Лидл ::49::

• 74 334
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Хм, до 12ти? Значи в понеделник няма да ми дадат стикита  Crossing Arms Ами аз напоследък заради стикитата ходя в Лидл  Crossing Arms

В сайта пише до изчерпване на количествата

В магазина ми казаха, че са до 12-ти.

До 12-ти или ако са останали - до изчерпване на количествата, но щом казвате, че нямало в магазините, може би са свършили вече. Sad

# 631
Вчера се престраших да купя боза със захар и е много хубава. Сега остава да се престраша и за замразения грах.

# 632
Предната седмица имаше ли якета за деца и какви размери? Имаше ли 80-86  newsm78

# 633
  • Русе
Хм, до 12ти? Значи в понеделник няма да ми дадат стикита  Crossing Arms Ами аз напоследък заради стикитата ходя в Лидл  Crossing Arms
В сайта пише до изчерпване на количествата
В магазина ми казаха, че са до 12-ти.
Хм, в Ловеч като гледам какви торби има на всяка каса, след 12-ти ще ги изхвърлят ли newsm78

Вчера се престраших да купя боза със захар и е много хубава.
За бозата още през август се престраших аз. Видях, че при намалените на 30% имаше, реших да рискувам и въпреки това си беше хубава. Peace

# 634
Иаз взех одеяло, много хубава работа ще върши при седене на компа.

# 635
Не е ли ясно какво означава до изчерпване на количествата-когато свършат, тогава спират да дават. Може да има и  след датата, която са обявили, а може и да няма.

# 636
  • в реалността
Здравейте,знаете ли къде има останали игри стикита.В Русе били свършили,ако някой може да ми намери и да ме прати ще съм благодарна.

# 637
  • София
Аз чак тая сутрин се класирах  в магазина. Да споделя – купих  одеяло – черно (последното, голямо ровене падна) и бордо – много са готини. Дъщеря ми веднага се уви в едното, сега ще ходя да ѝ го издърпам, да ги изпера, че има слънце. Грабнах си и едни от стреч дънките ( тъмно сини – 36 номер), те пък ми залепнаха, много удобни и не са така плитки, чудя се още дали да  ги скъся малко или да си ги нося набрани долу в крачолите. Грабнах и круши ( имаше два вида – едните по-големи и грозни, а другите по-малки, зелени). Взех от малките, на мен много ми харесаха – корави и сочни.
Грабнах и 2 пакета вратни пържоли с кост ( но почти нямат кокал) и 2 пакета карначета – нали ги похвалихте, ще ги тествам довечера!
Шоколадът беше свършил, стикерите за стена и за врата – също, от чорапите имаше само 1 брой (39-42)! Рапорт даден!

# 638
  • Бургас
И аз взех последния 36ти номер, но ми заспаха, страшно са удобни. Само ги скъсих по 3 см. Една приятелка отиде веднага и си взела 44 черно, и тя е очарована.

# 639
За 36 номер с какви размери влизате?  Blush
Днес си взех 2 бр 38, но са ми големи. За пръв път купувам панталон от там.

# 640
Преди малко се върнах от Лидл. Имаше стикита. Преди година и половина купих термотетър за 4ело и ухо, който не показва вярно. Миналата седмица го занесох и днес си взех парите, тъй като го нямали нали4ен.
Пускали ли са някога в продажба електри4ески ножове и кога?

# 641

Ако съм разбрала правилно какво питаш: 36 р-р отговаря на S, но по принцип дрехите на Лидъл са малко уголемени.

# 642
Предната седмица имаше ли якета за деца и какви размери? Имаше ли 80-86  newsm78
Да, имаше детски якета. Даже вчера гледах останали бройки при нас, та провери и ти,може да намериш, но и преди сме обсъждали, че такъв размер изобщо няма в Лидл.

# 643

Ако съм разбрала правилно какво питаш: 36 р-р отговаря на S, но по принцип дрехите на Лидъл са малко уголемени.
По-скоро ме интересуваха ръст/тегло за 36 размер.

# 644

По-скоро ме интересуваха ръст/тегло за 36 размер.

Аз съм 36-ти номер по принцип, 168см, около 53-54кг. На Лидъл имам джегингс 36 р-р и ми беше леко голям, но с времето се поотпусна, сега в кръста ми е доста хлабав и много ми пада. Така че лично аз смятам, че трябва да се пробва и зависи и от модела, имало е потници S р-р, а като го облека ми стои като M/L. Понякога пускат и XS р-р, но е рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт