Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава нощното изпотяване при децата?
Коя е препоръчителната книга за хомеопатия за деца?
Има ли хомеопат, който да прави преглед и консултация по телефона, Skype или имейл?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава нощното изпотяване при децата?
-
Коя е препоръчителната книга за хомеопатия за деца?
-
Има ли хомеопат, който да прави преглед и консултация по телефона, Skype или имейл?
-
Как да се справим с агресията при децата?
-
Защо настоявате детето ви да общува само с определени деца?
Снощи за мен беше някакъв ад, разбрах какво означава да полудееш от болка, и при двете ми раждания не ме е боляло така, обикалях като ухапано куче и не можех да се побера в кожата си, направо ми се искаше да припадна за да не усещам болката, и осъзнах всъщност защо понякога хората припадат от болка.
Пих на своя глава арника 9, страхувах се да взема 200, защото аз по принцип съм на ниски потенции, но не ме успокои значително, втресе ме ужасно, явно се опитвах да вдигна Т, но на мен това упражнение не ми се отдава лесно, умирах от болка и накрая пих един Солпадеин и ми мина. Днес вече съм на Арника 200, след като се чух с хом. и определено усетих как ми повлия и спря болката. Само дето съм подута и лимфният ми възел е подут за пръв път, не помня друг път да съм имала подут такъв, дано помогне с времето и на това, че зъболекарят сигурно ще иска да ми назначи АБ. Оплаках ви се...Благодаря за подкрепата и съветите снощи. 
Бързо оздравяване на всички