ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 384
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 1 380
Нали тази вечер щеше да има Голямата уста ? newsm78

# 1 381
Речта на Аръков ми се стори много фалшива. Що декламира така?

ТОЧНО! И колкото  и да не ви харесва, Минчев има много бързи реакции и страшно точно засича фалшивите нотки. Репликата "Това Вапцаров ли беше?" искрено ме разсмя след декламацията на Ивчо. Ми верно като стихотворение си прозвуча, с патоса и дълбокия глас...чудничко  Laughing

# 1 382
Къде може да се гледа онлайн ?

# 1 383
  • Испания

ТОЧНО! И колкото  и да не ви харесва, Минчев има много бързи реакции и страшно точно засича фалшивите нотки. Репликата "Това Вапцаров ли беше?" искрено ме разсмя след декламацията на Ивчо. Ми верно като стихотворение си прозвуча, с патоса и дълбокия глас...чудничко  Laughing

Важното е, че Минчев е "искрен и личен".  Joy И широката публика му вЕрва.

# 1 384
А не ви ли хрумна, че целият този "декламаторски патос" беше съвсем преднамерен?

# 1 385
  • София
става въпрос за юмручен бой. Обидят ли един мъж на сексуалност, това е едиственият начин той да докаже самоличността си

а колко по-лесно е просто да не ти пука от тва кво казал некой си

дай ся шса бия щото някой казал две думи  Joy влезли през едното и излезли през другото уше

Ако си публична фигура, ще ти пука и още как!
Той и Минчев си го каза - ако искам, ще те изкарам педал, пък ти ходи да доказваш, че не си.
Според мен истинският мъж може да реагира само по един начин на такива думи - да го покани най-учтиво да се разберат "отвън". Подчертавам - истинският мъж, ако ме разбираш какво искам да кажа... Wink

# 1 386
Този ББ нямам фаворити
съвсем сериозно си мисля че ни се подиграват ББ е Радо Тушев - виден столичен Гей !
За да си начеше .... си е вкарал гейчета съблича си ги ,уж мисия  да  #Crazy Sick
Откачени лелки
Ива Екимова ' Албена Вулева  Sick
Психически болни парцалеси Зпрница Л/
Женя Калканджиева
Малко по свестни жени Й.Х ; К.Т. К.В. и туй то
Ооо изпуснах безличните Ели х 2

# 1 387
  • Испания
---
Според мен истинският мъж може да реагира само по един начин на такива думи - да го покани най-учтиво да се разберат "отвън". Подчертавам - истинският мъж, ако ме разбираш какво искам да кажа... Wink

Истинският мъж ще го покани чрез адвоката си в съда.  Flutter

# 1 388

Защото се усети, че ревове, прегръдки и стихове не са му в плюс, да защити достойнството си на мъж и да не го мислят за гей.

# 1 389
Къде може да се гледа онлайн ?

На живо от къщата http://play.novatv.bg/programi/vip-bradur-na-zhivo

Нова ТВ online http://novatv.bg/live/

# 1 390
  • София
---

Истинският мъж ще го покани чрез адвоката си в съда.  Flutter

Истиският мъж не се страхува от някой и друг юмрук в зъбите. Ще изплюе и ще продължи - какво е един зъб в сравнение с достойнството ти? Обаче ако това беше разрешено в ББ, нали се сещаш дали "лорда" щеше да си позволи да говори на истински мъж в женски род? Wink

# 1 391

Важното е, че Минчев е "искрен и личен".  Joy И широката публика му вЕрва.

Държи се по-естествено от 90% от хората вътре. Не прикрива емоциите си само защото имало не знам колко камери и не се преструва на хрисим и добричък. Показа, че може да бъде гаден, арогантен, перетенциозен, но може и да обединява и забавлява хората около себе си. За мен шоуто нямаше да бъде същото без него. Даже въобще нямаше да има шоу- Камелиите и Данчето готвят, Кали и Кучкова чистят, Жени и Зорка къркат,(Гигова в къщата ли е изобщо?), мъжете подремват някъде....голяма тръпка.

# 1 392

абсолютно фалшив си беше Аръков в този момент и Минчев добре го засече, нищо че не го харесвам никак, понеже ме дразни със своите комплекси и фантазиите как всички са гейове и трябва да са негови

# 1 393
  • София

абсолютно фалшив си беше Аръков в този момент и Минчев добре го засече, нищо че не го харесвам никак, понеже ме дразни със своите комплекси и фантазиите как всички са гейове и трябва да са негови

Личи си, че добре им плащат в това шоу, щом мъжете са готови да поемат всякакви обиди и да си продадат достойнството само и само да останат там. Щото ако парите бяха слаби, единственият ход на Аръков би бил да стане най-спокойно и да зашлеви "лорда" през устата с опакото на ръката си. Мдам...Явно е, че всяко нещо на този свят си има цена...достойнството - също.  Laughing

# 1 394
  • Испания
Затова и Минчев е в "шоуто", защото има хора, които му се радват на арогантността, на безпардонието, на простотиите - с една дума казано. Ако има хора, които да му кажат истината в очите, да му бъдат огледало, ще се свие в миша дупка.  Ама не, робува се на етикети, на митове.

Убедена съм, че от формата четат тук. И като видят вяло участие, ще ни поднесат още и още зрелища.

Общи условия

Активация на акаунт