Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 156
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Браво на моята фаворитка! Дано само не я изгонят служебно,че онези реклами ме стреснаха Sad

# 421
  • Разпиляна във въображението
Ваня ме дразни. То е ясно, че е стратегия, но все пак...

И пак получиха храна и пиене.

# 422
Само така Занев! Давай в същият дух, така се печелят гласовете на журито на финала!

# 423
Силно се надявам Ваня да се върне в играта
Интересно ми е кой ще си отиде от Нага.Везните клонят към Мерлина или Емо

Емо ми е много симпатичен    не е за тази игра  според мен.Твърде спокоен  и търпелив е,действа бавно и доста премисля нещата.Все пак е мозъчен хирург и професията му изисква и го е направила такъв
Не си представям Занев като неврохирург примерно Joy Joy
Явно обаче има някаква стара заигравка между Мерлина и Агонцев

# 424
Силвето и Бърканичков бяха звездите на този епизод!
Много се радвам,че най-накрая чухме повече за стратегиите и в двете племена.
А кога ще се случи това с изгубването в джунглата? Явно няма да е и утре. Какъв е смисъла да дават реклами за събития които ще се случат толкова напред Rolling Eyes. Защо направо не ни кажат финалната тройка като са го почнали.

# 425
Много интересна и оспорвана игра, много ми хареса.
Бравооо на Гаруда. smile3501  Mr. Green
Интересно, Надежда П. каза, че е няма да гласува за Емо, да видим. Според мен половината ще номинират Мерлина, щото Йорданка така ги настрои.
Мисля, че ще си тръгне тя (Мерлина).
И като даваха за следващия епизод , Йорданка май пак е с огърлицата..
И аз предпочитам Ваня да се върне, интересен ще е.

# 426
Цитат
А кога ще се случи това с изгубването в джунглата?

И аз това се чудех.Обаче разбрах ,че са тръгнали да търсят храна и са се изгубили
Засега Гаруда имат храна . Явно ще остана без храна по някое време и може би ще изгубят и игра за награда и тогава ще тръгнат да търсят
Знам ли това са си мое интерпретации

# 427
Е, според мен, ще е тая седмица  Peace

# 428
  • Пловдив
Аз ли не гледах внимателно, но Агонцев/а и  Финдо взеха ли участие в играта?

# 429
Аз ли не гледах внимателно, но Агонцев/а и  Финдо взеха ли участие в играта?
И аз не ги видях  dontknow

# 430
  • в морето до колене
Ами играта беше структурирана като за петима участници - четирима с по 2 делви + 1 стрелец.
Защо я играят на етап, когато в едното племе има 8, а в другото 10 човека - само продуцентите си знаят...
(А също така не ми стана ясно, защо ги беше домързяло да сложат още един прът за осмата делва, та нея трябваше да я търкулнат на земята. Стрелецът можеше и осем да събори, що само седем? Ама това може и да са го обяснили, обаче аз по едно време не гледах внимателно.)

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 23:26 от мячик

# 431
Е, много ще е гадно да ги изгонят...заради това в джунглата.
 А днеска слушах, че има и наклоняване към това да гласуват Йорданка да излезе, така че дано Мерлина да спечели имунитет за да може да я изгонят.

# 432
  • София
7-7!
и 6-0 за Гаруда след изгонването на Занев.  Shocked
чиста проба психология

Хареса ми, че имаше малко раздвижване и видяхме повече неща от вътре, от кухнята в племената така да се каже, а наистина в Гаруда се заформи нова силна коалиция и Агонцеви и Финдо са застрашени (най-вече Диана разбира се).
То беше ясно още от самото начало, че Ива, Ралица и Силвия Радулова са тройка, но интересно, че Бърканичков и Митко клонят към тях, а не към Агонцеви и Финдо, което според мен се дължи на факта, че ги е страх от Агонцев и най-вече Финдо и подценяват жените (нормално, макар и едната да е Ива Пранджева, която днес скъса трътките на Явор  Laughing)

Дано всичко с Ваня да е наред и да може да се завърне в играта, ще видим утре.

# 433
  • София
Уфф, защо няма анкета?  newsm78

Според мен Мерлина си заминава ако не спечели имунитет.

# 434
И аз се чудя защо няма анкета. То е ясно, че ако Мерлина не спечели имунитет ще си тръгне. После обаче зависи каква ще е битката със Занев, дали ще го победи ... Занев сигурно като разбере колко победи имат без него ще умре от яд. Прави са Гаруда, че се махнаха дразнителите и се изправиха и започнаха да играят както трябва. Дано да продължават така !

Общи условия

Активация на акаунт