Лидл ::49::

• 74 322
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Новият Лидл е на ул. Тодор Каблешков 28

# 691
  • София
Имам чаршафи от минали зареждания. Като е нов, е много приятен, но после става на топчета.

# 692
  • София
Имам чаршафи от минали зареждания. Като е нов, е много приятен, но после става на топчета.
Благодаря за инфото, че се бях засилила да купя още цветове  Hug

# 693
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някой, който е купувам на предни зареждания възглавницата, която е 12,99 (немска) - дали е мека/твърда и дали се сплесква бързо. Благодаря предварително  Hug

# 694
  • Пловдив

Странно, на мен пък ми изглеждаше, че точно тази материя няма как да стане на топчета за разлика от тикотажните.  Confused

# 695
Голяма лудница беше тази сутрин в 8 и 30 в Лидл Сливен имаше останали само 5-6 броя комплекти за спалня, за щастие аз се сдобих с два - един лилав и един на бухали + два броя чаршафи в лилаво и оранжево. Взехме си и от зърнените закуски и други стандартни неща.

# 696
  • София
исках да взема от чадърите на промоцията, но още първия ден в четвъртък бяха свършили Rolling Eyes

# 697
Чаршафите с ластик хубави ли са?

# 698
  • Бургас
За чаршафите с ластик пише,че са от микрофибър.Не са памучни.Нямам такива и се въздържам засега.

# 699
И аз пазарувах рано тази сутрин. Взех си от зърнените закуски, лютеница, 2 жилетки за бебка и 2 панталончета. Да предупредя, че жилетките са уголемени. Взех размер 62-68 и са и големи, при положение, че всичко друго от този размер ни идва малко. Космонавтите не ми харесаха. При нас имаше много бройки от всичко, чаршафи, бебешки неща и никой не се беше залетял да купува.

# 700
Някой купи ли от детските боти? Харесват ли ви?

# 701
В Лидл на Пещерско шосе имаше намалени кецове за момчета и момичета  на 10лв и купих на детето без него,дано съм улучила номера,но да попитам някой купувал ли е от тях,доволни ли сте?Става въпрос за едни розови с капси отстрани,с лепка и ластици са отпред.Благодаря

# 702
  • София
Аз пак да се включа за панталона с буклето - ластика на талията се усука много гадно  Wink Може и причината да е в мен, защото ме дразнеше, че е с висока талия и го обръщах, имайте го предвид  Peace
meggle, панталонът с букле, определено е с ниска талия. Не го запасвай и да го стягаш с връзките, а го пусни свободно под пъпа и привържи връзките само за декорация. Стои свободно, спортно, много е удобен, но страхотно топли и затова топло време сега не става за вкъщи. Пробвай го по моя начин! Hug
Тaня67, за гадните петна от сухи дезодоранти по ризите е Оксито ( това с бялата риза). Пробвах го - действа!

# 703
  • София
mimchoni пробвала съм го, а и не го затягам с връзките, но явно съм за S, защото така ми виси М-ката. Така или иначе ластика вече го усуках и май няма да успея да го оправя. Аз си го нося вкъщи, явно съм по-зиморничава  Laughing

# 704
За чаршафите с ластик пише,че са от микрофибър.Не са памучни.Нямам такива и се въздържам засега.

Имам два от минали зареждания, но са от сатениран памук с ластик. Нищо им няма - не са станали на топчета.
Сега малко се дразня, че вече не пишат в сайта какъв е състава на тези комплекти, които са пуснали ...та  трябва специално да се дигна и да проверявам на място. Полиестерни чаршафи и аз не бих купила. Peace

Общи условия

Активация на акаунт