Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвиква раждане веднага след секс и сперма?
Какво е мнението за предизвикване на раждане преди термина?
Какво е мнението за използването на топли и студени душове за предизвикване на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвиква раждане веднага след секс и сперма?
Предполагаемото предизвикване на раждане веднага след секс и сперма е често обсъждана тема, но няма научни доказателства в подкрепа на това като ефективен метод за предизвикване на раждане. Вместо това раждането се регулира от хормони и физиологични процеси в тялото на жената, които не се контролират от сексуалната активност. Поради това не се препоръчва да се опитват да предизвикат раждане по този начин без консултация с лекар.
-
Какво е мнението за предизвикване на раждане преди термина?
Мненията относно предизвикването на раждане преди термина са различни. Въпреки че някои хора вярват, че определени методи като секс, топли душове или други дейности могат да предизвикат раждане, няма научни доказателства в подкрепа на тяхната ефективност. От съществено значение е да се консултирате с лекар, преди да опитате каквито и да било методи за предизвикване на раждане, тъй като това може потенциално да застраши здравето както на бебето, така и на майката.
-
Какво е мнението за използването на топли и студени душове за предизвикване на раждане?
Използването на топли и студени душове за предизвикване на раждане е често обсъждано, но няма научни доказателства в подкрепа на тяхната ефективност. Вместо това, тези методи могат да бъдат полезни за облекчаване на дискомфорта по време на бременност, но не се препоръчва да се използват за предизвикване на раждане без консултация с лекар. Важно е да се обърне специално внимание на потенциалните рискове и да се следвате инструкциите на медицински специалисти.
-
Какво е мнението за използването на масажно масло за предотвратяване на стрии по време на бременност?
-
Какво е мнението за разкритието преди термина?

Дано не греша,защото повечето разкази на родилки са с избран екип.Тази болница беше първата ,за която се сетих като разбрах че съм бременна,защото там наскоро помогнаха много на моя татко да се оправи и възстанови доколкото е възможно.Ама сега пък почнах да се притеснявам дали избора ми е правилен,всеки ме съветва различно.....
абсолютна кукувица съм

- докторите масово лъжели за размера. Че защо да лъжат, просто дори с ехограф може да има разминаване до 500 грама, какво остава за другите методи като опипиване - както е тук. Той си прави доктора някави изчисления, казва ти приблизително еди кво си, колко е вярно само Господ знае. Мен акушерките не са ме плашили с размери /те всъщност не ги казват така или иначе/, но всички като ме видят и ми викат - бебето ще е голямо. Как го разбраха без да са ме преглеждали - не знам.
Нямам и повече прегледни. Ще ме опипат чак като ме приемат за раждане
На една приятелка която роди преди 20 дни така до последно и казваха че няма да дочака термина си, пък преноси с 2 дни
има много фактори,ама и като ти е за първи път и "голямото бебе" ... такива страхове може да ти докара...Аз ги пиша тия неща,защото съм АДСКИ против това МАСОВО секцио в БГ-за щяло и не щяло-айде под ножа,защото на лекарите не им се чака по 12-20 часа едно раждане,макар и да им се дават толкова пари ,а те всъщност при нормалноото раждане дет се вика почти никаква роля не играят! Аз за какво си платих на акушерка...абе няма значение,важното е края да е положителен и мамите и бебетата д аизлязат от болницата по живо по здраво

На финала сме, всеки е взел някакво решение, нека не се сугестираме допълнително. И без това сме достатъчно изнервени от чакането и от неизвестното. Всеки с късмета си и Господ да е с нас!