Лидл ::49::

• 74 314
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Чудесно , сега ги меткам във фурната Simple Smile още по- добре .

# 76
Как съм се заблудила doh Харесах си пуловера, който е на страницата с жилетката, като си мислех, че е от четвъртък. Реших пак да го видя в брошурата и гледам той от понеделник, така ме е яд  #Cussing out . Сигурно вече ги няма, някой виждал ли ги е още на щанда. Ако сте си купували, хубави ли са? Утре ще отида да видя.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 22:26 от Freyda

# 77
  • Под Слънцето
Няма да гласувам в анкетата. Разбираемо  е , след  като толкова я чаках печката и се разочаровах..
Тази, дето ми я смениха уж е една идея по-добре.. но ще се въздържа  от гласуване.

Нищо не ме грабва тази седмица.. Хм .

# 78
Как съм се заблудила doh Харесах си пуловера, който е на страницата с жилетката, като си мислех, че е от четвъртък. Реших пак да го видя в брошурата и гледам той от понеделник, така ме е яд  #Cussing out . Сигурно вече ги няма, някой виждал ли ги е още на щанда. Ако сте си купували, хубави ли са? Утре ще отида да видя.

Тази сутрин ги имаше, спокойно, и утре ще има, сигурно

# 79
  • София
july1993, калъфите им за дъски за гладене (или поне този, който аз купих) не се връзват добре. Вътре са с едно много тънко и хлъзгаво шнурче, което едвам стегнахме с ММ и постоянно се развързва. Все се каня да го сменя, но още не съм Sad
А не може ли да се сложи ластик и така да няма проблеми? Всъщност мен ме интересува да са подплатени добре и със силикон, защото при сегашния ми калъф на дрехите ми се отпечатват железата под калъфа на дъската като гладя. Thinking

# 80
Записвам се за да съм в час.
Последно от Лидл напазарувахме доста неща от френската седмица, ноазетите са ми много любими.

# 81
А някой да си е купувал ютията, която ще е от утре, за да сподели мнение? Дали изобщо са я предлагали досега?

# 82
Забелязвам нещо напоследък ... Когато обявят дрехи за дами. Има обявени номер от 36 (например) дп 42. А като отида в магазина има 44 размер. Което мен лично ме радва,защото съм този размер ама...

# 83
Ходих за блузи, но имаше само две S размер, а аз съм L. Многог ми харесаха, но и затова са свършили  Sad Явно не ми е било писано за тези блузи. newsm25

# 84
Забелязвам нещо напоследък ... Когато обявят дрехи за дами. Има обявени номер от 36 (например) дп 42. А като отида в магазина има 44 размер. Което мен лично ме радва,защото съм този размер ама...

Да, понякога в брошурата няма обявени всички размери. Сещам се за едни потници лятото, от тях много учудващо имаше XS, за пръв път срещнах такъв размер в Лидъл. Така че си струва да се провери на място.  Simple Smile

# 85
  • София
А не може ли да се сложи ластик и така да няма проблеми? Всъщност мен ме интересува да са подплатени добре и със силикон, защото при сегашния ми калъф на дрехите ми се отпечатват железата под калъфа на дъската като гладя. Thinking
Вероятно може, но аз още не съм се натуткала. Иначе железата определено не се отбелязват.

# 86
  • Пловдив
Момичета,аз пак за тиганите дето ще са на разпродажбата...Кой е по-хубав...?Емайлирания или алуминиевия Thinking

# 87
  • Някъде на път....
Днес взех от топеното сирене Чедър, което е на листчета - на промоция - излиза на много добра цена - 7,95.

# 88
Да, наистина предлагам анкета: Доволни или не от новата партида хлебопекарни
Мненията около мен са адски противоположни, и аз като собственик на старата се чувствам много отговорна  Confused

За партида 2014 не знам, но аз си купих хлебопекарна 2013 г. и цяла година творя хлябове и сладка, теста за мекици правихме- много сме доволни. Железо направо.
А то мнения толкова- колкото хора. Знам ли какво очакват. Някой може да иска сама да слага продуктите и да ги вади. Ако не са доволни- да ги връщат дамите, нали могат да го направят.

И ако може споделете как правите мармалад. Да се възполвам максимално от новата си придобивка все пак  Laughing

Половин килограм плодове- нарязани /ако са едри, малини, ягоди, къпини и боровинки слагам цели/, половин кило желираща захар, сокът от един лимон, добавям и малко желатин, да се сгъсти, т.к. захарта не ми върши много работа затова, а повече не ща да слагам, че става много сладко. Като стане готово веднага се изсипва в буркани, капачката се затваря и се обръща надолу с нея. Седи така 1-2 дни и после си го прибирам.
Правили сме от кайсии, праскови, боровинки, къпини, малини и вишни за сега.

Други рецепти:
http://store1.data.bg/gato/Recipe%20for%20Breadmaker.htm#_Toc102190854

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 14:59 от Judy

# 89
И аз съм го забелязала. Радвам се на лидълските дрехи, че са с по-нормални размери и влузам в М-ки .Хвърлих око на дългия топ от раьпродажбата ..гледам на сайта 4,49 , а сякаш цената му в брошурата беше 3,99.

Общи условия

Активация на акаунт