Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 121
  • 724
  •   1
Отговори
# 90

Очаквам да видя и Занев гол на острова. Вече видяхме Янита и Силвия . Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Ще падна

# 91

А пък Голямата Силвия - на Дренски!  Sunglasses

Стига бе, това истина ли е ? Той не живееше ли в Щатите?

# 92
какви клюки Laughing

# 93
  • Sunshine state
Яко клюка сте завъртяли тука.  Crazy Не знам Янита каква палавница е,но на мен като жена не ми харесва по външност-прекалено слаба и с изпъкнали джуки.
Ники Мартинов си беше готин,но най-харесван участник за мен бе един пич,който участваше с Ива и Бърканичков и стигна до финал..НЕ Е Кехайов,споко. Laughing За съжаление не помня името му.  Embarassed
Много ме дразни това,че предаването започва едва в 21.30ч и трябва да въртя из каналите,докато свърши досадния сериал..  Rolling Eyes

# 94
  • Sunshine state
Ива му подвикваше на Финдо като на някакво куче "Браво,момче!"  Laughing Ваня се ската,а трябваше той да участва.. Мъж като л...о на дъжд... Rolling Eyes Наградата не си заслужаваше-малка плодова салата и гривна за съвета,която ще потрябва на загубилите,забележете.  Wink

# 95
Ааа, с двата гласа на Финдо става интересно, щото нали е в коалция Финдонцеви  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 96
Ваня наистина се ската, не ми хареса постъпката му. Rolling Eyes

Стискам палци за Нага на играта за неприкосновеност.

# 97
  • Sunshine state
Тоз Ваня се оказа голям женчо-циври,скатава се и с две думи нЕ мЕ кЕфи.  Sunglasses

# 98
  • в морето до колене
...но най-харесван участник за мен бе един пич,който участваше с Ива и Бърканичков и стигна до финал...

Ако става дума за Кирчо - той стигна само до полуфинал все пак...

# 99
И аз съм разочарована от Ваня , а го харесвах.Но пък се радвам много за Финдо защото вече от Гаруда харесвам само него
Ама явно това с пръчките хич не е лесно
Епизода беше наречен " Обрат"
Мисля ,че Гаруда ще спечели и играта да неприкосновеност и Нага ще отиде на пръв племенен съвет

# 100
  • Sunshine state
...но най-харесван участник за мен бе един пич,който участваше с Ива и Бърканичков и стигна до финал...

Ако става дума за Кирчо - той стигна само до полуфинал все пак...
Embarassed Може и полуфинал да е било,но да,Кирил се казваше. Много съжалявам,че тогава не спечели.  Sad

# 101
И аз така смятам, че Нага ще изгубят и ще са на съвет.
Ваня не ми харесва никак и постъпката му не бе мъжка.
Ралица ми е все по противна. Толкова е агресивна и на моменти дори проста.

# 102

Епизода беше наречен " Обрат"
Мисля ,че Гаруда ще спечели и играта да неприкосновеност и Нага ще отиде на пръв племенен съвет

И аз съм на това мнение.

# 103
И аз съм на мнение , че оставиха Васко само, за да има кой да изгонят...

# 104
  • Sunshine state
 Shocked Диана много си е повярвала..

Общи условия

Активация на акаунт