Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 217
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Дилянка, доста сантиметри си свалила! Браво на теб!
И аз съм ниска, ама за да постигна такива мерки, ще ми трябва сигурно 1 година Joy

# 586
Аз имам много намаления в мерките, откакто почнах 90ДП! Мятайте днешната тренировка, жестока е!

Утре ще я пробвам с кеф. Ще съм се наспала добре и ще мога да й се нарадвам максимално. Днес правих петъчната - Ден 54.

Колкото до мерките, Дилянка определено респектира Peace.
Впечатлението ми от нея е, че е едно от най-упоритите в тренировки момичета, а е и стрикна в режима. Радвам се за теб, Дилянка.

Отварям тефтера, за да видя откъде съм тръгнала. Аз също съм нисичка на ръст - 157 см.
Ще отчета само минусчетата от старта на моята "спортна кариера" Grinning.
Измерих се средата на м.септември. В края на м.октомври съм:  Ханш (- 2 см), Талия (- 5 см), Бедро (- 3 см). Останалите мерки за мен не са съществени. Килограми (- 3 кг). Повече от скромно. При мен проблемът е натрупванията в областта на корема, бедрата и ханша. От там могат, а и трябва, да се свалят поне още 3-4 кг. А целта ми все още е 50 кг.

Трябва да си потърся по-тежки гири, защото моите са ми леки вече. Сега тренирам с 1.5 кг и смятам да си взема 3 кг Thinking

Илима, и аз съм решила да си купя истински гири - 3 или 4 кг (ще меря на място и тогава ще реша Grinning). Ако има пловдивчанки в темата, бих ги попитала откъде могат да се купят хубави гирички с такова тегло? Сещам се само за Метро. Ще ми се да има няколко модела, за да мога да си избера. Обичам да се чудя дълго преди да купя нещо, а като има избор - това ми е гарантирано hahaha

# 587
Ако има пловдивчанки в темата, бих ги попитала откъде могат да се купят хубави гирички с такова тегло?

Аз съм само родена пловдивчанка и настояща софийска жителка, но мисля и в Пловдив има Карфур Simple Smile Аз оттам си взех наскоро винилови има от 1 до 5 кг прилични гири и не бяха скъпи. Иначе не знам има ли SportsDepot, за Декатлон знам, че няма. Това се сещам  Peace

# 588
В Декатлон има 3кг., това са им най - тежките. 4кг. си взех от Карфур, бяха на някаква промоция, завити, увити и явно зловещо падащи някъде, та винилът им беше нацепен.  Wink

# 589
Благодаря ви, момичета  Hug
Бързах днес да стана и да направя тренировката, защото няма да имаме вода цял ден и...трябваше да се изкъпя след такова потене  Party
Гиричките аз си ги взех точно от промоционалните на Карфур и са доста прилични, нямам проблеми засега с тях.

# 590
  • гр. София
Аз съм само родена пловдивчанка и настояща софийска жителка
...
И аз така Laughing

Приятелят ми вчера е свършил по-рано работа и е минал да ми вземе две гирички по 3 кг всяка от мола, който му е по път Heart Eyes
Та днес тренирах с тях и добре ми дойдоха. Мислех си, че ще ми се наложи да ги сменя с по-леките по някое време, но се оказах по-силна.
С яденето съм стриктна тези дни. Трябва да сте много доволни от мен Mr. Green

# 591
Благодаря за инфото.
И на мен ми споменаха Карфур като вариант. Явно натам ще се насоча тези дни. Дано да хвана някаква промоция и аз Grinning. Имам нужда и от други неща - например постелка, че играя директно на килима, а колената понякога ме болят, макар че килимът е доста мекичък.

Днес ми предстои Табата (Ден 57). Любима ми е, така че очаквам хубави емоции от днешния ден. А и навън е пекнало такова слънце, че настроението ми е в кърпа вързано Grinning. Наспах се доволно днес, така че имам и още един повод за хубаво настроение.

