Лидл ::49::

• 74 334
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Щастлива мама на 3 слънца
Палтото беше грозно и мъжко.... За черното говоря. Не взех.

# 601
Някой да се е сдобил с ютията от преди 2 седмици май беше... ?

Бях взела такава и я върнах, не ми хареса. Капеше вода, не пускаше достатъчно пара при гладене, а и копчето за регулиране на температурата доста се клатеше.

Ясно, така си и мислех, благодаря   bouquet Преди няколко дни видях една в магазина, която имаше капчици вода в резервоара, явно е била върната и тя.

Уж върнатите стоки не ги пускали за продажба. Да ама не. Наложи се да върна стока, която не ми стана, че и 2 броя. Бях я купила с -30%.Няколко дни по късно си ги намерих пак там сложени. Няма как да не са били тези, които аз върнах - същите цветове, същите размери, етикетите с намаление бяха на същото място. Не че има нещо лошо в това, аз ги върнах във вида, в който ги закупих. Нали имаха някаква политика върнатите неща дас е прибирали и не помня какво се правеха  newsm78

# 602

Бях взела такава и я върнах, не ми хареса. Капеше вода, не пускаше достатъчно пара при гладене, а и копчето за регулиране на температурата доста се клатеше.

Ясно, така си и мислех, благодаря   bouquet Преди няколко дни видях една в магазина, която имаше капчици вода в резервоара, явно е била върната и тя.

Уж върнатите стоки не ги пускали за продажба. Да ама не. Наложи се да върна стока, която не ми стана, че и 2 броя. Бях я купила с -30%.Няколко дни по късно си ги намерих пак там сложени. Няма как да не са били тези, които аз върнах - същите цветове, същите размери, етикетите с намаление бяха на същото място. Не че има нещо лошо в това, аз ги върнах във вида, в който ги закупих. Нали имаха някаква политика върнатите неща дас е прибирали и не помня какво се правеха  newsm78

Много се съмнявам да ги прибират, така ще са доста назад. Всичко се излага за продажба според мен.

# 603
  • София
Днес ходих за одеало с ръкави. Взех и много ми хареса.
Скрит текст:
Загледах стреч дънките и си забърсах едни с идеята да ги върна, че съм капризна. Понеже малките номера бяха разграбени и си намерих последното 36, го взех. Еми лепна ми, направо ми пасна и като материя, и като модел, само му скъсих крачолите мъничко и вече се пере. И блузи взех. Хубава материя и кройка на добра цена. Пак последния пакет с малкия номер изрових. Ми то в Лидл дрешките били много приятни.
Представям си го, нещо като халат... всъщност, как се "облича"?

# 604

Ясно, така си и мислех, благодаря   bouquet Преди няколко дни видях една в магазина, която имаше капчици вода в резервоара, явно е била върната и тя.

Аз ходих за ютия сутринта като ги пуснаха, всички бяха мокри в резервоара и не си купих, а и плочата не ми хареса.
За стикерите и аз съм изненадана от интереса, вчера се реших да взема от този с кафявите клонки, имаше всички останали видове, но но и него  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 16:23 от Freyda

# 605
  • варна
вчера във варненския лидл- възраждане си имаше доволно количество стикери .

# 606
На мен крушите ми харесаха, но всичко е въпрос на вкус.

# 607
  • София
А кърначетата, които са намалени сега дали са хубави?

# 608
  • Варна

Вкъщи се харесват  Peace

# 609

И ние много ги харесваме Peace

# 610
  • София
Значи ако се докретам до там ще взема  Laughing

# 611
  • Русе
Значи ако се докретам до там ще взема  Laughing
Ее, до неделя все ще стигнеш  Wink
И вкъщи се харесват. Днес взех 2 опаковки, но утре ще ги пека.
Стикери обаче в Ловеч не видях. Аз чак снощи, четейки коментарите ви се сетих за тях, не, че във вторник не ходих в магазина, ама кой да гледа ooooh!

# 612
Толкова исках черния спортен панталон. Но не ме огря. Tired Вчера не можах да отида  и естествено те са заредили по една бройка от номер. Днес ходих в цели три магазина и имаше само сини.
А с блузи беше пълно.

# 613
  • sf
Уф, тия стикита ми дойдоха до гуша  Rolling Eyes
Специално минахме днес с алкия през Лидл Слатина, но били свършили  Rolling Eyes та в понеделник с касовата бележка можело да си ги взема. 9 ни останаха  Confused

# 614
  • Бургас
Халат, но най-точно одеало с ръкави в единия край. Щерката цял след обяд е с него и е много доволна. Като се върви с него се влачи отзад по земята. Става да си облечен с него и да се осучеш, но може и да си легнал, да се завиеш с него и да нахлузиш ръкавите и примерно в скута си да си сложил лаптопа. И да, вишнавото е най-хубаво. След него е кафявото. Вчера имаше доста леопардови останали.

Общи условия

Активация на акаунт