Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 384
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, извинявам се че сменям темата, но какво мислите за ориенталските танци по време на бременност? Мисля си да посетя един два урока, да видя как ще ми се отразят. Четох доста неща из нета и пише, че тези танци помагали за раждането. Някоя да има наблюдения по въпроса, че отдавна не вярвам на всичко написано из нета?

# 166
Добър вечер коремчета  bouquet Радвам се,че всички сте добре.
През ноща към 3 часа се събудих с ужасни болки в корема като на мен ми се стори че е от газове. Cry След това започнах да повръщам и до сутринта не можах да мигна. #2gunfire Днес цял ден лежа не бях яла нищо,защото повръщах дори и водата и явно тялото ми се обезводни сега съм освен с болки в корема и повръщане,а и болки в бъбреците. Sad Акушерка от БГ ми каза да си правя мед с вода било на същия принцип като системите които ти слагат в болниците  newsm78 Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

# 167
Здравейте дами, има ли други пострадали от гадния вирус, освен мен ?
надявам се не Simple Smile
От 4 дни съм с хрема, кашлица, сополи, а за капак и един херпес днес Sad

# 168
Аз го прихванах  Sad, ама то навсякъде кихащи и кашлящи - в офиса, в трамвая, къде ли не...
Взех си 3 дни болничен, изписаха ми физ.разтвор за хремата, Ефизол за гърлото, Проспан за кашлицата + лимони с мед, чайчета и т.н. за 2-3 дни ми мина, ноооо кашлянето беше ужасно, корема се свива, болеше ме чак... Дано бързо да се оправиш!

За помпите - първия път ползвах ... измъчих се, не защото е трудно, но е ангажимент поне още 20 мин. след кърменето, загуба на време, ако не е наложително по някакви причини - кърмих 3 мес. Втория път НЕ ползвах, оставих беба да регулира количеството ... беше прекрасно, кърмих до към 6 мес., после тя сама отказа да суче... Това е моя опит.

За кошарките - каката беше в дървена, малката в сгъваема /защото кака още ползваше дървената, а втора дървена не ми се купуваше/. Според мен дървените са по-стабилни, по удобни и по-красиви  Wink и сега ще ползвам пак такава... Предимството на сгъваемите е само това, че се пренасят лесно и са на колелца, могат да се местят от стая в стая - при нас това беше необходимост, че кака и тати спят, бебка плаче... за 2 мин. и хоп в хола да не будим къщата... Това е общо взето.

Хайде да не изписвам романи... хубав ден, мамита!

# 169
За аспиратора за нос. Купихме на Чико, който не ми вършеше никаква работа. После се примирих с "ужаса" Бейби Вак. Няма по-добро нещо от това. Много, много съм доволна от него. От 2 годишен сам си ги тегли. Голямо облекчение.

# 170
Аз го прихванах  Sad, ама то навсякъде кихащи и кашлящи - в офиса, в трамвая, къде ли не...
Взех си 3 дни болничен, изписаха ми физ.разтвор за хремата, Ефизол за гърлото, Проспан за кашлицата + лимони с мед, чайчета и т.н. за 2-3 дни ми мина, ноооо кашлянето беше ужасно, корема се свива, болеше ме чак... Дано бързо да се оправиш!
И аз го хванах. Вчера бях на пазар и още вечерта започнах да кихам. Лекувам се с чайчета, топло мляко, лимони, мед, фрешове и осцилококцинум. При кашлица ми помага Стодал, но сега още не се е появила.

# 171
Здравейте мами,

Какво мислите за козметиката за бебчовците? Имате ли опит с някоя и доволни ли сте от нея?

Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 172
  • Ямбол
Именно за козметиката и аз мислих да ви питам,дали вече се подготвяте с кремове,олио,пудра ,мазила за пъпчето,гребенче с косми,пелени,кърпички,клечки за уши...
И по този повод,не знам запознати ли сте,че в козм.магазини DM,имат baby bonus програма, за бебета до 3 год.,като се роди с акта за раждане издават карта и може да пазарувате от продуктите с отстъпка.
Както и за всички останали, в седмицата на рождения ви ден-ваш или на близък, ползвате 20% отстъпка за вс.продукти,дори и тези на промоция,често си заслужава.

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 14:58 от никид

# 173
  • гр. Варна
Именно за козметиката и аз мислих да ви питам,дали вече се подготвяте с кремове,олио,пудра ,мазила за пъпчето,гребенче с косми,пелени,кърпички,клечки за уши...
И по този повод,не знам запознати ли сте,че в козм.магазини DM,имат baby bonus програма, за бебета до 2 год.,като се роди с акта за раждане издават карта и може да пазарувате от продуктите с отстъпка.
Както и за всички останали, в седмицата на рождения ви ден-ваш или на близък, ползвате 20% отстъпка за вс.продукти,дори и тези на промоция,често си заслужава.

Това е супер, не бях чувала за DM Simple Smile))) много полезна информация, благодарско Никид!   bouquet

# 174
  • Ямбол
ето и линк,може и промоциите да се следят
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/baby/dm_babybonus/149 … ybonus_regel.html

# 175
Здравейте.
Аз днес прегледах всичко бебешко, което имах и което ми донесоха близки.
Ми готова съм за 1вите месеци на бебка.  Whistling
Подредих си ги по шкафовете, като наближи ще изпера и изгладя и прибера обратно на мястото им...  Flutter
Само козметика трябва да купя... и да си избера дрешки за изписването  Party
Разбира се и количка, вече съм си я харесала, но ще изчакам още малко, може да изкочи някоя добра оферта.
Не съм решила коя марка козметика ще използвам, има още време да реша нещо вносно ли да е или нещо българско... по би ми се искало да е българска марка... но има време...  Thinking

# 176
Привет момичета/И аз съм с кашлица.Седя си до каминката с чайчета и пия Стодал,дано отмине бързо.
Аспиратор за нос от обикновенните не ми свърши работа,но този на прахосмукачката е велик.  Simple Smile
Помпа с каката ползвах някаква евтина ръчна.Беше перфектна.Сега сестра ми ползва на бертони и каза,че не намира разлика между авент и Бертони,даже каза,че с евтината по добре се справя.Та ще видя аз каква ще ползвам.
Аз козметика отначало няма да ползвам,освен преварен зехтин.

# 177
Момичета благодаря Ви за полезните съвети и споделен опит   bouquet

Не бях чувала за този аспиратор за нослето, ще се поинтересувам. И за козметика не съм се замисляла, мислех, че бебешки шампоан и душгел са достатъчни. Очкам на подготвителния курс за раждането да ни дадат съвети по всички тези въпроси. Относно помпите за кърма, при нас могат да се вземат назаем от аптеката. Мисля, че е нужна само рецепта от док, но и това подлежи на допълнително проучване  Simple Smile.

Искам да ви питам вас стягат ли ви коремчетата? Мен по няколко пъти дневно и тогава бебка винаги се е качила някъде нагоре по коремчето и ми го издува. Притеснява ме да не са контракции.

На настиналите мами, бързо възстановяване Hug

# 178
Момичета благодаря Ви за полезните съвети и споделен опит   bouquet

Не бях чувала за този аспиратор за нослето, ще се поинтересувам. И за козметика не съм се замисляла, мислех, че бебешки шампоан и душгел са достатъчни. Очкам на подготвителния курс за раждането да ни дадат съвети по всички тези въпроси. Относно помпите за кърма, при нас могат да се вземат назаем от аптеката. Мисля, че е нужна само рецепта от док, но и това подлежи на допълнително проучване  Simple Smile.

Искам да ви питам вас стягат ли ви коремчетата? Мен по няколко пъти дневно и тогава бебка винаги се е качила някъде нагоре по коремчето и ми го издува. Притеснява ме да не са контракции.

ами разбира се, че са достатъчни:)) мами,не се презапасявайте:) аз с първото купих какво ли не..още се подмята. Трябва да бъде съобразено с бебето и кожата му..аз ползвах единствено душ гел/шампоан и после лосионче, както и един крем за дупе. за пъпа, спирт. и клечки.това е

# 179

И аз съм като теб - малкия като се мести насам натам и имам чувството, че са от тези контракции Бракстън Х, но не били това .. просто като напъчат дупета и ни опъват много и именно това дава усещане на контракция ...
Настиналите мамчета оздравявайте бързо  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт