Лидл ::49::

• 74 333
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, аз съм 164/55,значи 36. Peace

# 646
Благодаря, аз съм 164/55,значи 36. Peace

Няма защо! Simple Smile Пък и щом 38 ти е голям, значи 36 трябва да е.  Simple Smile

# 647
  • оттам, откъдето започва България
Използвали ли сте прах за бяло пране Формил  и какво е мнението ви за него?
С удоволствие бих го пробвала, защото съм чела само хубави мнения за него, но за двама души ми идва много голяма опаковката. Иначе пера с течните за бяло и цветно и съм доволна. Във всички случаи праха за бяло ще е по-добре от течния прах, така че ако сте по-голямо семейство може смело да си вземеш.

# 648
Предната седмица имаше ли якета за деца и какви размери? Имаше ли 80-86  newsm78
Да, имаше детски якета. Даже вчера гледах останали бройки при нас, та провери и ти,може да намериш, но и преди сме обсъждали, че такъв размер изобщо няма в Лидл.
Купих прекрасно тъмно лилаво яке за дребната  Heart Eyes Момчешките не ми допаднаха. 86 взех. Не зададох правилно въпроса си- дали има 80 или 86 Simple Smile

# 649
Крушите ми допаднаха - твърди и сладки , бях взела 2бр да тестваме-и малкия ги одобри!

Нар - кисел и недоузрял беше, но аз не го познавам по външен вид, та може и зелен да съм взела..

# 650
  • София
Да докладвам – одеялата изпрани и изсъхнали – не са мръднали – само миришат добре!

Да попитам :какво се случва със стоките, които са пуснати тази седмица, но не са изкупени? Остават ли да се търкалят в магазина и на същата цена ли са?

Хареса ми сивия панталон ( от брошурата мацката с колелото), пипнах го на живо много мекичък и топъл ми се стори, но ако бях награбила и него ММ щеше да получи удар. Чудя се дали да си взема един за вкъщи да си се търкалям красива, но ме мързи пак да ходя до магазина, а за утре имам други задачки. Като бройка имаше страшно много! Ако отида в понеделник дали ще са там още тия панталони?

pitinko68,
Скрит текст:
с теб сме близначки Simple Smile ( по аватар), не мога да не те поздравя Hug

# 651
Този панталон, сивия, като букле - наистина е много мек и приятен на допир, но мен ме прави дебела и оптически ме разширява в ханша..Мисля си, че е за високи кльощави мадами.. Peace

Не съм пълна, 54 кг на 160 см съм, нося джегинсите 36 номер на лидъл, но този като го облека, изглеждам много дебелобута Laughing

Но за вкъщи е ок, май ще го запазя.. Споделете при вас как е...

# 652
  • София
Този панталон, сивия, като букле - наистина е много мек и приятен на допир, но мен ме прави дебела и оптически ме разширява в ханша..Мисля си, че е за високи кльощави мадами.. Peace
Не съм пълна, 54 кг на 160 см съм, нося джегинсите 36 номер на лидъл, но този като го облека, изглеждам много дебелобута Laughing
teta75, аз му се каня на тоя панталон. Какъв размер си взе и добре ли ти е на дължина?
Аз съм 169 см/56-57кг и 36-ката на Лидъл за стреч дънките ми заспа.

# 653
Този панталон ми изглежда все едно ще стане на парцал след изпиране, и аз го гледах за вкъщи, но не ми вдъхва доверие. Някой да сподели мнение?

# 654

pitinko68,
Скрит текст:
с теб сме близначки Simple Smile ( по аватар), не мога да не те поздравя Hug
Скрит текст:
Да, аз понякога се обърквам като видя аватара. Радвам се, че и на теб ти е харесал. Ако си и зодия Близнаци като мен, ще е върха.

# 655
teta75, аз му се каня на тоя панталон. Какъв размер си взе и добре ли ти е на дължина?
Аз съм 169 см/56-57кг и 36-ката на Лидъл за стреч дънките ми заспа.

Ами взех XS - стана ми точно, даже лееекинко виси на таза..
Ти си височка, може по-добре да ти стои...
На дължина - точно ми е, за първи път не подгъвах крачоли.. Laughing

# 656
  • София
Както казах и аз си взех панталона, само че взех М, защото искам да ми е удобно и да не стои по мен и ми е супер. Много е удобен, мекичък, супер е. Сега съм с няколко кила отгоре и като отслабна сигурно ще ми е голям, но до тогава може и да не остане нищо от него  Mr. Green (За протокола 160-61) Та с други думи препоръчвам  Peace Взех го още в четвъртък и в нашия LIDL почти не бяха останали, но явно е различно в различните магазини.

# 657

Голямата опаковка на  Формил и мен ме спря от покупка, а както разбрах - няма шанс за по -малки опаковки.

# 658
Да, за съжаление. Такъв беше отговора при поредното ми питане в сайта на Лидл.

# 659
Къде ги има тези спортни панталони? Аз вчера обиколих три лидъла и само тъмно сини имаше. А искам черно с бяло М.

Общи условия

Активация на акаунт