Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 417
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Belgium
И при мен Chloe Love е зверски траен, това е и една от причините да го харесвам  Heart Eyes

Да споделя, че със сигурност ще лансират 30 мл от Кадифената орхидея през декември, от Estee Lauder ми пратиха официално инфо, нямам търпение  Party

Сахара Ноар също ще го има, най-вероятно края на ноември, началото на декември.

# 256
Благодарение на kabo6ar се сдобих с пробичка на Jour d`Hermes Absolu  Hug
Бели цветя не усещам, само цитруси, но не натрапчиви, а меки и топли.  Rolling Eyes Някой с подобни усещания?
Харесва ми, добре ми стои. Може би ще го придобия.

# 257
И аз усещам много елегантни цитруси. Мъничко се прокрадват и бели цвята, обаче не изразени, и нахални, каквито са обикновено, а само като подложка. Много харесвам Jour Absolu! Heart Eyes

# 258
Здравейте момичета  Hug От доста време се каня да пиша - издирвам един аромат,който  няколко пъти съм усещала да ме лъхва от други жени .Хич не съм по описанията в детайли,но цялостното усещане на този аромат го свързвам с базата на класическия Адикт,но една идея по-лек и не дотолкова натрапчив.Чак ме е яд,че не съм питала жените какъв парфюм ползват,много искам да разбера кой е  Crazy Първоначално мислех,че е някоя от версиите на Адикт,но ги пробвах- не е от тях.Въпросният парфюм ще е на повече от 3-4 години и определено няма да е нещо нишово или лимитка.Все си мисля,че е нещо на Диор,незнам защо,може би заради приликата с Адикт.Тъкмо позабравя малко за този парфюм и мине някоя мацка и ме лъхне и пак се сещам за този прекрасен аромат.Доста сладък е,но не натрапчиво като Хипнотичната Отрова или Ейнджъл,определено усещам нещо плодово,може би го свързвам с червен цвят и череши.Като се замисля Мис Диор Шери никога не съм го тествала ... Heart Eyes

# 259
Аз влизам да се оплача набързо. Все по-често ми се случва да ми се пригади от парфюм. Моят собствен. При това добре познат. Все още се сдържам от гооооляма чистка, но ако така продължава... Ми то не се търпи. Днес Ботега Венета ме докара до позиви Sick, а на пролет изпръсках почти цяла 30-ка и си го харесвах Rolling Eyes

Бижу, вкара ми муха с този Ланвин сега Thinking Трябва да го тествам. Има много обещаваща пирамида. Flutter

# 260
И аз усещам много елегантни цитруси. Мъничко се прокрадват и бели цвята, обаче не изразени, и нахални, каквито са обикновено, а само като подложка. Много харесвам Jour Absolu! Heart Eyes

Значи грешката е вярна  Laughing както казваше един мой учител навремето. Освен това, пропуснах да кажа, че в началото много смътно ми напомня на Kelly Caleche, но много бързо изчезва. А как ухае шалът ми, не е истина! Ох, сигурно ще си го купя.  Embarassed

# 261
Здравейте момичета  Hug От доста време се каня да пиша - издирвам един аромат,който  няколко пъти съм усещала да ме лъхва от други жени .Хич не съм по описанията в детайли,но цялостното усещане на този аромат го свързвам с базата на класическия Адикт,но една идея по-лек и не дотолкова натрапчив.
Прочети за този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Jacomo/Silences-Purple-1551.html
аз го усещам така, както описваш това, което ти усещаш подобно на Адикт, но по-различно.

goddess, ако утре го отвори пред мен, след като си го получи, ще пръсна и ще докладвам от пряко помирисване. Peace

Pipi_, колкото повече време минава от пръсването, толкова по-хубав става за мен Журът. Влюбих се в него от първо помирисване и го придобих за нула време, най голямата бутилка от лакомия Crazy а такава не съм проявявала  скоро към някой парфюм. Само една стотица преди него купих от един друг, но той просто не се предлага в по-малко количество. Laughing

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 20:32 от Бижy

# 262
Прочети за този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Jacomo/Silences-Purple-1551.html
аз го усещам така, както описваш това, което ти усещаш подобно на Адикт, но по-различно.

Да,четох,даже първоначално мислех,че ще е посочения от теб,заради многото сравнения и прилики,но някак си останах с впечатлението,че този който аз усещах е от доста по-висок клас,миришеше ми на скъп парфюм,луксозен и класен,ще остана искрено учудена да е точно Джакомо-то.Нищо не мога да си харесам като аромат напоследък,купувам ползвам известно време и ми омръзва,не мога да се влюбя истински в парфюм,затова ще издирвам този и следващия път ,ако има такъв няма да се колебая и ще попитам за името ,ако имам късмета да го душна някъде. Heart Eyes

# 263
  • Germany
Благодаря, Бижу!
Ревюто на Калина много ме успокои, тъй като с нея имаме еднакъв вкус за мъжките парфюми и щом тя се колебае, значи няма да го мисля толкова. Но при всички положения ще чакам нейното мнение за моето тютюнево откритие  Hug
В събота се разхождах из центъра на града, където е голяма лудница, особено в хубавото време. Останах изумена, защото осезаемо усещах и разпознавах Хипнотичната отрова  Shocked Crazy. Такова масово носене на този парфюм ми е напълно непонятно  и изненадващо:shock: И то при 17-18 градуса и при 100% влажност.  Трябва да призная, че го усетих много красив и със сигурност ще пробвам и аз да го понося в този сезон.
Аз продължавам да нося само и единствено Фешън декре и мога да разкарам в момента всичко друго. Изненадващо, на новата ми работа получих няколко комплимента за него, и то от сдържаните немци  Shocked. Разбрали са, че съм дошла още по стълбите, пък аз си мислех, че ползвам пестеливо парфюм и те не правят комплименти  Rolling Eyes.
Годес, разбирам те напълно. Според мен това е състояние на духа, не се затормозявай допълнително, като не ти харесва, не се мъчи, просто си почини парфюмно или си намери нова любов (парфюмна  Wink)
Аз за две години харесах само един парфюм, а пробвам почти всеки ден нещо ново, а откакто смених обстановката явно успокоих душата и изведнъж започнах да харесвам отново нещата, с които се запознавам, открих нова голяма любов, и още една, която не съм реализирала още, но .... и още няколко чакат на опашка  Mr. Green Дай си време и се усмихни  Wink
Angiell, познаваш ли Ла ви е Бел? Почти съм сигурна, че си надушила него  Wink

# 264
Аз да се отчета.Получих тестерите на Amouage.8 на брой.№1 Honor-  бели цветя с много мед,така го усещам .Изискан,траен,шлейфов.№2.Reflection - Свеж,много свеж,даже малко скучен.№3.Opus от 1 до 6,Опуса се водят унисекс. За мен 1. е откровено мъжки,но кадифен мъжки аромат,2.е много интелигентен ,  подобен на О де Мерве(затова толкова ми допада)3.Нещо на Расаси имаше някакъв Уд на него ми докарва.4. е малко бабешки сандък с пудра.5.свеж,дървесен аромат.6.тамян,пипер ,но мъжкарски ми се струва.Ха Ха Ха ,разбрахте ли нещо,толкова не мога да описвам аромати,че да ме съжали човек

# 265
  • София
Бижy - Щом ти допада толкова Kokorico, ще ми е много интересно мнението ти за JPG Kokorico by Night...Според мен си заслужава теста, защото е различен от първото кокорико, но нека не се повтарям излишно с мнението си по-рано...Наистина ще се радвам някоя мацка да го тества и видим има ли потенциал да е интересен унисекс  Wink

kovatcheva - имам Lanvin Avant Garde и ми е един от най-люмите парфюми  Crazy
Фантастичен избор за есен/зима, като бих го определил като безкрайно лесен за харесване и много уютен и гушлив...Липсват остри цитрусови нотки, като буквално от самият старт е много изкусителен и мек...Тютюна има подкрепяща функция и не е така изявен или поне аз не го усещам чак толкова отчетливо, както да кажем при Carolina Herrera CH Men.
Това, което прави парфюма много различен е аромата на пчелен восък - знам звучи странно, но този аромат е водещ и страшно харизматичен  Crazy Усещането е различно от това на меда, защото меда понякога създава едно неприятно усещане/понякога дори на пишкано/, докато тук пчелния восък прави един сладникав и мек воал, без да накъртва или има натрапчиво присъствие...Всичко в парфюма е миксирано чудесно, като общото внушение напомня на Mugler Pure Havane. Едновременно е плътен и наситен, но точно толкова, колкото да напомня през целия ден за своя сладникаво-дървесен характер.
За мен, Lanvin Avant Garde напълно заслужава вашето внимание, особено сега, когато он-лайн цената му е доста приятна  Wink Ако трябва да определя с три думи Lanvin Avant Garde то това ще са - топъл, коледен уют  Heart Eyes
С ревюто на Калина Гарелова съм отчасти съгласен, като момичето е напипало характера на парфюма, но в тези й думи ни се разминават наблюденията -
"Парфюмът има средна трайност и стои твърде прибрано – усеща се само на няколко сантиметра, но като че ли с всеки изминал час мирисът се задълбочава. Хубава база с не особено майсторска надстройка."
Не знам какво е средна трайност, при мен минава спокойно 7-8 часа, колкото до шлейфа - ако има по-хладен въздух, шлейфа е чудесен часове наред - в малка затворена стая, няма да се усеща така добре...но това е характерно за всички зимни и по-плътни аромати. При всички положения в по-хладните дни, Lanvin Avant Garde e истински парфюмeн озасис Crazy
Според мен аромата има унисекс потенциал и може да стои чудесно върху жена... Wink

kovatcheva - сега се сещам за един интересен и шокиращо реалистичен тютюнев аромат, който приципно е доста ярък и първичен за моя вкус, но пък може на теб да ти допадне - Erbario Toscano - Tobacco

Скрит текст:

# 266
И аз харесвам Lanvin Avant Garde. Близък мъж го носи и си има шлейф и прилична усещаемост в затворено простарнство.

# 267
kovatcheva не е La vie st Belle,него то тествах още при първото му появяване в магазините,много е хубав,но не е за мен,сладостта му ми е много захарна

# 268
Следващия път попитай. Със сигурност няма така да разбереш с гадаене кой точно парфюм те впечатлява. Като го усетиш питай бързо, после пробвай на твоята кожа и дано ти пасне, така както желаеш. Hug
Мис Диор Шери е толкова сладък, колкото и Ла Ви е Бел по повод чуденката ти дали не е той.
Базата на Адикт е ванилия, само ванилия и може да е всеки един ванилов парфюм.

# 269
Ако го открия някога веднага ще пиша тук да споделя кой е парфюма,най-накрая ще се окаже някой супер изненадващ аромат,който няма да има нищо общо с Адикт.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт