Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 251
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,

От снощти почти не съм усещала бебето. А по принцип вечер е много активно. Днес сутринта само 1 път го усетих супер слабо. Дали е нормално да има и такива моменти? Притеснено ми е... Sad

# 691
Привет момичета  bouquet На всички болни бързо оздравяване! Кременуша, страхотни неща си има твоя бебо Simple Smile Мен още ме е страх да купувам каквото и да е, чакам края на ноември и тогава ще поръчам нещата, които съм харесала.
Бях няколко дни в болница, но слава богу овладяха нещата. Нали съм с плацента превия и в понеделник срещу вторник сутринта прокървих и ме приеха по спешност. Поседях до сутринта в родилна зала, биха ми за всеки случай инжекции за дробчетата на бебо. Успяха да овладеят кървенето и на сутринта ме прехвърлиха в отделението. Поседяхме си с бебко 5 дни, понадупчиха ни с инжекции и системи и от вчера сме си вкъщи. И сега до раждането на легло, като гоним 36-37 седмица и ще се вадим.

# 692
Пожелавам на всички да не боледуват и да нямат проблеми с бебчовците вече !

# 693
Здравейте момичета и от мен .
Stefa_nia пожелавам ти всичко да мине по вода , скоро ще си гушнеш бебо  Grinning
 ivaila_871 стимулирай бебока със сладичко и виж колко ще е активно , аз също имам моменти когато е по-мързелива ,но щом се мърда дори малко значи може би си почива , пък за твое успокоение можеш веднага да отидеш да му преслушат тоновете .
Относно спането ,вие имате ли проблеми със съня , цяла нощ ме боли таза , и гърба и кръста и малката имам чувството че не спи , и тя заедно с мен , много ме рита .. newsm78 освен това имам понякога много остри болки, като че ли в срамната кост  newsm78 общо взето сутрин се будя като парцал , а остава страшно много време до края ...

# 694
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, дами! Вече съм сигурна, че моят мъж е работохолик. Докато бях на работа ме буташе през цялото време, а гърбът ми изобщо не ме болеше. Сега съм отново в отпуск и започна да лентяйства - я се обади, я - не. А за болките в гърба няма да говоря Crossing Arms

Днес бях на преглед. 1.700 /приблизително/ сме тежки, и вървим напред спрямо термина /бай-бай водолей/, и сме с главата надолу, дупе - вдясно. След като казах "ура" за главата гинеколожката ми каза, че има още време за окончателно позициониране. Отвърнах й, че ще си сложа ръцете от двете му страни и ще го задържа Joy Дадох кръв и урина и на 8 декември с песен, заедно с личния картон, да си взема болничния преди раждане. Взех си списъка за родилното о време. Ще го попълвам малко по-малко.

# 695

Десислава Д - И аз съм така от някъде две седмици  Sick съвсем не мога да спя ...
 Започва да ме сърби цялата кожа , имам чувството че кръвта ми се газира и място не мога да си намеря.
Преобличам се по три пъти вечер , идва ми да започна да обикалям блока , но кръста много ме боли и като се позадържа по - дълго време права яко контракции ...  ooooh! Tired Whistling
 А за киселините да не говоря , нищо не помага ...   Sick Crazy  Даже почти през вечер повръщам от тях , а за хемороидите да не говоря  #Cussing out Confused Rolling Eyes
  Абе оплаках се и аз .Това е положението  Whistling Mr. Green , ще се търпи до края в името на децата  Crazy Heart Eyes Flutter

На болните мами бързо оздравяване !  bouquet На всички други леко да минава и без проблеми   bouquet  bouquet

# 696
Аз тези дни се чудя каква количка да взема. Вие каква избрахте?

Киселините аз ги оправям със солети.

# 697
Здравейте, мами!

Стефания, почивай сега много, стискаме палци всичко да е наред и да нямате трудности до края Praynig

Кременуша, много са сладките покупките, със здраве да си ги ползвате!

