Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 242
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. София
Оригиналната рецепта.
Тук съм мерила грамовете:

Пекох ги заедно с една тавичка вода, защото печивата с пълнозърнесто брашно не ми се получават добре. Надявам се калкулаторът, който ползвах, да е коректен. Има писани марки на храни и се надявам да не се приеме като реклама  Mr. Green

# 496
 Hug Благодаря, Илима!
Ще я пробвам след Коледните пости.

Само не успях да разбера - за колко броя мъфина са тези 1792 калории? newsm78

# 497
Аз днес с малко по-особено включване. Преди време един "случаен" потребител цитира статия на Руми за една хранителна добавка и после излезе с твърдението, че тя дори ги и продава, защото сайта hranitelnidobavki точка eu  бил нейн както и нейния си сайт fitnesinstruktor.com. По-късно засякох мнение на явно само четящ човек в темата, че от това си е съставил особено мнение за Руми.
Днес по една или друга причина днес реших да проверя твърдението на случайния потребител и очаквано за мен се оказа неистина, да не ползвам по-груби изрази. Съжалявам, че тогава просто подминах твърдението, а си ми беше съмнително и тогава  Peace

Иначе тренирам тежко и в зала  Peace

# 498
Помня го това твърдение. Подхвърлено изключително "небрежно" Tired

Аз от известно време не тренирам с Руми. Не за друго, а защото в дните, в които имам възможност, тренирам в зала. Плана е 3 дена в зала, 2 с Руми- цяло тяло, силови, 2 почивка. За съжаление, скоро ще стане седмица, откак не тренирам- завъртяха ми се нещата, а от снощи съм и със страхотни болки в гърба. Не е от тренировки да съм се контузила, със сигурност- последните дни почивам. сега съм по- добре, движа се, дори сготвих. Но снощи беше ад... Cry Най- вероятно тази седмица ще пропусна, но ще се старая поне с храната да съм ОК...

Птиците,
Скрит текст:
в една друга тема те четох, ти сега с програма на Любо Иванов ли тренираш?

# 499
TuЛи
Скрит текст:
Да Simple Smile Много добре ми се отразяват разнообразието и тежестите  Peace

# 500
Цяло ФБР сте задействали тука  Laughing

Аз съм мазохист! Имам мускулна треска и как направих ден 50, не знам  ooooh! то не бяха широк хват, тесен, диаманти, бижута....  Joy

# 501
Мери, хареса ли ти?  Party

# 502
  • гр. София
Hug Благодаря, Илима!
Ще я пробвам след Коледните пости.

Само не успях да разбера - за колко броя мъфина са тези 1792 калории? newsm78

Аз нарочно не написах броя мъфини, защото всеки има различни по размери форми, а може и като кекс да се изпече.
Иначе на мен ми излезнаха 6 броя средни мъфина. Закръглено по 300 калории на мъфин.

TuЛи, да се оправяш бързо Hug

# 503
Първо се депресирах, че е 40 минути  Shocked после си рекох, че ще направя само един кръг. Направи един кръг наща, но си вика кво ще се излага, та направих и втория кръг  Laughing Започва брутално с първите упражнения, но после не е толкова интензивно, което е добре. И лицевите ми харесаха и комбинацията с планк, лицеви, задържане, но имам супер МТ в ръцете, така че не можах да се раздам до край. Нищо, следващия път. Иначе ми хареса, да. Аз не знам какво не бих харесала  hahaha

Илима, бая мъфин туй от 300 калории  Joy

# 504
  • гр. София
Merry, калоричен е мъфинът, но засища доста. Особено, ако се хапне зеленчук с него. Когато се яде такъв мъфин, се изключват допълнителните закуски. Пък и никой не е казал, че трябва да се изяде целият Mr. Green

# 505
Merry, калоричен е мъфинът, но засища доста. Особено, ако се хапне зеленчук с него. Когато се яде такъв мъфин, се изключват допълнителни закуски. Пък и никой не е казал, че трябва да се изяде целият Mr. Green
Ти ми дай 1 мъфин, пък аз ще ти върна половината....  tooth

# 506
Илима, бая мъфин туй от 300 калории  Joy

Бие по точки и моите мъфини, които са с някакви мижави 225 калории за брой Grinning
Merry., а ти скромно мълчиш за твоите тиквени сладости. Там калорите как се движат? newsm78

Никакво връщане - другата половина е за мен Naughty

# 507
  • гр. София
Merry, калоричен е мъфинът, но засища доста. Особено, ако се хапне зеленчук с него. Когато се яде такъв мъфин, се изключват допълнителни закуски. Пък и никой не е казал, че трябва да се изяде целият Mr. Green

Поради тази причина се замислям за форма за 12 мъфина Joy
Другият път ще ги направя без мазнината. Ще са с по-малко калории.

# 508
Никакво връщане - другата половина е за мен Naughty
Ама ти защо си мислиш, че аз ще го споделям?   Joy

Ами мойте мъфини не съм ги смятала  Thinking  Всеки яде на собствена отговорност хаха и за поддържане на дупе и паласки  Joy
На някой ако му се занимава... пропорциите са дадени  Mr. Green

# 509
Ние пък си имаме нова скара  Heart Eyes И за вечеря купих рибоци, чудна скумрия ми се получи   chef , но едно, че не беша малка, ама сега и вода пие гадината сякаш и трябва за плуване в корема ми  Crazy И през 10 мин съм до ВЦ ... не знам как ще заспя Simple Smile Така де, видях за ядене си говорите  Mr. Green

Запознах се и с Илима  Peace И тя миньонче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт