Лидл ::49::

• 74 307
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • оттам, откъдето започва България
Чакам петъка, да видим що за побългарена история ще е.
Чудесно е, че ще можеш да се включиш. Аз просто не се надявам след работа да има нещо интересно. Като знам и пенсионерите как шетат.  newsm17

# 31
Когато зареждам хляб за 0,750 гр., винаги я настройвам на 1 кг. И хляба е много добре опечен. Ако сметнеш 0,5 гр. брашно, с 0,3 мл. течност + маслото или 3 суп. лъжици олио ,излиза повече от 0,750.

Вела, и твоята е от старите обаче, нали?

Знам го всичко това, аз слагам 600 гр. брашно, 350 гр течност и винаги си настройвам на 1250 гр, на най- препечен. В моята си става супер  Peace
Така направихме и с новата- ами коренна разлика

# 32
  • Mediterraneo
Чакам петъка, да видим що за побългарена история ще е.
Чудесно е, че ще можеш да се включиш. Аз просто не се надявам след работа да има нещо интересно. Като знам и пенсионерите как шетат.  newsm17

Абе имам планове, ама... По принцип ми е на път за работа, добре ми е и като работно време, но малката сигурно ще е с мен, което сякаш обезсмисля ходенето ми. Ако е някаква тъпканица, с детето едва ли ще успея и аз да се тъпча като хората  Mr. Green

# 33
Когато зареждам хляб за 0,750 гр., винаги я настройвам на 1 кг. И хляба е много добре опечен. Ако сметнеш 0,5 гр. брашно, с 0,3 мл. течност + маслото или 3 суп. лъжици олио ,излиза повече от 0,750.

Вела, и твоята е от старите обаче, нали?

Знам го всичко това, аз слагам 600 гр. брашно, 350 гр течност и винаги си настройвам на 1250 гр, на най- препечен. В моята си става супер  Peace
Така направихме и с новата- ами коренна разлика

Аха, от старите ,черните . Много съм доволна, пу, пу... Нищо чудно партидата да е дефектна и нали ни имат за балъци, всичко некачествено в България се внася. Tired

Във всички  Софийски магазини ли ще има намаление? О, аз съм на работа, няма да ме огрее. До 18 часа всичко ще е разграбено.

# 34
  • Mediterraneo

Във всички  Софийски магазини ли ще има намаление?

Само в софийските ли ще е?!

# 35

Във всички  Софийски магазини ли ще има намаление?

Само в софийските ли ще е?!

Ами не знам, затова питам.  Аз си мисля за разпродажбите, които бяха в другите градове,  ooooh!  но май е друго.

# 36
Някой да е взел от туниките?  bouquet

# 37
Има ли тахан в постоянния асортимент на Лидл?

# 38
Щом разпродажбата е посочена и в брошурата и там пише "ще откриете в магазините на Лидл", няма как да не е във всички градове - най-вероятно ще има различни продукти навсякъде, така си го представям аз - но едва ли ще е като големите разпродажби извън магазина, каквито са били в Добрич и Търново, а и вече е студено, трябва да е на закрито, а на закрито няма кой знае колко много място за разпростиране ...

Кетчупът, който беше намален миналата седмица и на мен ми хареса, макар да ми идва една нотка по-кисел, отколкото очаквах - интересно ми се стори, че в съдържанието никъде не пише да има консерванти и вечните "проблемни" Е-та  Thinking ... което ми е малко невероятно, просто се зачетох докато обядвахме, не че ми пука  Grinning

Кроасаните с нуга от фурната ми се сториха доста по-мазни и някак не толкова вкусни, колкото преди (много отдавна не бяхме взимали от тях) ...

При нас вече намалиха алпийското кисело мляко с мюсли в голямата кофичка - 3лв и нещо ... забравих точната цена.

Благодаря за новата тема   bouquet

# 39
  • Варна
Запасих се доволно със зелен боб от 3,70.... вкъщи много го обичаме Simple Smile Силно препоръчвам Simple Smile

# 40
  • София
pitinko68 благодаря за коментара  bouquet
Преглеждам темата периодично, но не я чета редовно и съответно незнам точно какво се обсъжда и какво не. Въпроса с млякото наистина го приключих(т.е. от там не купувам  Wink), но все пак за мен има разлика и в него, и в сиренето,в сравнение с преди година. Може да сте го обсъждали и да, въпрос на вкус е, но когато съм преглеждала темата в последно време, не съм чела коментари за това:)  Марката Пилос просто не е това, което беше и ми е ясно, че е стандартен принцип за много неща- започват добре и ги развалят след това Simple Smile Защото както знаем и в сметаната вече добавиха растителни мазнини, а преди не беше така. Био продукти не очаквам да купя за смешни пари, а и не купувам като цяло. Незнам колко са био и ми идват скъпичко Simple Smile   bouquet
П.С. Машинката за кисело мляко е много добра. Чудесна инвестиция Simple Smile

# 41
И аз днес минах през ЛИДЛ.
Взех си няколко неща от френската седница - главно от сирената, едни тарталети с шоколад и кокос и няколко пакета от любимите ми меденки с мед и канела.
Имам си и едно Стики - прасенце  Laughing

# 42
Ей пак сте изписали темата Laughing
Хлебопекарната-тъкмо се бях навила, и майка ми ме отказа.  Crossing Arms Тя има от няколко години, и мнението ѝ беше, че в началото като всяко ново нещо-ентусиазирано правиш и експериментираш, ноооо... от аромата--> eat-->badscale
И понеже нямаме нужда да качваме (дори напротив) реших се въздържа от покупката..

Кис.мляко-взимам Пилос; сирене-Софра в кутиите и кавали (ако не бъркам името) в найлонова оп-ка. Не мисля, че имат палмова мазнина/маргарин Rolling Eyes

Взех "деликатесен крем за мазане с яйца и див лук", но не ми допадна-сладни Sick

# 43
Някой вземал ли е от френските целувки? Много ми се иска да ги опитам, но доста скъпи ми се виждат и ми е интересно заслужават ли си 10лв. !?

# 44
  • София
Чудя се, като ще пускат маси за гладене, дали няма да пуснат и калъфи, че имам нужда от смяна... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт