Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 204
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
ето че дърта магарица на 30г се уча как се правят нормални лицеви  Laughing
Ехеееее, аз съм на 32 и дори не знам накъде гледа кучето, какво остава за лицеви! Laughing Ще се научим, бе, тук момичетата така са ми обещали. Wink

П.П. Аз днес съм в почивка. Четвърти и пети ден ще правя утре и в събота.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 17:34 от Barbabeau

# 136
Ехооооо, аз съм на 32 и дори не знам накъде гледа кучето, какво остава за лицеви!
Joy А така, кажи й!  Crossing Arms

И аз съм с ден закъснение, ама добре че не тренираме всеки ден, че не можем да смогнем Grinning

# 137
  • София
Запис и тук  Simple Smile
Днес правих ден 3 от ниво 3 /първи опит с това ниво/. Ми, верно си беше предизвикателство. Интервалите ми бяха дългички и някои ги накъсах, тепърва ще подобрявам техниката, но съм много доволна, че го направих. Любопитна съм на колко места ще удари мускулната треска утре  Heart Eyes
И изненадващо много ми хареса онова усукано, маймунско упражнение, в което се слага единия крак на коляното на другия и се завърташ стъпил на една ръка и един крак. Направо го усетих за колко много мускули работи.
Утре ако ще се пробвам с ден 4 ако не боли многоLaughing

# 138
Покрай въпроса за обувките, сетих се за тази интересна статия, която четох скоро и която ни засяга като трениращи с Румяна. Wink
Статията не се отнася за обувки, но най-най-отдолу се споменават и те и съветът е да сме обути, а не боси. Аз самата също се чувствам по-стабилна с маратонки. Но все пак мисля, че ако някой се чувства наистина много добре бос, значи може да си тренира бос.

# 139
  • Варна
Ехооооо, аз съм на 32 и дори не знам накъде гледа кучето, какво остава за лицеви! Laughing Ще се научим, бе, тук момичетата така са ми обещали. Wink

Ден 4 - done - рапорт даден, рапорт приет ...има и на 35 тук Mr. Green Моята лична цел е да се науча на истински лицеви опори. А това от йогата не е ли чатуранга? Не знам това ли е думата, но я има при Джилиян и ми е абсолютно невъзможно да я изпълня. А иначе скоро ще съм готова да работя във фитнес в Лондон - това squat, jumping jacks, push-ups...ехееййй Mr. Green

# 140
Покрай въпроса за обувките, сетих се за тази интересна статия, която четох скоро и която ни засяга като трениращи с Румяна. Wink
Статията не се отнася за обувки, но най-най-отдолу се споменават и те и съветът е да сме обути, а не боси. Аз самата също се чувствам по-стабилна с маратонки. Но все пак мисля, че ако някой се чувства наистина много добре бос, значи може да си тренира бос.

Избирайте удобни обувки (у дома със собствено тегло аз бих тренирала боса).

Ти само до скобата ли чете?

# 141
Не, до точката. Обаче може би съм била в умопомрачение от липса на въглехидрати и ми се е привидяло едно "не", заедно с което фразата става "у дома със собствено тегло аз не бих тренирала боса". Crazy Моя грешка, извинявам се.

# 142
  • на малък остров в океана
Когато сме боси, рискът от травми е по-голям.
Аз ходейки и чистейки боса вкъщи, миналото лято си счупих метатарзална кост на крака и бях 5 седмици в гипс. Просто от едно стъпване на криво.

Така че тренирам задължително с маратонки, които си купих специално.

# 143
  • София
Аз си тренирам боса повече от 10 г. вече и толкова съм свикнала, че не знам дали ще ми е удобно с маратонки. Напоследък се замислям да си взема, защото на някои упражнения ходилата ми се пързалят по ламината и не се чувствам стабилна.
Гледам я и Руми, че понякога тренира с маратонки, понякога без.

# 144
Аз ходейки и чистейки боса вкъщи, миналото лято си счупих метатарзална кост на крака и бях 5 седмици в гипс. Просто от едно стъпване на криво.
То и с маратонка да стъпиш на криво, ако ще се контузи, ще се контузиш, така че все тая. Внимавайте Simple Smile

# 145
То и с маратонка да стъпиш на криво, ако ще се контузи, ще се контузиш, така че все тая. Внимавайте Simple Smile
Това щях да пиша, аз счупих същата кост обута, но по стъпала.

# 146
Вчера тренирах с не точно специални маратонки,а спортни леки обувки и ми беше ок Simple Smile
Обаче....да ви кажа от вчера вечерта съм гладна като мечка стръвница Simple Smile Глад,глад глад,сякаш ще се приготвям за зимен сън,та да трупам мазнинки Simple Smile
Спорен ден от мен Simple Smile И...днес май е ден за сборуване на точките Simple Smile

# 147
Глад,глад глад,сякаш ще се приготвям за зимен сън,та да трупам мазнинки Simple Smile
Ами застудява!  Laughing И Луната расте  Confused Joy

# 148
И аз предпочитам да тренирам с маратонки. Боса се чувствам по-нестабилна.

Днес отчитам пълна програма - тренировка, ходене 1 час, качване на стълби и допълнително 20 напада (във WC-то). Остават ми само бърпитата на всеки кръгъл час пред компютъра.

По отношение на храненето съм ОК - не съм надвишавала полагащите ми се калории. Имам чувството, че колкото по-леко се храня, толкова повече енергия имам Grinning. Наблюдението ми е от днес - почти нямах време за закуска, не съм спряла да се движа от сутринта, а имам желание и за допълнителна тренировка.
Може би защото вчера ми беше ден за почивка Wink.

Събота и неделя смятам да тренирам по-интензивно.
А наградата, която съм си обещала, е под формата на протеинови мъфини с извара и фурми Grinning.

# 149
  • София-Младост
Глад,глад глад,сякаш ще се приготвям за зимен сън,та да трупам мазнинки Simple Smile
Ами застудява!  Laughing И Луната расте  Confused Joy
За луната не знам, но определено застудяването ми се отразява и на мен...усещам, че и пиенето на вода ми върви по-трудно. И сладко ми се прияжда, и плодовете намаляха откъм разнообразие...я да попитам...кестените са си плод вероятно, но могат ли да заменят някой ден 2-плода в режима? Или да се нагаждавам с тях  Laughing Може и изобщо да не купя, но да си знам.

Общи условия

Активация на акаунт