Отчитам изпълнен Ден 57.
Имам си хубава мускулна треска от вчера, така че съм доволна.
Утре ще почивам. Надявам се да мога да се похваля и с други хубави новини.
Може би утре ще си имам нови гирички Party

Дилянка, да не забравя да те попитам - колко си висока?
Хубава вечер от мен - тръгвам за работа.
Няма ли да има други отчети днес? newsm78

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 17:00 от simpatikonia

# 592
Здравейте!
Наминавам специално, за да отбележа, че днешната тренировка ден 60 ниво 3 ми хареса страшно много.
Бях започнала да забелязвам, че май предпочитам силови тренировки, с отброявание на повторенията, вместо мятане в по-кратки или по-дълги интервали... Е, след днес вече съм сигурна! Simple Smile
Но като цяло оценявам много положително разнообразието в 90ДП и е добре, че има от всичко. Peace

# 593
Днес и аз отчитам Ден 60, ниво 2.
Не съм правила все още Ден 58 и Ден 59, затова ще преценя коя тренировка ще правя утре сутрин.
Предвид, че пак ще тренирам в 05.00 часа, ще трябва да е някоя без много подскоци Grinning.

# 594
За ниво 3 ДЕН 58 беше с по-малко подскоци. Тъй като тренировките доста си приличат, предполагам, че и за ниво 2 ще е така. Ден 59 е HIIT и си има мяткане. Wink Аз пък имам да наваксвам ден 57 и го предвиждам за събота.

# 595
Благодаря ти, Barbabeau . Значи утре ще съм с Ден 58  Grinning.
Голямото скачане ще го оставя за събота.
Така или иначе събота и неделя няма да почивам, така че ще си наваксам с тренировките. Да видим каква ще е тренировката за утре.

Barbabeau , а аз открих, че много си падам по интервалните тренировки Grinning Важно е да има разнообразие. Това е най-сигурният начин всички да са доволни.

# 596
  • гр. София
Идвам и вас да ви изкуша с тази рецепта. Сметнала съм калориите. Отбелязвам, че съм ползвала по-малки от обикновените чаени чаши, защото бананите ми не бяха особено големи. Аз го нарязах на 14 парчета, т. е. 157 калории за една порция. То печените ядки не са най-здравословното нещо на света, ама са по-добре, отколкото сладкиш със захар и бяло брашно.
Скрит текст:
Не спазвам съвсем точно режима си. Гледам да не надвишавам калориите и готвя според препоръките на Руми. Миналата седмица въпреки сладкиша, макар и здравословен, имах минус. Ако спра да свалям, ще спазвам режима по-стриктно. Май не е много правилно така, ама доста ми се яде сладко напоследък и само така успявам да се озаптя. Лятото само плодове ми се ядяха, а сега... Tired

С тренировките нямам пропуск. Днес мисля да направя любимата ми аеробика, която пази коленете.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 08:39 от Илима

# 597
Хммм, това трябва да се опита и в суров вариант, няма де да пека, а аз трябва да го изпробвам  Grinning

Да ти кажа, много по-добре е да правиш такива десерти, отколкото да се нахвърляш на шоколади и бисквити  Peace
Има огромна разлика дали си хапнала 2000 калории от месо, яйца, мляко, тахани, ядки, плодове, отколкото от купешките лакомства, дори да са малка част от дневното ти меню. Може да си направиш експеримент и сама ще видиш разликата Simple Smile

# 598
  • гр. София
Merry, точно защото мисля, че има разлика, затова правя такива десерти. Иначе не ям толкова много, както преди. Успявам да се огранича само с едно парче сладкиш или мъфин. Имам някакъв малък напредък Laughing
Овесените ядки ще ги киснеш ли предварително или ще ги сложиш необработени? Сподели резултата, когато пробваш, ако обичаш Simple Smile Вкъщи много се хареса този десерт и ако е добър и суров, ще го правя вече така.

# 599
Здравейте! Днес е 28 ден от моят режим на хранене на Руми!
На 43 год. съм, 1.65 висока, 68- 69 кг. преди започването на 3 ноември.
Съжалявам че не записах мерките си в началото, а гледах само кантара.
Истината е че преди малко си направих експеримент - извадих панталона купен през август, погледнах номерацията- беше номер 50! След това извадих една права къса пола и влезнах в нея да видя как ми стои, купена преди 3 години- номера беше 48, а накрая извадих един костюм от преди 6-7 години и едвам, ама обух полата (дълга и права по дупето и краката). Е, не можах да закопчея ципа, но като погледнах номера- 44... ами БЕЗ КОМЕНТАР!

Мерете се хора, не се теглете! Кантара няма да ви мотивира! Моят днес показва само 65 кг!
За себе си мога да кажа че ще направя още един цикъл 28 дни до Нова Година!
И вече имам стартовите мерки в см. и номерация на дрехи Simple Smile
Ще намина пак като го свърша! Успех на всички които издържат като мен!

Общи условия

Активация на акаунт