени и имат точици е от солариума вече Simple Smile

# 11
При теб наистина не е от соалриума, а от мазилото. Пишеш, че е масло, трябва да е крем, не масло. Т.е. не трябва да е мазно като олио, как да се изразя...
А петънцата ако са червени и имат точици е от солариума вече Simple Smile

На мен така ми го обясниха че е от крема. А аз това не го вярвам. Сега сменям салона, защото от този ми писна вече. Имам 150 минути във солариума и нямам кой знае каква разлика, повечето хора дори не забелязват.  А тези петна изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт