Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 228
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Моля за съвет Praynig много харесвам Flowerbomb, но се чудя парфюма ли да си поръча или extreme версията. Въпросът ми е дали има голяма разлика между парфюма и extreme-a? Ще го поръчавм днес или утре и няма да успея да мина през Сефора и да сравня. Confused

# 31
  • Sofia
На работа повечето време съм сама и нося каквито ми душа иска парфюми, дрехи и гримове.  Crazy
На предишната ми работа колегите се впечатляваха от парфюмите ми, дамите се консултираха с мен при избора на своите.
Del Pozo in Black е парфюмът , който повече не слагам във формална обстановка - оказа се че не само аз го усещам развратен.

# 32
Моля за съвет Praynig много харесвам Flowerbomb, но се чудя парфюма ли да си поръча или extreme версията. Въпросът ми е дали има голяма разлика между парфюма и extreme-a? Ще го поръчавм днес или утре и няма да успея да мина през Сефора и да сравня. Confused
Има. Екстремната е по-сладка, по-мека и по-хубава за моя вкус.

# 33
Денси,много ти благодаря,ексремната ще е . Hug Flutter

# 34
В офисна среда предпочитам по-свежи или студени парфюми. Напоследък съм с Нилските градини на Ерме,нищо че не е лято  Embarassed
По принцип съм толерантна,но Ла би е бел или Ейнджъл хич не ги търпя в затворени помещения с много хора.

Атти,   bouquet

# 35
Интересна тема и много бих могла да пиша по нея защото имам наблюдения върху различни кътчета от света и хора с различни националности покрай работата ми.

За мен офисен парфюм е нещо, което се носи с мярка. Изобщо, на работа, по-добре човек да не е запомнен заради парфюм, бижута, или грим. Споменавала съм, че парфюм при мен изобщо не се коментира освен от близки приятели или роднини.

Носила съм различни  неща--Шанел О Премиер по-често. Понякога не нося нищо.

Аз не работя в средите на изкуството, но обичам изкуствата, и имам приятелки актриса, оперна певица, и други професионални музиканти (включително световно-известен пианист--brag, brag Simple Smile  Никога не съм забелязала силен парфюм върху тях и се обличат съвсем семпло в ежедневието.

# 36
Много приятна тема, благодаря!  bouquet
Ще изчета внимателно всички мнения и ще си извадя собствени заключения. Аз работя с ученици, на 13-14 и на 18-19 години са обикновено. Съобразявам се с какъв парфюм съм и особено за количеството. Последното ми желание е да задуша някого. Момичетата се е случвало да идват парфюмирани и трябва да кажа, че ме изненадват приятно. Мисля да разнообразя използваните аромати и ще избирам, четейки тази тема. Simple Smile

# 37
Винаги съм обичала аромати, но ползвах точно 3, които сменях в зависимост от повода, но в последно време станах особено неудържима.
Темата е прекрасно ароматна, ще чета Heart Eyes.

# 38
  • София
Благодаря за темата   bouquet

За щастие никога не съм работила в офис и едва ли ще се случи, но и да се, едва ли точно парфюма ми ще скандализира някого, предвид начина по който изглеждам Laughing

Тези дни пак съм във фаза, след поръчката на Лаленцето, се обзаведох и с Un Crime Exotique Parfumerie Generale, 1740 Marquis de Sade Histoires de Parfums, 10 Une Rose Vermeille Tauer Perfumes и Musc Ravageur Frederic Malle . Всичките са неща на които се чудя от около година, а на някои от около цели две. И накрая реших да ги придобия всичките наведнъж и да се приключва  Crazy Сега ми е малко странно, като не ми останаха никакви парфюмни мечти, но пък ми е спокойно, надявам се да остана по-дълго в това положение.

# 39
  • Там, където ме обичат
Kokorico е божествен за мен!  Heart Eyes У дома го ползват всички мъже и е направо умопомрачително като го подуша Crazy
+1 Aз също обожавам Кокорико.

