Лидл ::49::

• 74 313
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Бакпулвер съм почти сигурна, че видях последно като ходих - точно техния, който продават - пак ще погледна тези дни ...  Thinking
А някой помни ли еднодневките в синьо-зелената кутия - колко бройки за каква цена бяха?

За превръзките ли става дума - по 2 и нещо са, 30 броя

# 61
За тях, да ... благодаря.

# 62
Не мога да ви насмогвам да изчитам всичко.
От четвъртък ще пускат оформящи бикини,но ми трябват за жена около 90-100кг, ХЛ размера дали ще й стане?Някои ,ако е взимал от предни продажби да сподели.

# 63
  • на последния етаж
Дали има някъде останали оризоварки и чадър на точки...?

# 64
  • Русе
Бакпулвер съм почти сигурна, че видях последно като ходих - точно техния, който продават - пак ще погледна тези дни ...  Thinking
И в Ловеч няма. В събота се засилих да си купя, тъй като и аз много го харесвах и видях, че моя е на свършване - етикета стои там, но отдолу имаше само кашончета с ванилова захар. Рових, огледах и отзад кашоните, но не, всичко беше ванилии.

# 65
  • Варна
в коя сметана има растителни мазнини? щото имам вкъщи заквасена 12 и 20%, и течна в червена кутия 30%, на нито една в съдържанието няма отбелязано подобно нещо

# 66
  • София
Записвам се и аз, реших да пропусна хлебопекарната, и май добре съм направила, като чета мненията.
От тази седмица си харесах неща, но дали ще успея да ги взема, дриг въпрос.
Лита, попитай на телефона за клиенти най-добре, не че много им вярвам, но след толкова оплаквания, туко-виж казали истината...

# 67
Йогурта с мюсли не ми се услади много, не че е лош но не е мой тип, предпочитам плодовите. Като стана въпрос за кисело мляко аз взимам само Пилос 3,6% без надпис Чуден, малката също го обича. Заквасена сметана и кашкавал  купувам само от Лидл. Бакпулвер скоро гледах в магазина, щом казвате че го няма ще взема да се запася Wink

# 68
И аз се въздържах от хлебопекарната с сълзи на очи, а пусто не ми остава толкова време вече да си правя сама хляба вкъщи. От френската седмица нищо не ми грабна окото, ще видя черния петък как ще е.

# 69
  • Пловдив
Някой попита целувките.Купих ги,защото много ги обичам.Ами тези нямат нищо общо с тези във Франция,които съм яла.Обаче си мисля ,че и няма как да имат, тъй като онези са пресни ,а тези замразени.Като цяло са скъпи и там.Не мисля че си струват парите,но аз не се сдържах да ги опитам.
Едва ли на децата ще им харесат-едните са с кафе все пак,но си е въпрос на вкус

# 70
  • София
Някой питаше за оформящото бельо. Аз имам оформящо боди размер L-XL. Когато си го взех бях около 78 кг. и едвам го намъквах, но не можех да дишам в него, така ме стягаше. Сега отслабнах с около 10-11 кг. и ми е много по-добре с него.  Peace

# 71
  • София
BoBoDes в течната с червената опаковка, последно когато купувах пишеше, че не е 100 процента животинска. Но по-важното е, че мирише на маргарин и когато я избивам на масло(случва се когато преразбиеш животинската сметана- тя става на масло и мътеница), се получава много странен продукт, който не се втвърдява напълно в хладилника, разпада се на странни неща като се нагрее:) Примерно в Лидл купувам само масло Мероне, има голяма разлика между него и другите. Темата не е за киселото мляко, сиренето и маслото. Просто според мен им развалиха качеството на част от млечните продукти и исках да си сверя часовника тук, т.е. дали и на другите им прави впечатление. Но мисля, че достатъчно хора отговориха и можем да приключим Simple Smile   bouquet

# 72
  • София
july1993, калъфите им за дъски за гладене (или поне този, който аз купих) не се връзват добре. Вътре са с едно много тънко и хлъзгаво шнурче, което едвам стегнахме с ММ и постоянно се развързва. Все се каня да го сменя, но още не съм Sad

# 73
  • София
Здравейте , от френската седмица си купих картофени ноазети , искам да ви попитам , ако сте ги хапвали , в кой вариант са най- вкусни , печени или пържени ? Благодаря предварително .  bouquet

# 74
  • Сливен
за ноазетите-печени

Общи условия

Активация на акаунт