На болните желая бързо оздравяване  Hug

Аз днес се чух с гинеколога. Желязото ми все още е много ниско, въпреки приема му под формата на таблетките изобщо не се е покачило и ще трябва да ходя на венозно вливане. На някоя от вас правили ли са й такива вливания? Благодаря!

# 698
Здравей ниа аз също пйя фолгама от един месец моята АГ ми каза че ако не се е покачил немоглобина от таблеткитеще,ме пприемат в болницата за венозно преливане за пръв път ще лежа в болница а системи никога не самми преливани казват че нее нищо страшно а аз съм страхлива до краен предел притеснява ме и 3 дневния престой в болницата ще се побъркам най вероятно но заради проверки и ако има места ще трябва да вляза колкото и да не искам аз сьм от бяла слатина болницата е авис медика плевен  Hug

# 699
  • Пловдив
 Мамита, за болните гърла аз се оправям с топъл компрес на гърлото с извара. Даже дъщеря ми така излекувах онзи ден. После прополки през 2 часа и така..
 Miriel, и аз на 08.12 излизам в 45 дневния болничен.
  Исках да попитам има ли някоя мама с конизация преди да забременее?!

# 700
Клеопатричка, благодаря ти за бързия отговор  Hug
Мен ме препратиха към личния лекар, утре ще видим как ще мине. Сега се поуспокоих, но сутринта ми беше напрегнато.

# 701
Бодил, ти всички "екстри" притежаваш... милата...
Ама ще търпим, нали е в името на рожбичка...  Heart Eyes
Аз също имам проблеми със съня, едно че никак не ми е удобно, мъчат ме газове, пишка ми се нощно време, поне веднъж ставам... и за капак баткото поради ред причини спи при нас на спалнята - 3та седмица е болен само се върти, кашля, рита.... ама... още малко остана докато го преместим.
Количка аз съм избрала такава
Стефи, щом трябва ще пазиш леглото....  baby_neutral дано не се повтаря случая повече...  Praynig
Момичета, като за 1ви път в болница не е приятно - вземете си книжка или друго да се разсейвате. Не боли да ви вливат системи, не е страшно. Болничната обстановка не е приятна, но ако си намерите занимание за разсейване се търпи...
Мириел, явно ти си по-спокойна вече, за това и момченцето ти се е успокоило.
И моята бубка е с главата на долу и дупе в дясно. Аз го отдавам на това, че спя по-често обърната на дясно и за това и тя така си лежи...

# 702
Здравейте момичета и от мен .
Stefa_nia пожелавам ти всичко да мине по вода , скоро ще си гушнеш бебо  Grinning
 ivaila_871 стимулирай бебока със сладичко и виж колко ще е активно , аз също имам моменти когато е по-мързелива ,но щом се мърда дори малко значи може би си почива , пък за твое успокоение можеш веднага да отидеш да му преслушат тоновете .
Относно спането ,вие имате ли проблеми със съня , цяла нощ ме боли таза , и гърба и кръста и малката имам чувството че не спи , и тя заедно с мен , много ме рита .. newsm78 освен това имам понякога много остри болки, като че ли в срамната кост  newsm78 общо взето сутрин се будя като парцал , а остава страшно много време до края ...

След един шоколад мръдна на няколко пъти и до там... но не е както преди не знам.... или си внушавам....

# 703
ivaila_871,наистина спокойствието на майката е от особено значение, затова най-добре отиди на лекар да те прослуша!...Мен така ме инструктира АГ.
А аз имам един глупав въпрос, но като съм начинаеща... JoyКакви трябва да са първите памперси?ГБледам,че има за новородени от 2-5 кг. и такива от 3-6 кг?С какви да се запася за началото?  bouquet

# 704
Аз с баткото взех 1п. 2-5кг. за болницата, които доизразходвах у дома, но бързо му умаляха и се опикаваше до уши. Докато се сетя, че трябва да минем вече на следващите.  Laughing
Ти си прецени, според мен направо 2ка си вземи...

Общи условия

Активация на акаунт