Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 241
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. София
Докато сме на темата рецепти, ще споделя, че кюфтетата от булгур се получиха много вкусни. Сложих булгур, спанак, яйце, кашкавал, лук и подправки.

Тези дни съм стриктна вече. Големият ми апетит изчезна, дано да е за по-дълго време Mr. Green По-късно ще направя и една тренировка.

Птиците, Hug

# 511
  • София
Вчера - фалстарт на режима, трябваше да ида на сладкарница.
Днес - палачинката на Руми за закуска. То пише палачинки, ама аз нещо съм смотана и не мога да разлея сместа хубаво по тигана, и сипвам всичкото да се пече наведнъж. Сега я изядох и дори облизах чинията - ей, страшна вкусотия!
С тренировките съм доникъде, имам зверска мускулна треска. В неделя ходихме на Витоша, лифтовете не работят, рейсовете - веднъж на високосна (ей, тва възрастните хора как се блъскат, не бях виждала такова нещо, щяха да стъпчат децата). И решихме да слезем пеш. Мега гадно беше: кал, камъни и отгоре мокри листа, за да не виждаш къде стъпваш. Много дълго слизахме, поне  хубавото беше, че децата вървяха безропроно и не се наложи да ги нося.
Днес мисля да съм примерна, утре - кантара и сантиметъра  Praynig

Скрит текст:
Но последния път с текила и със сестра ми ще го помня до края на живота си  Whistling Joy и никога повече няма да пия текила  Joy
Аз имам съвсем същата случка, но с джин.  Mr. Green

Илма, върнах малко назад, но не видях по каква рецепта си правила кюфтетата от булгур. Ако е от отворената секция на сайта на Руми, ще я пуснеш ли, плийз?

# 512
И аз вчера бях нещо все гладна. Днес обаче ще се вкарам в режима.
За закуска съм си приготвила овесените ядки на Руми, но с домашно тофу. Мисля да добавя и някоя маслинка, защото тофуто ми е абсолютно безсолно, но пък може и така.

Но Naughty преди закуската почвам тренировката от Ден 50. Вчера ми се засили мускулната треска от неделя, но сега като се пораздвижа ще мине Grinning.

# 513
  • гр. София
Илма, върнах малко назад, но не видях по каква рецепта си правила кюфтетата от булгур. Ако е от отворената секция на сайта на Руми, ще я пуснеш ли, плийз?

Рецептата е комбинация от тази и тази.
Сварих булгур заедно със замразен спанак. Оставих ги да изстинат. Сложих яйце, нарязан на кубчета кашкавал, наситнен лук, подправки (сол, магданоз, черен пипер и кимион). Пекох ги на фурна с малко мазнина.
Количествата всеки може да си ги нагласи според режима.
Приятелят ми много ги хареса, ама може да е защото им сложи допълнително кашкавал Mr. Green

# 514
  • София
Много ти благодаря, звучи много вкусно!

# 515
Отчитам Ден 50 изпълнен. Бая пот падна.
А сега тичам за работа и по път - ще качвам малко стълби.
Лек ден на всички!

# 516
Пак се включвам с отчет. Сутринта нямах много време да пиша - станах късно, тренирах, после закусих и хукнах за работа.

Закусих овесени ядки с тофу.
Сама съм правила тофуто - прилича много на извара, дори и на вкус и съм много доволна, че отлично ми замества сиренето. Това ми е любимата закуска и съм доволна, че в дните до Коледа няма да се лишавам от нея.

Отчитам за днес и качени 20 етажа стълби. Днес след тренировката направо не можех да се спра. Дори чакането на спирката ме изнервяше заради бездействието. Много добре се раздвижих и ми се искаше още.

Утрешната ми тренировка (Ден 51) също обещава да е хубава. Планът включва и ниво 3  Rolling Eyes - ще бъде интересно да се пробвам. Иначе се усещам доста заякнала в ръчичките - дай ми само лицеви и вдигане на гири  Grinning. Но пък "Супермен" ме озори много...

# 517
  • София
Започвам да ви настигам със страшна сила: отчитам Ден 10 - 1 кръг (от 2) и 10-минутна аеробна  интервална тренировка. Не е много, но се раздадох.
За обяд си приготвям някакъв манджурляк от печени карфиол и лук, ще го залея с едно яйце с кисело мляко. Това е - хладилникът е за миене.  Tired

# 518
Днес отчитам Ден 51, ниво 2 плюс 10-тина минути любими упражнения по избор.
Отказах се от ниво 3, защото ми се искаше да направя нещо по-интересно и различно.

# 519
някакъв манджурляк от печени карфиол и лук,

Което ми напомня да ви споделя една ужасна лесна и отвратително вкусна рецепта с карфиол. Щом аз мога да изям една глава приготвена по този начин, не знам някой, който обича карфиол колко може  Mr. Green Значи: накъсва се карфиола на дребни розички, обърква се с 3-4 скилидки счукан чесън, сока на един лимон или 2 лайма и малко зехтин или друга мазнина по избор, ама да е течна (за да се разбърка добре) и да става за готвене. Всичко това слагате в МНОГО загряла фурна на максимални градуси и се пече докато розичките позагорят дори. Ние го обичаме много, много запечен. Това е всичко - няма варене, няма нищо по карфиола, само миеш, късаш, бъркаш, печеш  Peace

Аз днес първи ден МЦ и долна част в залата Simple Smile

# 520
  • София
Което ми напомня да ви споделя една ужасна лесна и отвратително вкусна рецепта с карфиол.
Е що не каза по-рано?! Пуу, аз много лук сложих, едва го изядох. Добре ми дойде де.

# 521
Е що не каза по-рано?!

Щото кой да се сети по-рано  Mr. Green

# 522
Никога не е късно Wink
Изглежда бързо и лесно, а и щом казвате, че е вкусно - ще се пробва задължително Peace.

# 523
Благодаря за рецептата за карфиола!  Hug
От утре- завръщане към "Оптималното тегло" с пълна сила, като начин на хранене! Няма мърдане. Точно 28 дена до прибирането ни в Бг за празниците, а и за създаване на леко позабравените и нарушавани напоследък навици. Спортът- ясна работата.  Wink

# 524
Здравейте, имам един въпрос, смятам че тук има хора, които разбират и ще ми отговорят. 10 килограма излишно тегло, с колко номера качват облеклото. Например аз нося 42 номер панталони, кантара показва 10 кила нагоре, ама минах на 44 номер, даже са ми малко свободни. Каква е тази магия. Спортувам редовно и се храня балансирано. newsm78 Чувала съм, че мускулите тежат повече, ама това са си 10 килограма отгоре.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт