Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 202
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Не съм чела коментарите в сайта, ама писва. Заради 5-10-50 човека няма да тръгне да снима на български вече замисленото предизвикателство. Има сума ти и видеа с обяснения, не виждам нищо невиждано в тренировките. Тук-таме ново упражнение, което вече би трябвало самостоятелно всеки да си го обясни по някакъв начин с базовите упражнения и с базовата правилна техника (освен ако не сте ниво 1 и тогава си започнете с начинаещи и няма да ви тормози съответния език).
Вместо да я подкрепите, че се опитва и тя да се развива, и тя да напредва и изкачва нагоре (а не само НАС да предизвиква), вие.... тъкмо ще научите малко английски Wink

# 121
Вместо да я подкрепите, че се опитва и тя да се развива, и тя да напредва и изкачва нагоре (а не само НАС да предизвиква), вие.... тъкмо ще научите малко английски Wink

Подкрепям абсолютно! Аз и на български не слушам обясненията, а гледам на видеото как се изпълнява. Ако се наложи опитвам един два пъти.

И аз днес съм с приятна мускулна треска. Мислех да се метна на HIIT-a от трето ниво днес, но приятели, които не съм виждала от доста време ме изненадаха с неочаквано гости точно по времето, когато тренирам. Утре ще направя цялата тренировка от 3 ти ден, а за днес ми остават хубавите емоции Simple Smile

simpatikonia, респект за тренировките в 5 часа сутринта. Аз ставам всеки ден в 6 без 15 и до към 8.00ч. функциите на тялото и мозъка са ми в сейв мод Simple Smile Определено сутрин не е моето време за тренировки.

# 122
  • Варна
Трети ден - done!  Heart Eyes
Аз нямам проблем с разбирането на техниката, по-скоро имам проблем с изпълнението на някои упражнения  Blush, но то с моите 80+кг изобщо не се притеснявам, че не насмогвам на темпото на Руми.  Доста пот се ля днес.

За тези, които се притесняват от сложна хореография - пуснете си първата 5минутка докато разгрявате..така ще знаете какво следва Wink

Тази тренировка не е част от 90дн, нали? http://fitnesinstruktor.com/trenirovka-za-cialo-tialo-s-uprajnen … izpravena-stoika/

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 23:40 от vanyaes

# 123
Аз днес съм много примерна относно режима.Даже на вечеря не успях да изям и 1/3 от количеството,което имах предвидено Simple Smile И тренировките направих Simple Smile Дано бъда така упорита поне до 28-мия ден Simple Smile
Момичета,да ви попитам-вкъщи на бос крак ли тренирате,или със спортни подходящи обувки?
И друго,знам,че във всеки индивидуален режим е посочено,че зеленчуците,с изключение на картофите,са на корем .Но как стои въпросът и с гъби?
Приятна вечер и спорен утрешен четвърти ден от предизвикателството   bouquet

# 124
Винаги съм тренирала с маратонки. Без значение къде- вкъщи или навън. Преди близо месец си направих експеримент известно време да тренирам боса и... по- голяма грешка в живота си май не съм правила... Такива болки в стъпала, пети и свод си докарах, че още ги усещам от време- навреме. Спортните обувки са именно за това- обират вибрации, стабилизират стойка, крак, глезен, щадят и въобще- само позитиви. Не е само до реклама и мас- маркет стратегии, категорична съм. Има само едно условие- да са удобни, точния размер.

Относно гъбите- ако не се лъжа, и те не влизат в сметките  Thinking

# 125
Включена е, то пише Simple Smile в ден 4, ниво 3.
Аз тренирам боса вътре Simple Smile

# 126
И аз тренирам боса, но вчера забелязах, че се пързалям при някой упражнения  Laughing ще го мисля.

# 127
И аз тренирам боса, най-вече върху килим; когато трябва да скачам, отивам на плочките, че все имам чувството, че ще строша паркета  Mr. Green.
Отчитам и аз ден трети вчера, отново ниво 3 с мноооооооого компромиси. Днес си направих ден 4-ти от второ ниво, чувствам се удовлетворена.  Sunglasses

Гъбите също са на корем.
Хубав ден от мен!  bowuu

# 128
Момичета,благодаря за отговорите   bouquet

# 129
Предизвиках себе си да тренирам всеки ден, без извинения. За сега без грешка.  Mr. Green Ниво 3 много добре ми се отрази, моето е.  Blush Още не съм имала МТ на дупето.  Crossing Arms
От другата седмица минавам на друг режим, че започвам уроци и ще ми е невъзможно вечерното трениране, та се предизвиквам със сутрешни тренировки.  Joy Joy Joy

# 130
Нещо се скатавате днес, много тихо тук Wink

Аз съм с Ден 3, новото упражнение ми беше мноооого по-лесно с единия крак (и много ми хареса как натоварва корем и рамо  Heart Eyes ), като не разбрах къде бъркам  и защо така  Thinking С единия на моменти едва се надигах, стигам до 12-13 бр, с другия 16-17..

От Ден 2 имам мааааааалка МТ на корема/по-скоро талията Grinning и на кръста?! Grinning Нееее, как беше... core! А така, на пояса ми е мускулната треска, в цял кръг Grinning

И толкова стриктна, докато спазвах режима и Руми ме следеше, не бях  #Crazy похвалих се, пу-пу, да не ми мине черна котка път  Joy

# 131
Баш на същите места имам и аз, и горе, заради лицевите.

Това шантавото упражнение  Laughing пробвах първоначално с лява ръка и хич не ми се получаваше, с дясна нямах никакъв проблем.  Laughing Shocked Пробвах след това пак с лява, че ме ядоса и нямаше проблеми.  Rolling Eyes  Nerd Още не съм прегледала какво имам за днес, по - късно.. И аз съм стриктна, имам разни "мини" прегрешения, ама хич не им се кося.
Тук идва разликата с времето, когато започнах, понеже тогава ужасно много се обвинявах за всяко уж грешно нещо, което съм изяла. Сега гледам на това като на нещо нормално и си позволявам подобни малки удоволствия.  Flutter Много обичам пиле фрикасе, като на мама! и ще си го подаря в неделя за чудесно - успешната седмица, пък!  tooth

# 132
  • Русе
И аз тренирам боса. Нямам никакви проблеми или болежки, а и честно казано не съм тренирала с маратонки вкъщи, за да мога да сравня.
Днес почивам, но ден 4 ми се струва доста хард. Утре ще го мъча. Иначе засега съм си събрала 4 точки. Ако и днес удържа фронта, ще станат 6. Очертава се в неделя вече да имам 10 и отсега се чудя в какво да ги инвестирам  Twisted Evil Въртят ми се в ума едни домашни мъфини, пък ще видим  chef

# 133
Момичета, аз пропуснах и вчера и днес. Е, правих някакви клекове между другото в комбинация с гирички за ръце, но цял ден имах ангажименти, а вечер не мога да правя никакви скокливи упражнения, за да не безпокоя съседите. За утре съм планувала сутринта за направя тренировката за 2 ниво от 3 ден, а следобед 2 ниво 4 ден, за да наваксам...
Аз също тренирам боса в нас върху йога постелката ми, която е Jade и не се пързалям въобще. Преди време трябваше да избера в какво да инвестирам и избрах тази постелка, не съжалявам за нито една стотинка.
От другата седмица, включително уикендите май ще трябва да си записвам упражненията и да ходя в парка да ги изпълнявам с таймер, ще ми липсва надъхването от Руми, но си мисля, че ще съм по-изпълнителна там, защото ще се срамувам ако някой мине и аз да се мятам безжизнено, та най-вероятно ще имам повече хъс и ще съм все изпъната като струна Laughing

Някой беше споменах за техника на упражненията. Сега за първи път тренирам с Руми, даже преди предизвикателството не я знаех, което е обяснимо. Не съм се занимавала с фитнес и подобни неща никога. Но от 2006 се занимавам с различни виняси и най-вече ащанга йога, което от своя страна разви доста мускулни групи в мен, добро дишане и координация. Вярно, че до преди 2 седмици не знаех как се кляка  Laughing но почнах да гледам клипчета на Руми и видях къде и как са краката, тежестта и други, пък и много неща се припокриват с по-активната физически йога. Подобно за лицевите - ако искате ми вярвайте, не знам как се прави лицева опора. Миналия ден писах на Руми, за да питам, защото в ащангата при лицеви, лактите трябва да са прилепнали до тялото, за да се избута към долно гледащо куче, или както се казва на бг... Да ама такива лицеви не мога да докарам повече от 10 ако са плътно една след друга. Пак почнах да чета, слушайки и съветите на Руми и ето че дърта магарица на 30г се уча как се правят нормални лицеви  Laughing

# 134
Ти от трицепсовите лицеви щом правиш 10  Crazy от другите ще правиш 50  Laughing С широко поставени ръце лицевите са по-лесни. С тесен захват (както в йогата) са по-трудни Simple Smile
Хич не си дърта на 30, тцтц  Wink не ни отчайвай от толкова рано!

Общи условия

Активация на акаунт