Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 243
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Merry., благодаря ти за споделената рецепта!
Добре изглеждат и задължително ще се пробват - само да ми попадне някоя тиква под ръка Crazy.
Само не знам как ще издържа, докато хванат форма в хладилника.

# 481
Да ти кажа не хващат особена форма.. не се втвърдиха дори толкова, колкото очаквах, какво остава като оригиналната рецепта  Rolling Eyes така че може и да не се чакат Grinning

# 482
Чакай черната станция да се обади  Mr. Green Мери какъвто и вид да имат, при положение, че си сложила хубави продукти няма как да е лошо на вкус  Peace
Аз днес отчитам половин любова тренировка, но повече от това не ми дадоха домашните и задълженията. Избрах си силовата половинка кардиото друг път Wink иначе има МТ на неподозирани места, като например отстрани на рамото, там където се бият ваксините  Shocked Та така сега дремем с детето и почиваме Simple Smile

# 483
Ох, изчетох ви, момичета, но ще пиша повече утре.
Толкова съм изморена, че ме мързи да си мърдам пръстите по клавишите. Рецептичката на Merry. заслужава много повече коментари, но просто нямам сили.  Sad

# 484
  • София
Вчера - ден 46. Много ми харесва, че има повече силови упражнения и ще си замествам с нея някои не толкова любими. Обаче днес така ми се схвана част от гърба, че съм като Робокоп и не отчитам нищо. Някой ако знае лек за по-бързо отпускане, моля да каже  Praynig Чак през нощта ме боля като се завъртах. А не е като да съм пропуснала разтягането.
Направих този шоколад
http://fitnesinstruktor.com/shokolad/#more-2229
Мале, божествен стана Heart Eyes Другият път ще сложа мента или портокалови кори да пробвам как е. Обаче пустото какаово масло е много скъпо. Положителната страна е, че се надявам да действа като естествен ограничител на апетита ми  Grinning

# 485
Маграт, я виж това видео на Руми ще ти помогне ли за гърба:
https://www.youtube.com/watch?v=KOjSpjvFK3M

# 486
  • София
Маграт, я виж това видео на Руми ще ти помогне ли за гърба:
https://www.youtube.com/watch?v=KOjSpjvFK3M

Мерси много, Мери  , златна си Hug Доста позаболя в началото, но сега наистина е по-добре. Ще го направя веднъж и преди лягане.

# 487
Днес отчитам една силна тренировка - направих тази от петък.
Понаспах се и силите ми се възвърнаха Grinning.

Направих си и поредното премерване. Мерките ми след последната "ящна" седмица не са мръднали. Утре сутринта ме чака кантар Rolling Eyes. Да видим там как ще са нещата.

# 488
  • София
Край! От днес съм полу-безработна, почвам си режима, почвам си предизвикателството, и само някой да ми е сипал водка довечера!  Crossing Arms

# 489
Край! От днес съм полу-безработна, почвам си режима, почвам си предизвикателството, и само някой да ми е сипал водка довечера!  Crossing Arms

Това полу-безработна Ок ли е за теб?

Иначе бррр само мисълта за водка вече ми докарва махмурлук и ужасен вкус в устата ... виж червено вино  Confused Embarassed Почвай и се отчитай, така по-трудно ще се подхлъзваш  Peace

# 490
  • София
Това полу-безработна Ок ли е за теб?
Е, ок е силно казано - ще имам повече свободно време, но по-малко пари - няма пълно щастие. Ше спестявам от питиета  Laughing
Хубавото е, че за момента е по мое желание.
Скрит текст:
Уфф, аз пък така обичам да си пийвам водчица...  Blush И на вкус я обичам бе! Виж, виното по- не ми е любимо, ама и с него се справям, важното е компания да има  Mr. Green
Ама и един разговор подхванахме, като за понеделник сутрин...

# 491
Ден 50, ниво 3- размазвация! Егати тренировката, толкова исках да свърши, хахха. Някой друг направи ли я вече? Мери?
Аз пък не пия алкохол, едвам вино можеш да ме накараш да пийна.

# 492
  • гр. София
Идвам да се похваля с -1 см от ханша. Не е много, но след толкова прегрешения, добре ми се отрази този минус. Другите мерки не са ми мръднали. Добре е, че не съм надебеляла от толкова ядене.
Сутринта направих една тренировка. Сега мисля да си сготвя едни кюфтета от булгур. Дано да станат вкусни!
Забравих да похваля солените мъфини, които пекох в събота. Станаха вкусни, но малко мазни. Другият път ще ги направя без никаква мазнина. Ако някой иска, ще му дам сметнатите калории за цялата смес за мъфини.
Желая успешна седмица на всички Hug

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 12:47 от Илима

# 493
Ден 50, ниво 3- размазвация! Егати тренировката, толкова исках да свърши, хахха. Някой друг направи ли я вече? Мери?
Не ме  стресирай от сега, не съм я правила, може би по-късно Grinning  Но няма да пропускам, защото виждам, че има малки букви в края на договора  Laughing

И аз не пия алкохол, мноооого рядко. Но последния път с текила и със сестра ми ще го помня до края на живота си  Whistling Joy и никога повече няма да пия текила  Joy

# 494
Илима, сподели рецептата непременно Peace.

Аз днес правя домашно тофу.
Голяма хамалогия е, но когато приключи всичко, облегчението е огромно. Занимание за мазохисти Grinning, но продуктът абсолютно си заслужава. Няма нищо общо с тофуто, което продават по магазините. Сега обаче се чудя какво да правя с т.нар. "окара" (твърдата част) - ще ми се да импровизирам някакви бисквитки. Ако някой е правил подобни опити, нека сподели.

И днес не успях да отчета точен кантар, затова го оставям за по-нататък.
От вчера имам приятна МТ на рамене и крака. Хубава тренировчица беше Grinning и съм доволна. Днешната ще направя утре. Иначе ми хареса на пръв поглед. Отчитам и 20 етажа стълби колкото да не е без хич. Иначе съм след нощно дежурство и тържествено съм си обещала, че вече няма да правя грешката да тренирам в такъв ден, колкото и свежа да се усещам. От последната тренировка след недоспиване не можах да се възстановя цели 2 дни. Така че днес най-много да направя няколко серии лицеви опори и ритници, за да затвърдя магарешкия си нрав hahaha.  

Общи условия

Активация на акаунт