Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се дари кръв след раждане?
Има ли връзка между киселини и косата на бебето?
Какво представляват кървенето и лохиите след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се дари кръв след раждане?
Препоръчителното време за даряване на кръв след раждане варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства и здравословното състояние на майката. Обикновено се препоръчва да изчакате поне 6 седмици, преди да дадете кръв, за да позволите на тялото ви да се възстанови от загубата на кръв по време на раждането.
-
Има ли връзка между киселини и косата на бебето?
-
Какво представляват кървенето и лохиите след раждането?
Кървенето и лохиите след раждането са индивидуални при всяка родилка. Обикновено кървенето е по-силно от менструация, с примеси и продължава около месец, но може да бъде и по-дълго или по-кратко. Лохиите са обилни първите дни, след което намаляват. Разликата между секцио и нормално раждане идва от организма на жената.
-
Какви са безплатните лекции за бъдещи майки и кога се провеждат?
-
Какво причинява увеличаването на бенката под гърдата по време на бременност?
Мислих, че последно форумът премахна това. Дори имах съобщение от едно момиче как да си сложи гифче в подписа като моите, и аз се зачудих. Уж бях махнала отметката, но явно не съм я запаметила. Както и да е. Брех, откога не съм си виждала подписчето

Тези,които пристигнаха за сега
(