Отговори
# 60
Пуууу и аз в новата тема ей тука ще настане истински бебо валеж  umbrella  umbrella  umbrella
Много ни е хубава темата Simple Smile

Оф болки каде ли нямам срамната кост,китки колене кръста пеперудената кост така ме боли,че ми е трудно да хода  #Crazy #Crazy #Crazy
Днес на ЖК-то ще кажа на АГ-то да видим кво ще ми каже ...

j.adore Стиснати палчета и от мен  newsm17 newsm17 newsm17

# 61
Моята док ми казаза магнерота като вляза в 37-а г.с. да го спра,за но-шпато,още от месец не го пия,защото в по-късна бременност не влияело на контракциите на матката.Но при нужда-болка,свиване,контракции,да си взема 1,2 хапчета магнезий,но да не е вече ежедневно по схема Peace

# 62
  • Бургас
Мерси за успокоенията мамчета,
Някой беше писал по-назад за секциото че е рутинна операцийка. Да аз не съм против секциото, но искам ако съм за секцио да се реши по-рано не и през двете "по спешност". Дори отначалото се надявах тайничко да ми кажат заради диоптъра че съм за секцио Flutter , ама не.
Ще пиша по-късно след ЖК, дали има някаква промяна Simple Smile хубав ден

# 63
Ох, милата, у.к. Simple Smile Спокойно, казали са момичетата - не се притеснявай от размерите на бебка. Моята от повече от месец също е много надолу, с контракции и едни боцкащи болки и придръпвания във влагалището, на хапчета. Ако щеш вярвай - не съм излизала от седмица, ами боли си при вървене Simple Smile Пък и имаме батко раничко роден, доста голям беше, ако беше изчакал термина си щеше да мине 4 кг. Та разбирам страховете  ти, минала съм през това, през което кумата ти е минала, но дори да се случи същото с теб не се безпокой - никой няма да те остави да се мъчиш и няма да те прескачат като парцал. Не се страхувайте от секцио момичета, когато притрябва е добре, че го има.
ЛМД, май са си точно контракции Laughing.
дили били, по съвет на доки 10 дни преди секциото спирам магнерота. Само това пия.

# 64
j.adore успех, всичко ще бъде наред и скоро ще гушкаш малкото съкровище Simple Smile

didi_bili на мен док ми каза да спирам магнезия като вляза в 9 месец, но най-добре да се консултираш с твоя доктор.

Аз нямам болки, нямам контракции, свежа съм като тиквичка Grinning Водите ми обаче са намалели доста и ще ме следят по-изкъсо. Срещата наближава, нямам търпение да гушна малкото шушулче   Kissing Heart

Иначе и аз ще раждам в Майчин дом

# 65
  • Плевен/Пловдив
Благодаря Ви момичета lady_gothic, shewolf91и L1nka за споделената информация.

# 66
  • Плевен/Пловдив
didi_bili на мен док ми каза да спирам магнезия като вляза в 9 месец, но най-добре да се консултираш с твоя доктор.

Аз нямам болки, нямам контракции, свежа съм като тиквичка Grinning Водите ми обаче са намалели доста и ще ме следят по-изкъсо. Срещата наближава, нямам търпение да гушна малкото шушулче   Kissing Heart

Иначе и аз ще раждам в Майчин дом
[/quote]

На 02.10 влизам в 37 г.с. ако издържа до тогава ще ходя да си взема документите и изследванията от АГще го питам , а контракции си имам дори и като ги пия тези хапчета.

# 67
Lioness Cool, аз  ще раждам в Окръжна..някъде тази седмица - надявам се Simple Smile Не, че имам признаци за раждане де, но си му е време на моя мъж. Ходя си на запис на тонове там, като ще съм с избор на екип...по принцип д-р Дачева, но ако тя не се е върнала от отпуска, което май ще е утре, ще съм при Манев....имам си супер впечатления от всички там.

# 68
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 12:44 от petynapetina

# 69
petynapetina, извинявам се, но нищо не разбрах от поста ти  Rolling Eyes

# 70
Н

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 12:41 от petynapetina

# 71
Lioness Cool, аз  ще раждам в Окръжна..някъде тази седмица - надявам се Simple Smile Не, че имам признаци за раждане де, но си му е време на моя мъж. Ходя си на запис на тонове там, като ще съм с избор на екип...по принцип д-р Дачева, но ако тя не се е върнала от отпуска, което май ще е утре, ще съм при Манев....имам си супер впечатления от всички там.

Решила съм без избор на екип. Първото си дете родих там преди 4 години, отново без избор. Имах прекрасна бременност, но се наложи спешно секцио. Докато се реализира секциото имах възможност да видя доста от лекарите. Имам отлични впечатления за всички лекари там, както и за другия персонал (с изключение на една акушерка, която ми сложи абокат така, че ми прецака нерв на ръката).
Бях на запис веднъж миналата седмица и предстои отново на 1-ви.

Може пък и да се засечем. Ако ли не, пожелавам всичко да мине леко и успешно  Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 18:09 от Lioness Cool

# 72
Аз утре съм на запис Simple Smile Сигурна съм, че няма нужда от избор на екип, за да си свършат работата, даже една мама вече роди там, но просто на мен като за първи път си ме е шубе, а и засега мисля да се възползвам от епидурална упойка, което не може да стане без избор. Дано всичко е наред Simple Smile Термините са ми близки ,така че като нищо може да се засечем Simple Smile

# 73
Момичета стискайте ми палци , довечера ще постъпя в болницата а утре сутринта ще ми правят секциото,дано всичко мине добре  baby_neutral
Много успех, нека всичко да мине по мед и масло
Менструалните болки си ги имам и аз от деветия месец началото, нямат връзка с контракциите при мен.
Лекарствата за задържане сама си ги спрях 35та седмица някъде и се чувствах по-добре без тях и ето до къде стигнах Simple Smile
Аз да ви се похваля, че шийката ми е скъсена на 80% и имам 1 сантиметър разкритие. Като цяло днес прегледът мина доста болезнено, даже имах кръв след това, но съм благодарна на доктората, че така ме разчовърка, за да гушкам и аз бебе вече.

# 74
Аз утре съм на запис Simple Smile Сигурна съм, че няма нужда от избор на екип, за да си свършат работата, даже една мама вече роди там, но просто на мен като за първи път си ме е шубе, а и засега мисля да се възползвам от епидурална упойка, което не може да стане без избор. Дано всичко е наред Simple Smile Термините са ми близки ,така че като нищо може да се засечем Simple Smile

Щом си решила така, значи така трябва да го направиш. Не смятам, че трябва да си със или без избор на всяка цена. Все пак всички сме големи хора и решаваме сами. Важно е всеки да е щастлив и най-вече спокоен с избора си   bouquet

Себе си броя като не раждала, защото нямах особено участие предния път. Да видим сега как ще се развият нещата. Нямам показания за цезарово, но и преди нямах. Надявам се да е естествено раждане, дори това е причината да избера отново същата болница, защото там то се насърчава, а не се скача за скалпела веднага. Отново подчертавам, че нямам показания за секцио.

Общи условия

Активация на акаунт