Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 363
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Търся си нов парфюм, любим ми е лилавата Омниа, но свърши. Пробвах на Karl Lagerfeld и мнпго ми допадна, но четох че е нетраен.
Не знам дали за този парфюм на Лагерфелд говориш, аз имам него, но не е нетраен. Може би имаш предвид новия му парфюм.
Освен това трайността на един парфюм за теб самата не се определя само от четене, а и от проба на собствената кожа.

Аз имам точно новия и го харесвам страшно много. При мен е изключително траен. (извинявам се, че нахлувам така в темата, но реших да споделя Blush

За новия става дума. Ще отида да го пробвам. Иначе за други мускусни аромати имате ли предложения?

# 361
Днес покрай мен мина симпатично момче на не повече от 15-16 години, което носеше страшно елегантен парфюм. Не мога да описвам и да разпознавам парфюмните съставки като вас, но ароматът беше на скъп и луксозен тютюн. Веднага си помислих, че това момче или има майка парфюманка, или отрано е разбрало как да печели сърцата на момичетата Simple Smile.

# 362
  • София
Днес покрай мен мина симпатично момче на не повече от 15-16 години, което носеше страшно елегантен парфюм. Не мога да описвам и да разпознавам парфюмните съставки като вас, но ароматът беше на скъп и луксозен тютюн. Веднага си помислих, че това момче или има майка парфюманка, или отрано е разбрало как да печели сърцата на момичетата Simple Smile.
Или се е пръснал с някой парфюм на баща си  Laughing

# 363
  • София
Четох ви,  четох и накрая реших да поръчам на сина ми Avant Garde на Lanvin понеже беше на доста добра цена в сайта Simple Smile Естествено след като се начетох,  че и някои жени го изполват се пръснах да видя, как ще се развие. Crazy Колежките около мен усетиха мента на момента, а аз лично помирисвам един сладко-тютюниев облак с медени нюанси, топъл и елегантен. Ще го видим, как ще се отвори на кожата на сина ми. Мен лично ме кефи. Heart Eyes

# 364
  • Велико Търново
Аз днес тествах новият Нарцисо - моята кожа не харесва белоцветни аромати и това е Confused на повяхнала китка започвам да мириша след известно време Tired

# 365
  • София
И аз вчера пробвах новия Нарцисо, но е прекалено сладък за моя вкус. На мен ми напомня на захарен памук. Simple Smile Ще го тествам и като захладнее може тогава да ми хареса.

# 366
Влизам със спешен въпрос. Naughty
Кое е черното Версаче?
Днес колежка ме попита дали не съм с това Версаче, докато доволно се носех в облак Santal Blush na Tom Ford Shocked

# 367
Кристал Ноар на Версаче. Наистина в шлейфа и за мен има прилика с ексклузива на Том Форд.

# 368
  • Belgium
Да не е това: http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versace-Pour-Homme-Oud-Noir-17338.html ?

Ама пък той е мъжки  Thinking

# 369
Момичета ,тествах Коромандел и много ми допадна.Обмислям покупка.Моля ако някой знае откъде да го купя тук в БГ нека пише .Имам и вариант от Европа(ММ в момента върти Англия,Холандия,Испания) ,но ако  имате представа от цени споделете ,ще съм много благодарна(да го подготвя човека ,да не получи сърдечен пристъп)  bouquet  bouquet  bouquet
Да кажа,че моя Еликсир де Мерве сега в хладното време съвсем се покри.Този присъствен аромат вобще не го усещам. newsm45

# 370
Влизам със спешен въпрос. Naughty
Кое е черното Версаче?
Днес колежка ме попита дали не съм с това Версаче, докато доволно се носех в облак Santal Blush na Tom Ford Shocked
http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html

# 371
  • София
Момичета ,тествах Коромандел и много ми допадна.Обмислям покупка.Моля ако някой знае откъде да го купя тук в БГ нека пише .Имам и вариант от Европа(ММ в момента върти Англия,Холандия,Испания) ,но ако  имате представа от цени споделете ,ще съм много благодарна(да го подготвя човека ,да не получи сърдечен пристъп)  bouquet  bouquet  bouquet
Да кажа,че моя Еликсир де Мерве сега в хладното време съвсем се покри.Този присъствен аромат вобще не го усещам. newsm45

Аз доколкото зная Коромандел тук в БГ не можеш да купиш.Пролетта в Дъглас в центъра на Виена цената на 75 мл. аромат от екслузивите на Шанел струваше 135 евро.

# 372
A бе и аз за Кристал ноар се сетих, ама него не мога да го понасям. newsm78
Колежката го асоциира, но каза, че отдавна не е проявявала интерес към парфюми. Та гледах и си мислех дали пък не е това Black Jeans, не го познавам.
Така или иначе ще питам в понеделник какво е имала предвид и ще докладвам. Grinning

А 200мл Коромандел са към 400лв. Peace

# 373
Момичета, да попитам набързичко за Pink Sugar на Aqualina дали сте го виждали по магазините? Защото никъде не съм го срещала–/аз не, че съм и търсила усилено де/. Само в Енцо май го има и в някои други сайтове. Отдавна си мисля, че много ще ми допадне, но все пак да тествам аромата  Heart Eyes
Като гледам описанието-то розова захар, карамели, ягоди, малини и прочие, все повече ми се приисква да го имам Simple Smile
Моля ви, вие сте повече в час опишете ми го някак този аромат!  Hug

# 374

Аз доколкото зная Коромандел тук в БГ не можеш да купиш.Пролетта в Дъглас в центъра на Виена цената на 75 мл. аромат от екслузивите на Шанел струваше 135 евро.
Честно казано очаквах нещо такова.Благодаря veka.За съжаление ММ ще разбере действителната цена щом го няма в БГ,а това никак не ми се щеше,но любовта изисква жертви пък бил той и собствения ми съпруг(жертвата де )

Общи условия

Активация на акаунт