Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 114
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И пак получиха храна и пиене.

Значи отдавна се каня да го напиша, но този сезон все едно са на балнеосанаториум.
То бива ама прекаляват. Не че искам да мрат от глад и пр. ама нали е Сървайвър. Че то през ден си похапват. Да не говорим, че жените са като на модни ревюта. Изобщо няма никаква достоверност. Засега сезона е доста разочароващ за мен и е може би най-слабия от всичките, които съм гледал, а толкова много надежи възлагах след дългата пауза.
Но нищо де, надявам се оттук-нататък да ме изненада приятно, но не знам, някак си няма живец, абе не са това правилните хора за това реалити.

# 436
Мен ми е интересно какво се е случило с крака на Радулова. Четох в разни статии, че е бил много зле / подобно счупване като на Ивайла Бакалова в Къртицата/. Тя пък онзи ден беше постнала снимка, че вече и се оправял крака и си направила първата пълноценна тренировка. Много ще е гадно ако някаква глупост и счупване заради нещо маловажно я е изкарало от играта.

# 437
Много ще е гадно ако някаква глупост и счупване заради нещо маловажно я е изкарало от играта.
Паднала е от мотор СЛЕД играта.

# 438
  • Sunshine state
За съжаление вчера успях оттук-оттам да хвана нещо от епизода. Видях падането на Ваня-действително си беше гадничко. Издразни ме как изкараха Агонцев като 'най-желаният ерген' едва ли не..  ooooh!  Laughing
Дано да изритат Йори,но май гласовете ще се разпределят между Емо и Мерлина.  Peace

# 439
Защо си мислите, че някой мисли да гони Йори? Според мен тя има силно влияние в племето.

# 440
На мен лично ми е малко тъпо след като изгониха Занев, но се надявам да се върне!

# 441
Защо си мислите, че някой мисли да гони Йори? Според мен тя има силно влияние в племето.
  зашото снощи двама трема играчи споменаха името й

# 442
  • Другата България
Аз пък съм влюбена в Агонцев...... Flutter Flutter Crazy

Stop С глас съм се смяла снощи, егати и мачо-то, егати и Дон Жуан-ът.........
Ората са се взели ама много насериозно..... ooooh!
Да си ходи Диана, че вече много дразни.
Бърканичков също си повярва много след снощната победа, сега вече никой не може да го разубеди колко е велик.
Много нахъсан този Ваня, това да не му изиграе лоша шега ако го върнат в играта.
Подкрепям това
Цитат
Значи отдавна се каня да го напиша, но този сезон все едно са на балнеосанаториум.
То бива ама прекаляват. Не че искам да мрат от глад и пр. ама нали е Сървайвър. Че то през ден си похапват. Да не говорим, че жените са като на модни ревюта. Изобщо няма никаква достоверност. Засега сезона е доста разочароващ за мен и е може би най-слабия от всичките, които съм гледал, а толкова много надежи възлагах след дългата пауза.
то ен са светещи потничета, то не са тениски със щампи, то клинчета, то туники..... Stop и ги хранят като в реала, няма напъни за естествено оцеляване  - такова като на баш аборигените...ако така се живее на острови в джунглата, ми то и аз искам..... Mr. Green
За гоненето днес - залагам на Мерлина и аз.

# 443
И аз мисля, че ще е Мерлина.
А ми се иска да я Йори. Дразни ме.

# 444
  • Пловдив
Ами аз се почудих, че имаше и хора, които не играха от Гаруда, защото Владо каза "Според правилата на Сървайвър участниците в двата отбора трябва да са равни" .....и след това Нага казаха кой няма да играе. Изобщо не се дочу, че и от Гаруда ще има неиграещи.

Да ви кажа право, и за мен сезона е доста слаб. От епизод на епизод интереса ми спада, гледам и слушам с едно око/ ухо.

Истината е че не знам кой ме дразни, защото дават твъде малко. Е онова момиче Деси, ни вопъл ни стон от нея, а Дамяна даже е склонна да я номинира.

# 445
На мен също никак не ми харесва сезона и гледам някак по навик. Толкова безинтересни играчи и по точно жени. Спомням си Нели, Яна Маринова и други, а сега някакви манекенки.

Смятам, че ще ти отиде Мерлина. Дано Занев я победи после.

Най-големия, български плейбой-пияница Агонцев! Мечтата на всяка българка вк. и моята!
 Да му поднася филийката да замези, за да не се нальока, както обичайно прави. Красив, секси, с перфектно тяло и  почти гол, побелял череп. С шкембе и поне 10 кг. в повече. Мощен, бърз, интересен, мъжествен под чехъла и не на последно място велик стратег! Whistling

# 446
  • в морето до колене
Та тази групичка на "красивите и популярните" (като в гимназията  Simple Smile) в НАГА, от кого всъщност е съставена, че техните девойки още ги бъркам...

"ядро" - Марчо + Явор - Надя + Деси + Дамяна + Йори (всичките ли са вътре?)
и "периферия" ... Крум и Ваня гравитират около ядрото, май засега...
+ аутсайдерите Мерлина и Емо, които все още са лесни мишени

Това ли представлява тяхната "клетъчна структура" в момента?

# 447
Да, жените в Нага наистина са свръх безинтересни, единствено Йори спасява положението с тъпотията си  Laughing, а си спомням предни сезони какви имаше. Ето ви двете Силвии примерно- голямата, което изгониха и малката Радулова - пак манекенки, но и с характер и изобщо хора, от които можеш да научиш нещо.
Мъжете са една идея по-добре, но като цяло също нищо интересно. Лош подбор от към нови играчи няма съмнение.

А пък това с Мерлина и Агонцев са големи глуспоти. Гаруда се бяха понапили и се шегуваха, а вие го взехте насериозно  Laughing

# 448
Хайде бе майтап?! От какво се напиха от един напръстник вино ли? Mr. Green Whistling

# 449
  • Другата България
Та тази групичка на "красивите и популярните" (като в гимназията  Simple Smile) в НАГА, от кого всъщност е съставена, че техните девойки още ги бъркам...

"ядро" - Марчо + Явор - Надя + Деси + Дамяна + Йори (всичките ли са вътре?)
и "периферия" ... Крум и Ваня гравитират около ядрото, май засега...
+ аутсайдерите Мерлина и Емо, които все още са лесни мишени

Това ли представлява тяхната "клетъчна структура" в момента?
Laughing Умни и красиви, викаш... Sunglasses
Правилен ти е разборът. Peace

Общи условия

Активация на акаунт