ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 379
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 1 395
разбира се че всяко нещо си има цена

трябва да си гъвкавичък, говоря по принцип не за някои работи  Laughing

# 1 396
В тоя сезон самогрозни сцени и крясъци и в понеделник ще става още по зле, ще им показват какво са казали зад гърба си, ....и ще ги скарват още повече.
Да плащаш на някакви хора за да се гавриш с тях. Аз очаквам всяка мисия от тук нататък да е все по унизителна.
Май ърябва да изпратят психолози и психотерапевти на Тупарев и какъв беше другия, тия имат спешна нужда от психологична помощ.
Вместо да се усъвършенстват с годините и трупането на опит, ....то става обратното.

# 1 397
Затова и Минчев е в "шоуто", защото има хора, които му се радват на арогантността, на безпардонието, на простотиите - с една дума казано. Ако има хора, които да му кажат истината в очите, да му бъдат огледало, ще се свие в миша дупка.  Ама не, робува се на етикети, на митове.

ми точно това е проблемът, вместо да рецитира, Аръков да го беше сложил на място, е поопъна му се, ама дотам... застанал изпружен и говори на камерите, уж води разговор, ми как няма да му се подиграват отстрани

и като някакъв сектант, да му пратили пак да го бият, той щял да устои,  Joy много артистично се опита да го докара на мъж, ала не успя

защо Минчев не притиска хора като Въргала или Тити, мисля е ясно

и двамата са си огледало, колкото е противен единият, толкова думите са основателни за другия

# 1 398
Евгени е звездата на този сезон, без него няма шоу. Затова трябва да е на финала.
Аръков играе за пред камерите.

# 1 399
накрая ев минч ще спечели

# 1 400
  • София
Аръков доста успя да поизнерви Минчев. Целия беше почервенял по едно време Евгени, и тиковете му се засилиха

# 1 401
  • София
Във фейсбука на Тачо има намек,че ще влиза отново във Вип Брадър  newsm78

# 1 402
Във фейсбука на Тачо има намек,че ще влиза отново във Вип Брадър  newsm78

Би ли ми пратила на лични профила му, че аз само фалшивия откривам, а реалния ми се губи нещо..  Mr. Green

# 1 403
# 1 404
  • Испания
Във фейсбука на Тачо има намек,че ще влиза отново във Вип Брадър  newsm78

Не се учудвам. Като го изгониха, писах, че може и да го върнат.

Току-що казаха по Нова, че съквартирантите поетапно излизат от къщата, за да гласуват. Излезли са вече Въргала и Тити, сега ще отидат да гласуват Калканджиева и Данчето. Интервюират ги в момента.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 10:08 от smileys

# 1 405
Защо казват, че е прецедент излизането за гласуване?
99% съм сигурна, че и в друг Брадър излизаха за гласуване...  Thinking

# 1 406
Да, и в други издания на формата са излизали да гласуват.

Това е конституционно право, не могат да им го отнемат  Rolling Eyes

# 1 407
  • Варна
ИМА ЖИВО

# 1 408
Много е гнусен тоя надут пуяк Женя.  Sick И какъв лорд е с тоя циничен език, прилича ми на Азис и с прическата си и с обръщенията си на "МА"  Mr. Green

# 1 409
Да, и в други издания на формата са излизали да гласуват.

Това е конституционно право, не могат да им го отнемат  Rolling Eyes
право, право  но не е задължително да излизат. може да направят подвижна секция (както е в болниците, затворите) и да гласуват на място. реално те за затворени като в затвор.трябва да излезнат , да съберат малко инфо и т.н.   Joy

Общи условия

Активация на акаунт