ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 385
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 1 350
Избщо не е смешно. Гнусно и жалко е, че простотията винаги има последната дума.

Като ги гледах онази вечер, си мислих, че алкохолът, емоциите и проявата на някакъв такт от страна на Аръков ще му изиграят лоша шега. Така се и оказа, за съжаление.
Абсолютно подкрепям!
Много гнусен тоя Евгени!
И беше доста пиян при спора с Иво, заваляше думите.

# 1 351
  • Ямбол
...
В това шоу се толерират педалите. Истинските мъже разрешават споровете не словестно с витиевати и къдрави фрази, а навън, с юмруци! ....
Така решават простите мъже, като нямат мозък да отговорят подобаващо, пристъпват към физическо надмощие и това не ги отличава от животните. Съжалявам, но това не са мъже, а животни.

А Владо Данаилов е всичко друго, но не и симпатичен.

# 1 352

Smileys- Ама то и Тити пуска газове пред всички, мен лично такова нещо не би ми направило впечатление. Освен това не е вярно,че чака всичко наготово. Запозната съм с него и знам,че от 18 годишен живее и се издържа сам. Тук дойде и постоя няколко месеца само за шоуто. Сега живее с приятелката си в Сащ. Майка му доколкото знам си живее тук.

# 1 353
С деликатното си поведение тип- да не нагрубим грубияна, всички в къщата още повече стават за посмешище на негово височайшо лицемерие - Лордо. Просто да се защитят с думи както си трябва, това е - с поведение тип мън-мън не става. Вулева е същия калибър като Минчев, спотайва се, и само злослови злостно по нечий адрес.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 21:56 от Dark Nebula

# 1 354
  • Испания

Smileys- Ама то и Тити пуска газове пред всички, мен лично такова нещо не би ми направило впечатление. Освен това не е вярно,че чака всичко наготово. Запозната съм с него и знам,че от 18 годишен живее и се издържа сам. Тук дойде и постоя няколко месеца само за шоуто. Сега живее с приятелката си в Сащ. Майка му доколкото знам си живее тук.

Тити не съм го видяла, нито чула. Имаше гаден коментар от ББ при влизането му в къщата, просто защото няма с какво да го окалят. А че на теб не ти прави впечатление, какво да кажа? Не е мой проблем. На мен ми прави впечатление и то не особено /да не кажа друга дума/ добро. Владимир афишираше факта и беше много доволен.

Запозната или позната с него, няма значение. Мнението си изразих по-горе.

Нищо лично към теб. Отговорих, защото се обърна към мен.  Peace

# 1 355
 Много е страшно когато се сблъскат липсата на възпитание и наличието на такова! В  България за съжаление последното не печели и винаги отнася негативите! Ако Иво беше по-малко възпитан, то "лордът" щеше да си брои "езикопазещите си елементи". Момчето по много интелигентен начин  се опита да го сложи на мястото му, но както е видно  за 95% от аудиторията  той не е успял. #Crazy
 На мен ми направиха впечатление едни думи на Евгени:"Аз съм повече мъж..........". Явно начинът да се измъкне от трудното ежедневие( присъщо на по-голяма част от българите) го е накарал да си даде г..за под наем. Сега това го е озлобило и направило абсолютен комплексар  и гадняр,който  си го връща на всичко,което диша и шава около него!  newsm78 А може и да си е просто лош човек и няма нужда да търсим оправдание в лошия му живот!..........
А Ива, Ива ............... я срещам почти всеки ден!

# 1 356
щях да умра от скука с тая серия (и май май с повечето от тоя сезон)

# 1 357
Нова телевизия удариха дъното с това, което показаха тази вечер .
Никак не е хубаво това .
Един човек, който се е продавал за да си купи поредния апартамент ,
да унижава момчетата в къщата, защото отчаяно се нуждае от мъж .
Много е грозно .Ревност към жените, които разговарят с тях , манипулации
и заплахи .
Много ми е неприятно , многооо.
Мартин си го каза момчето, че се чувства ужасно в присъствието
на този дърт п....
Не знам каква е била целта на сценаристите като са го вкарали
този "лорд" , но преминаха границата ...

# 1 358
става въпрос за юмручен бой. Обидят ли един мъж на сексуалност, това е едиственият начин той да докаже самоличността си

а колко по-лесно е просто да не ти пука от тва кво казал некой си

дай ся шса бия щото някой казал две думи  Joy влезли през едното и излезли през другото уше

# 1 359
Аз пък се замислям, Минчев наистина ли има такава власт? Аз съм го приемала винаги с насмешка и мислех, че и за другите е така, но реално хората в къщата не смеят и "копче" да му кажат.Какво толкова може да направи- 2 клюки в пространството и няколко жълти публикации...но си отговарям, че все пак гледам от позицията си на неизвестна.
Днес ми хареса Иво , излезе от сънната си болест и се опълчи, колко искрено не знам.Може би го направи колкото да излезе от сянка, но все пак е повече от всичко, което другите сториха.Аз съм го гледала на няколко места и ми се струва талантлив (в "Кецове" много ми хареса), справя се добре спрямо други млади актьори, които само декламират.
А Гигова ми е само една дума- сиво.Никаква душа, никакъв живец, толкова се пази, че все едно я няма.Приемам, че това може би е нормалното й държание, но не ми харесват подобен тип хора.

# 1 360
  • Pleven, Bulgaria
Когато коментира на майтап,мога да го приема Евгени,дори да е с цел да засегне или казва истината,но да е поднесено тактично,а не със злоба и заплахи.Той като е такъв не означава,че всички други са такива.Но и много добър монтаж е направен,вярно все едно имат специално отношение един към друг  Sick Хареса ми Иво,как се опита да му обясни и да се изправи срещу него,а не като Ива,която все иска нечие одобрение и най-вече на Минчо.Но това да се изправиш срещу човек,които не приема друга гледна точка,пък и имащ се за нещо много повече от другите е мисия невъзможна.
Определено беше скучен епизод,но добре поне не даваха ЗорчИ

# 1 361
А Гигова ми е само една дума- сиво.Никаква душа, никакъв живец, толкова се пази, че все едно я няма.Приемам, че това може би е нормалното й държание, но не ми харесват подобен тип хора.

тихичка и послушна (ако е)

перфектна комбинация

# 1 362
  • IT
перфектна комбинация
За експонат в музей-да Joy

# 1 363
аха, нормалните жени в музей трябва да ги търсим  Laughing

# 1 364
  • Испания
аха, нормалните жени в музей трябва да ги търсим  Laughing

Точно толкова, колкото и нормалните мъжОВЕ.  Wink