Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 098
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Laughing Забравих да спомена и изключително интЕлЕгЕнтният изказ на секс символа Бърканичков - "сУпрайС"   /моите предположения са, че искаше да каже surprise/, ама момчето е секс символ все пак, не е задължително да знае такива сложни думички.... Sunglasses Crazy

Мен ме разсмя като каза "Аз поех отговорността да спечелим играта и уви спечелихме."  hahaha

# 466
  • Другата България
Laughing Забравих да спомена и изключително интЕлЕгЕнтният изказ на секс символа Бърканичков - "сУпрайС"   /моите предположения са, че искаше да каже surprise/, ама момчето е секс символ все пак, не е задължително да знае такива сложни думички.... Sunglasses Crazy

Мен ме разсмя като каза "Аз поех отговорността да спечелим играта и уви спечелихме."  hahaha
hahaha hahaha hahaha

# 467

Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
Играта днес за личен имунитет ще е главно за баланс - ще трябва да минават по тънка греда и да отвръзват торбички, в които има числа. Който пръв нареди числата от 1 до 100, той печели личен имунитет. Дано Мерлина вземе тотема, не че я харесвам като играч, но най-малкото да обърка сметките на страшно противната за мен Йори, тъй като тя си е набелязала именно Мерлина за гонене, макар и да няма основателна причина да иска да я маха. Емануил също се надявам да остане, но най-вероятно избора ще е между тях двамата и някой от тях ще си тръгне. Но който и да си отиде, едва ли би било сериозно препядствие по пътя на СВЕТЛИН ЗАНЕВ към обединеното племе. Жалко, че Нага загубиха вчера. Искаше ми се някой измежду Агонцев, Агонцева, Ива или Бърканичков да бъде изгонен и да отиде при Занев на Острова на прокудените... да почувства ада, на който е готов да те подложи тази игра.. само че и Светльо да има принос за това.

# 469
  • София
Иначе Мерлина нямало да гласува срещу Йори! И що, питам аз? Shocked

Ами може би защото усеща, че Емо е на пънгара наравно с нея и ще вотира за него, за да си спаси собствената кожа. Ако вториа за Йори ще е глас в пустиня, тъй като едва ли ще я изгонят нея. Или ще е Мерлина или Емо. За мен - 55 на 45 за Мерлина.

# 470
  • София
hahaha hahaha hahaha
[/quote]

Имаме си нов ТИТАН на мисълта  Joy hahaha Joy hahaha

# 471
  • Другата България
Мчи той освен секс символ е и умник........ doh tooth no
да почувства ада, на който е готов да те подложи тази игра..
newsm78 smile3506 Дотук да ти кажа май никой не е почувсвал чак АД, то и мизерия и глад никой не е почувствал, ти много далеч отиде. Почивка и плаж - поне засега. И ядене и пиене, съчетано с някоя игра за разнообразие. Е, падат "неволни жертви", ама и малко съспенс все пак трябва да има..... Sunglasses Wink

# 472
Много скучен сезон, съгласна съм. Отдавна беше време да разбъркат племената, това определено щеше да раздвижи нещата. От поне 5-6 епизода се наблюдава голям застой и абсолютно нищо интересно не се случва.

# 473
Имаме си любовен триъгълник в сървайвър Joy. Дано и тримата стигнат обединението, ще е голям цирк.

# 474
Много ги разтягат тези епизоди, то свети Валентин, измислени любовни трепети, ревност, простотии.

# 475
Много ги разтягат тези епизоди, то свети Валентин, измислени любовни трепети, ревност, простотии.

И все Агонцев в центъра на любовните трепети в Сървайвър
Бре най големия любовник го изкараха
я си му дайте на човека ракиика ,какво сте го подложили на любовни трепети

# 476
Това е то сървайвър Laughing. Днес направо се изумих като чух, че Алекс Сърджаджиева говореше за стратегии и коалиции във вип брадър. Там са по-големи играчи отколкото тук Shocked

# 477
Това е то сървайвър Laughing. Днес направо се изумих като чух, че Алекс Сърджаджиева говореше за стратегии и коалиции във вип брадър. Там са по-големи играчи отколкото тук Shocked
Разсмя ме, права си.

djoleva, той пък един красавец, левент пък сладкодумен.

# 478
Браво на Ваня.Радвам се че е добре и е отново в племето
Симпатичен ми е но е срита лимонка.Мисля че е много добър играч и може и да стигне доста напред

Сега да видим кой ще си ходи.Често казано искам да е Данка, но се съмнявам

# 479
От режисьорска гледна точка според мен единствения който има шанс да спечели от Нага е Ваня. Другите чисто и просто си ги игнорират хората които се занимават с монтажа. За секунда не мога да си представя,че ще победи един от тях и ,че ще са толкова скрити.

Общи условия

Активация на акаунт