ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 367
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 1 440
И аз не мога да си представя какъв човек трябва да си, за да отидеш при една личност като Минчев и да го питаш с кой може да говориш, за да не го ядосаш newsm78 Разбирам малко по-компромисно държане с него, опит за някакво сближаване като го питаш за това или онова.... ама да ти дава насоки в поведението и разговорите.... А, Ива май преподаваше някъде нещо?

# 1 441
  • sofia
А какъв е този който ще влиза утре, който го казват по рекламите. Някой от вас спомена Тачо, той ли ще влиза пак?
Кончита Вурст?

# 1 442
  • Ямбол
...Представям си как са го тъъът в домът,в който е отрасъл,че да се превърне в "това"....
Това беше доста долно изказване.
Ти в твоя дом ли се научи така да си представяш?
Какъвто и да е Евгени, какво ти дава право да говориш такива простотии?

# 1 443
Да вкарат Пацо-той няма задръжки и притеснения, че няма да е поканен на светските събития на Лорда, а и много му допадат такива като Минчев...  hahaha това беше в кръга на шегата...

# 1 444
  • София
А какъв е този който ще влиза утре, който го казват по рекламите. Някой от вас спомена Тачо, той ли ще влиза пак?
Кончита Вурст?

А, стига  Joy Joy Joy Да взимат да излизат един по един, няма време за нови  Simple Smile
Marissa_  newsm10  hahaha hahaha права си, за пръв път Пацо ще ми е симпатичен и ще си е на место Laughing

# 1 445
А, Ива май преподаваше някъде нещо?

"Връзки с обществеността" в НБУ

# 1 446
  • Варна
Лилянa 100% има нещо в детството му,за да е толкова ужасен,озлобен,ехиден,хапещ,съскащ и т.н.
На въпроса-имам богата фантазия  Sunglasses
П.П Без преки обиди моля

# 1 447
Не ви разбрах, промотират влизането на нов участник ли ?
Смятам, че ще бъде подигравка с хората ако Тачо се завърне.Все пак имаше анкета и вотът на хората бе зачетен.Всъщност няма да се учудя ако се появи нова такава : Да върнем ли Тачо на Зорница и Жени ?  Sick

# 1 448
Смятам, че ще бъде подигравка с хората ако Тачо се завърне. Все пак имаше анкета и вотът на хората бе зачетен.

Хората гласуваха Тачо да остане в къщата!  Mr. Green

# 1 449
  • sofia
Денди би дал добър отпор на Женята!!!

# 1 450
  • София
Липсват хора като Пацата и Здравко Joy Joy

# 1 451
  • София
Денди би дал добър отпор на Женята!!!

Денди е класа, та не е за Евгени  newsm78 Пацо му е на нивото и има опит с такива  Joy

# 1 452
  • sofia
Забрави НИдялко!
На мен не ми липсват.

# 1 453
  • София
В техните сезони беше забавно сякаш, сега нищо забавно не виждам. Надутата физиономия на Минчев, виното на Калканджиева и т.н. Скучни са

# 1 454
Забрави НИдялко!
На мен не ми липсват.

Леле, представяте ли си Зорница и Недялко в една стая, тези титани на мисълта. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт