Лидл ::49::

• 74 334
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Gorni Bogrov
Момичета,някоя от вас дали се е заглеждала в пистолетите за боядисване.Търсих в този на "Ботевградско",но ми казаха че имало само 3 бройки и веднага ги взели.Моля ви ако някой види в софийските магазини да пише. Praynig

# 616
  • Пловдив
Моля за отзиви за прахосмукачката на Виледа  от новата брошура

# 617
  • оттам, откъдето започва България
На мен крушите ми харесаха, но всичко е въпрос на вкус.
И на мен, точно такива обичам.  newsm35

# 618
  • Русе
Моля за отзиви за прахосмукачката на Виледа  от новата брошура
Ето, тук има:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772863.msg27923769#msg27923769

# 619
Някой пробвал ли е препарата за почистване на перални ?

# 620
  • Русе
Някой пробвал ли е препарата за почистване на перални ?
Пробван е, нали писахме няколко страници по-назад. Peace

# 621
  • София
В понеделник купих яке за мъжа ми. Хареса му, но се оказа, че единият ръкав е усукан при шиенето и не може да се облече. Сменихме го за друго, последното от този размер. Няколко пъти повторихме, че якето е дефектно. Накрая мъжът ми пак повтори - "Не го слагайте отново на щанда, защото наистина е много дефектно". Служителката кимна с разбиране.  Grinning Е, познайте днес кое яке видях отново в магазина?  Mr. Green  Учудих се, че пак има размера, бръкнах в ръкава и се оказа, че ръката не влиза.  Laughing Все си мисля, че поне дефектните стоки прибират, а не ги пускат отново за продажба. Сега пак някой ще се излъже като мен и после ще се разправя с връщане.  ooooh!

# 622
  • оттам, откъдето започва България
Защо не им пишеш в сайта?

# 623
  • Пловдив
Мерси Вики

# 624
Използвали ли сте прах за бяло пране Формил  и какво е мнението ви за него?

# 625
  • София
От сирената Пилос в зелената кутия определено е вкусно(поне докато не го развалят и него)Simple Smile Формил за цветно съм ползвала и определено не съм впечатлена Simple Smile Има едни топени сиренца, триъгълни в синя кутия с кравичка- много вкусни Simple Smile Тази седмица са в промоция - препоръчвам.

# 626
Уф, одеалото и на мен много ми хареса....любов от пръв поглед...обаче сега сигурно няма да го намеря никъде- червеното искам...
Тази вечер в слатинския пак нямаше стикита, да, можело с касовата бележка, но промоцията била до 12.10  Tired децата много им се радват и наистина играем с тях на играта, яд ме е, че не можем да съберем всички. И това при положение, че пазаруваме в Лидл, не ходим само заради стикита...
И от мен оплакване от ютията, капеше яко вода наистина, върнах я...
А за крушите...хаха...рекламата по радиото е супер сладурска.

# 627
  • sf
Хм, до 12ти? Значи в понеделник няма да ми дадат стикита  Crossing Arms Ами аз напоследък заради стикитата ходя в Лидл  Crossing Arms

# 628
Хм, до 12ти? Значи в понеделник няма да ми дадат стикита  Crossing Arms Ами аз напоследък заради стикитата ходя в Лидл  Crossing Arms

В сайта пише до изчерпване на количествата

# 629

В сайта пише до изчерпване на количествата

В магазина ми казаха, че са до 12-ти.

Общи условия

Активация на акаунт