Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 229
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Днес плановете ми малко се промениха, но намерих време сутринта за една 15 минутна трениновка - наричам я Ден пореден Grinning, защото нямаше време да включвам компа, дори минах без музикален фон. Бързах много да изляза от вкъщи, но пък да изляза без да съм тренирала - просто няма как да стане Grinning.

От вчера имам МТ на раменете, затова днес специално се "погрижих" за тях със солиден брой бърпита с лицеви опори Wink. Както и да е - раздвижих цялото тяло, а после го разходих както трябва.
Хубав слънчев ден беше днес и се радвам, че го прекарах добре и на открито.

# 541
Аз днес минах по тъч линията с тренировката, но пък мога да се похваля с яка мускулна треска на рамене. Утре ще понатоваря повече и дупето, че нещо хич не го усещам тия дни. Крака, рамене - да, но дупето никакво не се "обажда" newsm78

# 542
Ами ние го утрепахме в началото на П и сега не  може да хване МТ  Joy

# 543
А, живо е, живо е още...
Започна ли да правя онези жабешките подскоци, ако знаеш как се подрусва... #Crazy

Все си мисля да питам с какво "чистите" целулита? Освен разбира се с тренировки и правилно хранене... Бях почнала по едно време със "сухо четкане" (от темичката на Фея), но от известно време спрях. Ще подновя, разбира се, но мисля и да си купя комплект силиконови вендузи за масаж. Някой ползвал ли ги е? Видях, че има отделна тема за целулит и масажи, но исках да питам първо другарчетата от тази тема с какъв опит са по въпроса  Grinning

# 544
Аз се четках няколко месеца редовно и да ти кажа - видях ефект, ама напоследък ме мързи или се сещам късно (след 7-8 вечерта) и ме разсънва, не мога да заспя до ехееее Grinning
Сестра ми каза, че от йогата й е намалял целулита, ама много ми е скучнооо  Laughing не мога да я правя редовно и това е. Ако се насиля.... 2 пъти седмично  Grinning
И все пак - хубава храна и тренировки Simple Smile ще намалее с времето, баааааавно, но славно. Да, по-бавно е и от народна песен, знам Grinning

# 545
Почвам да си правя четки и аз hahaha
Откакто смених гъбата за баня с луфа, кожата на тялото ми стана доста гладичка и напълно изоставих четкането. Ще го почвам пак, но ще пробвам и с вендузи - за раздвижване на тъканите в проблемните места. Да видим как ще е. Надявам се да свикна и да правя масаж редовно. Ако ли не - това ще са поредните похарчени на вятъра 10-12 лв Grinning. Кво толкоз.

# 546
Ааа, и кафе, и кафе! Мисля, че може да замени четкането. Използвай го вместо ексфолиант при всяко къпане или през ден. Кожата става мноооого гладка и ухае много приятно на кафе  Heart Eyes

# 547
Бяла кожа + кафе = капучино  hahaha

# 548
Бяла кожа + кафе = капучино  hahaha
Joy
Де да беше така, ама не тъмнее, пуста. Зор и на слънце даже  Laughing

# 549
Що, бе, на снимката си супер - шоколадче! Peace

# 550
Що, бе, на снимката си супер - шоколадче! Peace
Тц, тя е измамна, не съм шоколадче в никакъв случай. По-скоро съм бял шоколад с лек примес от какао, но пак се губи какаото  Joy

# 551
За разреждане на спама метнах 10 лицеви опори - истински! Crazy
Сега е на ред Д-то Grinning

# 552
Това ми прозвуча като "А ти кво мислиш по въпроса, мързел с мързел?!"  Joy

# 553
Като ти гледам плочките, съвсем друго ми идва на ум да те попитам Grinning

Колко издържаш на "планк" - на ръце, и колко на лакти?

# 554
Имаше тренировка с 3 минутен планк (от длани) (май беше в клуба), да ти кажа издържах го ама се гънех от време на време като настъпан червей  Laughing Не знам колко държа на лакти.

Общи условия

Активация на акаунт