Отговори
# 90
Не че нещо, ма и аз ще раждам без избор на екип Joy Само да си кажа Laughing
Вярвам в професионализма на всички доктори, където съм избрала да раждам и реших, че няма да избирам. Не исках да подхващам темата, но понеже заговорихте Laughing

# 91
Запис и от мен.

j.adore стискам палци всичко да мине по вода и да гушкаш здраво и щастливо мъниче утре!

# 92
Еййй целия свят сте изписали ... връщам се да чета назад ,докато татито гледа малкия  Laughing

# 93
Оооо ма и аз тоя път няма да плащам на никой!!! Предостатъчно платих на акушерката миналата година,но сега маскоро се замислих как ми протече раждането и какво ми правиха през тия 12 часа раждане и реших,че парите не мога да си върна,но нямам намерение този път пак да й ги давам!!! Ще се засечем там,тя работи в болницата...ама тоя път даже и персонала няма да черпя-това е тяхно задължение и са полагали клетва! Това,че хората са научили докторите все да черпя,не означава,че винаги трябва да е така!!! оф...пак се разписах...и още мога,ама вече не ми се занимава...да раждам и тоя път и да се свършва вече с БГ болниците и персонала им...каквото ми е писано да се държат с мен-такова ще е ! Все ще ги изтърпя  Crossing Arms Whistling #2gunfire

# 94
котката сама се гледала  hahaha това ми хареса  Mr. Green

# 95
Това с черпенето и мен малко ме дразни.....пак май само по нашите географски ширини е...Аз ще почерпя живот и здраве,но моята АГ ми е позната и няма как....Разбирам,че човек е благодарен в този момент,ако всичко е минало ок,обаче наистина това им е работата в крайна сметка. Все едно мен някой да ме черпи че си изпълнявам задълженията на работа....Почерпката е в края на месеца (заплатата) и това си е! А то като се засилят едни бащи или баби с пълните чанти от КАуфланд.....ами смешна работа... ooooh! Ама така са научени хората.....едните чакат почерпка,а другите мислят че се очаква от тях да черпят....

# 96
да си мисля и очакват каквото си искат  newsm68

# 97
Sa6eva, те тия мнения в един момент започват да натоварват и да изнервят - когато започнат да се дават примери за лошото отношение по болниците и как никой няма да ти обърне внимание, ако не си платиш... Ами, ако някои от нас нямат възможност да си платят?
Казвам само, че темата е обсъдена (няколко пъти) и няма смисъл да я започваме пак при положение, че всеки се е спрял на някакъв вариант. И няма нужда от главни букви, нито се заяждам, нито дразня, просто помолих  Simple Smile  Peace
Все пак, ако ви харесва да си говорите на тая тема, ок, аз ще прескачам мненията  Laughing

Мнението ми за избор за екип е за ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИ, А НЕ ЗА ЧАСТНИТЕ, защото видях какво се случи със сестра ми и при двете й бременности. При условие, че се ражда в частна клиника...може и без екип.....въпрос на избор и възможности. Аз ще си раждам в обикновена болница и с удоволствие ще дам 250-300лв за избор за екип, за да си е моята лекарка, тъй като им видях отношението на всички. Като си ходиш при един лекар, то другите не те признават за 5 стотинки !!! Но това е оношение в държавна болница !

gabsolini, и ти ми потвърди страховете.....Ама финансово .....вместо 1100 ,за избор ще трябва да се платят 2100лв.Ако ги имах щях да ги дам,ама така или иначе съм безработна снудентка и нашите ще платят раждането.....пък  от друга страна това е важно Rolling EyesАко има някоя мама,раждала или с познати ,родили без екип в Токуда,моля да пише Praynig

lady_gothic, аз за Токуда съм чувала само хубави отзиви. Нали уж я водят една от най-добрите newsm78 И мен не ме бодат излишни 1000-2000 лв по джоба, но моите 300 са поносими  Wink

# 98
Мале, мен в държавна без избор на екип кучета ме яли  Laughing Laughing Laughing

# 99
Ауууу вече колко сте изписали. Мамчета сега виждам, че на първата страница не е написано името на бебчето ни. На 18-ти се Роди Никола Simple Smile Ако може да се напише Simple Smile

# 100
Мале, мен в държавна без избор на екип кучета ме яли  Laughing Laughing Laughing
Същото ще е и при мен и за това ще си платя Simple Smile

Забравих да споделя моето мнение за черпенето. Живот и здраве, след като всичко мине с най-голям кеф ще отида в кабинета на моята лекарка, за да я почерпя.  Но да черпя цяло отделение и кой трябва и не трябва...няма да стане.
Всеки го разбира по различен начин, но за мен е благодарност към нея. Иначе съм против всякакъв вид "рушвети".

# 101
valen_tina_171, честито   bouquet   bouquet Да ти е жив и здрав малкия мъж  bouquet и само да ви радва  Wink Hug

# 102
Dursita,благодаря за споделеното мнение HugЗа упойката ще мисля,ако ми разрешат естествено раждане,сигурно ще се паникьосам и ще се поискам,де ooooh!

gabsolini,и на теб благодаря за мнението HugДано при всички ни раждането протече по възможно най-добрия начин и всеки бъде доволен от направения избор Praynig

За черпенето чух,че в някои болници е забранено,ама май бяха частни.

Ние пък купихме комплектче за изписването,много му се радвам,какви са мънички и кукленски дрешките Heart Eyes
Ама пък една приятелка като го видя и ми каза,че съм луда да облека новородено през октомври толкова тънко,трябвало и космонавтче поне  newsm78
Вие какво сте подготвили?това ,което сме взели има памучно одеалце с вата,боди и жилетка с дълги ръкавчета,ританки,шапчица,терлички,лигавниче.Дрешките са също памучни.Трябва ли да има още нещо,идея си нямам  Shocked А октомври го дават топличък  Rolling Eyes

valen_tina_171,честито мъжленце Heart Eyes Да ти е живо и здраво!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 17:27 от lady_gothic

# 103
Аз имах предвид, че няма да плащам и този път пък каквото сабя покаже. Предния път отидох с изтекли води, без да познавам никого, без да съм ходила на отворени врати и прочее - ами всичко мина повече от нормално. Платила съм си само упойката. Този път даже и упойка няма да ползвам.
Пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане, независимо какъв вариант са избрали  Peace

# 104
  • Бургас
Здравейте, да ви се представя с няколко думи за първата страница: на 30 г.съм, живея в Бургас,терминът ми е 7 октомври, първа бременност, чакам момиченце.
Аз много рядко пиша, но сега видях, че сте подхванали тема за почерпката, а мен от известно време ме занимава тази мисъл, трябва ли черпя в болницата и с какво. Лично на мен ми се струва, че това са оотживелици, но не знам, дали се очаква близките ми фа носят нещо на изписването?

Общи условия

Активация на акаунт