Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 306
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Да и за мен Кенди е досаден и сладникав, никак не го харесвам и смятам няма да се промени вкуса ми за него.

# 646
  • на терасата
Prada Candy e единственият сладникъв парфюм, който мога да нося ежедневно. Аз по принцип не харесвам гурмета, ванилия най-вече. Но Candy много го харесвам  Heart Eyes Има чудесен dry down.

Моля някой, който е разносвал Si Armani и Si Armani Intense да ги опише как са при разносване. Само съм ги тествала. Сториха ми се интересни и класни, като за Armani Wink. В момента нямам време да ходя да ги разучавам по-подробно. Winter Fairy ме заинтригува с мнението си. Наближава Коледа, трябва да си харесам нещо от мен за мен Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 14:57 от рак-щрак

# 647
Наближава Коледа, трябва да си харесам нещо от мен за мен Simple Smile

Наближава и края на темата.  Peace Та може да се направи тема коледно-парфюмно-подаръчна. Wink Grinning

# 648
А има ли някой пробвал това
Скрит текст:
  Как е?

# 649
  • Germany
Има Peace Ако харесваш бели цветя - става Peace Ако не харесваш - не посягай към него Wink

# 650
  • София
Аз също не си падам по ванилените и сладникави аромати, но ето че специално Кенди Льо ми проговори по различен начин Mr. Green

# 651
  • Belgium
Да и за мен Кенди е досаден и сладникав, никак не го харесвам и смятам няма да се промени вкуса ми за него.

Подкрепям с две ръце  Laughing

Леката версия не е толкова зле, подариха ми едно 30-тица и я изпръсках с кеф. Но не бих си я купила.

# 652
  • София
Тоест, ванилията на Серж би трябвало да е далеч от сладникавостта? Mr. Green

Нахъсвам се, че не успях да стигна до Сердика този уикенд, но през седмицата ще посетя Съркълчето.

# 653
  • Belgium
Ами аз лично съм голям фен на Ванилията на Серж Лутнес, изпръскала съм 3 бутилки и съм я хвалила многократно из темите  Laughing

За мен не е сладка по накъртващ начин каквито са Prada Candy и La Vie e Belle, а също така и не избива на типична готварска ванилия все едно току що си излязъл от работилничката за курабийки  Laughing Бях я описала като "интелигентна" ванилия, а и е много трайна.

Тествай я непременно  Laughing

# 654
Има Peace Ако харесваш бели цветя - става Peace Ако не харесваш - не посягай към него Wink

Благодаря!   bouquet Трябва да го тествам и ще реша. Описанието му в сайта на Дългас ме заинтригува Но без тест няма как да реша мой ли е или напротив.  Simple Smile

# 655

Благодаря!   bouquet Трябва да го тествам и ще реша. Описанието му в сайта на Дългас ме заинтригува Но без тест няма как да реша мой ли е или напротив.  Simple Smile

Да, описанието е много добро. Имах възможността да го помириша от блотер и ме заинтригува, Ще бъде тестван обстойно демнекст  Grinning

# 656
  • София
Аз много харесвам Прада Кенди и не ми евтинее, ама никак. Драй дауна , както се изказаха по нагоре , е прекрасен.
Ванилията на Серж я обожавам.Най-хубавата ванилия ! (при условие, че не съм носила тази на Герленските ексклузиви , където имам големи очаквания) Опушена и тъмна. Принципно е по пипната, така е.
Двата парфюма , нямат нищо общо. Прада , ми е по скоро карамелена отколкото ванилена. Споделяла съм асоциацията си  и друг път - .
Докато Серж , по скоро изглежда така:

# 657
Аз много харесвам Прада Кенди и не ми евтинее, ама никак. Драй дауна , както се изказаха по нагоре , е прекрасен.
О, не, не съм казала, че евтинее и на мен драйдауна ми харесва, защото освен хубавото карамелено гурме, усещам осезаемо бензоина, който много харесвам където и да го усетя в парфюм.
Но огромното количество мускус в Прада Кенди, който аз не регистрирам като съставка, убива част от силата на другите хубави неща, които именно заради него усещам много, много слабо.

# 658
  • Belgium
И за мен Prada Candy не евтинее, просто е брутално сладък за вкуса ми.

Както например традиционните турски и арабски сладки изобщо не мога да ги ям, защото устата ми буквално залепва от сладост.  Laughing

# 659
И за мен Prada Candy не евтинее, просто е брутално сладък за вкуса ми.

Както например традиционните турски и арабски сладки изобщо не мога да ги ям, защото устата ми буквално залепва от сладост.  Laughing
Споделям напълно мението.
Ванилията на Серж е най-добрата ванилия от по-лесно намиращите се нишови ванилии. Не сравнявам с Ексклузивите на Герлен.

Общи условия

Активация на акаунт