Атти, благодаря за темата на теб, както и на дамата, която я предложи.   bouquet
Нося това, което ме кефи в момента, а в повечето случаи днешния парфюм не е вчерашния.
Обичам шлейфови, подправкови и ориенталски. Но се съобразявам, ако ми предстои пътуване с колеги, заради затворените пространства. Малко съпричастност към околните, в такива случаи, не е лоша идея. Ако имам регулярна делова среща залагам на Средиземноморските градини, ако обаче ми предстои тежка битка, се въоръжавам с Dark oud.

# 40

За щастие никога не съм работила в офис и едва ли ще се случи, но и да се, едва ли точно парфюма ми ще скандализира някого, предвид начина по който изглеждам Laughing

И накрая реших да ги придобия всичките наведнъж и да се приключва  Crazy Сега ми е малко странно, като не ми останаха никакви парфюмни мечти, но пък ми е спокойно, надявам се да остана по-дълго в това положение.

Свиква се с тая странност Simple Smile Аз съм без парфюмни мечти дълго вече, а дори не мога да кажа, че имам много парфюми.

Не съм точно скандализирала, но шокирах колежка (широко отваряне на очи и други лицеви признаци докато се стабилизира) когато се засякохме на вечерна премиера в театър Simple Smile  Това за среда, за която си представявям как ще се размажа с червило по лицето само за да видя дали някой ще каже нещо или ще се преструват, че не виждат.  Ако река да си тръгна от там, току-виж съм го направила като социален експеримент.

# 41
  • София
Атти благодаря за новата тема!Относно офис ароматите мога да кажа,че  в моята работа почти няма хора които да се впечатляват от хубави парфюми.Аз работя с мъж в един кабинет и това е човек чиято мисъл е заета с въпроси от сорта как да направи повече пари,така ,че моите парфюми са му последна грижа.Няма с кого да кореспондирам на тая тема за мое съжаление.Сега обмислям отливки на няколко парфюма,но не знам какво да поръчам.Харесвам О де Мерве.Еликсир де Мерве.Не понасям Аметист на Лалик,Енджъл на Т.М.Искам да поръчам Градската кралица и нещо на Монтал( не ги познавам,но да не е унисекс).Пирамидите нищо не ми говорят.Ако някой има желание нека ги опише.Благодаря
kabo6ar, може ли да споделиш, защо не понасяш Аметиста на Лалик?  Praynig Аз го пробвах наскоро и сега дори се чудя, дали да си го взема за зимата. Thinking Ще ми е интересно твоето мнение   bouquet

# 42
  • София

Забелязала съм, че артистичната прослойка (стилисти, гримьори и т.н.) не са особени маниаци на тема аромати, а винаги съм смятала, че ще бъдат изкушени в тази насока.

Аз явно съм изключение.  Blush

Не мога да не се съобразявам, защото работя в непосредствена близост до хора. Буквално на сантиметър от носовете им. Ако се офункам здраво, едва ли ще повторят.  Mr. Green
През лятото за работа си ползвах най-често Богинята и получавах комплименти от клиентите. Но още се чудя за студеното какво да измисля.

# 43
  • София
Като стана на въпрос за хора, професията на които е свързана с "близкото стоене" до клиента се сетих за фризьора, парфюмът на който ме очарова. Беше Ултравайолет на Пако Рабан. И толкова меко, финно и топло звучеше на него, че допълнително ми докарваше приятни емоции от процедурата  Flutter

# 44
  • Belgium
Радостна, винаги има изключения, а и аз нямам претенции за представителна извадка, говоря само за моите познати от този кръг  Laughing

На работата на много от тях се възхищавам и сме разисквали от тенденциите по подиумите, до най-добрата очна линия например, та съм вмъквала и ароматната тема. Обикновено се придържат към няколко любими парфюма и това е. А що се отнася до грим и дрехи са дръзки експериментатори.

Общи условия

Активация на акаунт